2018 Guy Alımı
-
@deuiibf2016 pegem economicus soruları çok güzeldir.
-
@mavi tesekkurler
-
@rterdogan sgk da rotasyon varmı
-
@lamıcimiyok kaldırıldı hatta hiç uygulanmadı
-
@herhangibiri İdarenin personel alım yönetmeliği ile alakalı isteklerine bağlı isteseler kaldırırlar. Kanunda personel alırken sözlü mülakat yapacaksın diye bir şart yok. Bakın sağlık bakanlığına mülakat getirildi geri kaldırıldı kuruma bağlı olan bir uygulama. İsterse ben KPSS ve yazılı sınav ortalamasını alarak yerleştirme yapacağım diye bilir.
-
@asyasy bunun için cimer etkinliği yapabiliriz. Biri karakter sınırına uygun metin hazırlarsa toplu halde sadece bu mülakat sorununu dile getirecek şekilde gönderelim derim. Kpss için aldığımız puan sadece giriş şartı olmakla kalmasın. En azından uzmanlıklar için kaldırılmasi gerektiğini de vurgulariz.
-
Arkadaşlar idari yargı için hem kpss hemde guy için hangi kaynağı önerirsiniz?
-
@teklif-eğrisi ben sordum askerlik şube de dediler ki yerleriniz belli olana kadar gelip erteletebilirsiniz. Sorun olmaz dediler . Bende tecili bozdurmustum . Gerçi ben askere gitmeyi düşünüyorum sınavlara girer miyim bilmiyorum .
-
@falanfilan Ben bimer e de cimer e de yazdım hocam toplu bir talep olmayınca istenilen sonuca ulaşma ihtimali çok düşük.
-
@asyasy hocam bu konu da çok ciddi. Şimdi tam sırası. İlan için atılacak mesaj kalmadı zaten onlar cimerden işe yaramadı pek. Ama güzel bi metin hazırlanırsa özellikle pareto tarafından ve başlık açılırsa eminin katılım yüksek olacak. En azından muzdarip olanlarca atarız.
-
@falanfilan Hocam kimse yanaşmıyor. Kaç aydan belli burada haykırıyorum bu adaletsizliğin ortadan kalması için ama kimseden ses çıkmıyor. Bakın göreceksiniz öğretmenlik alımındaki sözlü mülakatı öğretmenler el ele verip kaldırtıracaklar. Öğretmenlerde birlik var çünkü. Sözlü mülakat ve tek il tercihi olayı kalksa işe başlama süreside kısalır.
-
@falanfilan 4 yıl üniversite okuyorsun KPSS A grubu için yıllarını veriyorsun birden fazla derse hakim olmaya çalışıyorsun. 5 dk lık sözlü mülakatla kaderin belirleniyor. 3 5 soruyla bilgin ölçülmeye çalışılıyor. Oradaki insanların insafına bağlı hayatın. Bu adaletsizliğe haksızlığa dur denilmesi gerek.
-
Zamanında yaptığımız etkinlikte kullandığımız metin dostlar!
Sayın Cumhurbaşkanım. İİBF mezunları olarak işsizlik ile mücadele etmekten gücümüz takatimiz kalmadı. İİBF mezunlarının beklediği ve geçmişte her yıl açılan kadrolar son yıllarda ciddi oranda azaldı. 2017 KPSS alan puanları 80 ile 90 arasında olan İİBF mezunlarının kamu kurumlarına atanabilme umutları neredeyse tükendi. 2017 KPSS sonrası Maliye Bakanlığının a kadro sınavlarından hiçbiri açılmadı. Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı ne zaman yapılacak ve 2018 KPSS öncesi yapılacak mı? Sorusunun cevabını bilmeksizin ders çalışmaya devam eden on binlerce İİBF mezununun tek ümidi bu sınavın bir an evvel açılması. Sn. Cumhurbaşkanım yüz binlerce İİBF mezunu olarak sizden, üniversitelerdeki İİBF kontenjanlarının azaltılması, devletimizin doğrudan veya dolaylı destekleriyle istihdam kapılarının İİBF mezunları için arttırması ve çok az kadrolarla açılan kurum sınav sonuçlarının makul sürelerde açıklanması konusunda yardım bekliyoruz. Size şahsım ve İİBF mezunları adına bunları arz ederim.
-
arkadaşlar ben halkbanktan sonra bırakmıştım yetişir mi sizce ağustos'a
-
@asyasy hocam pareto veya antimülakat (bildiğim yöneticiler açarsa en azından bir 50 kişi atar sizce denemeye değmez mi? Aynı metin olursa ne istediğimiz de belli olur diye düşünüyorum. Biliyorum belki atmayan olur ama atan da olacaktır. Ben twitterdan da duyururum bir grup kurulmuştu. Bunla ilgili başlık vs hiç görmedim burada. Hani adli sicilini kontrol etsin,hesapların didiklensin. Bir örgütle bağlantın varsa sorgulansın vs. çözümleri de metinde sunabiliriz. acaba @Antimülakat @paretowilfredo üstadlarımız mülatın kaldırılması ve onun yerine yapılabilecekleri sıralayan cimer mektup etkinliğini başlatsa başlık açarak olur mu???? Daha sınav başvuruları temmuzda...
-
Birşey merak ediyorum şimdi bu ilan tahmini nezaman gelecek ve kurum sınavına girmeye hak kazananlar ne zaman belli olur hani il seçimi yapılacak ve sonuçları belli olacak ya
-
@teklif-eğrisi bende ayni durumdayim eylul e atabilirsek guzel olacak. eylul 2 yi gecmez umarim sinav tarihi
-
@asyasy haklisiniz ama il tercihi mülakat gibi değişikliklerde yönetmeliğin değişmesi gerekmez mi ?
-
Arkadaşlar ilan gelmedi hala farkındayız değil mi çok rehavete kapıldık bu beni korkutuyor devam edelim etkinliklerimiZe
-
@herhangibiri ilanlarla kim ilgileniyordu. Yeterli para var mı yoksa destek olalım tag alalım yeniden .