2018 Guy Alımı
-
Arkadaşlar yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ne durması !
-
@shady1 buradan @1903bjk ve @sweeney_todd dostlara selam
-
Seçime kalmış şurda 2 3 hafta arkadaşlar bunlar bizim son çırpınışlarımız ne yaptık yaptık şu süreçte eğer sınava yeni gireceklerle beraber o guy sınavına girersek şurda şu emeği verenlerin yarısı sınava giremez yarısı yazılıyı geçemez durmadan yola devam etmeliyiz gerekirse yeniden para toplayıp etkinliklerimize son sürat hatta daha da arttırarak devam etmeliyiz
-
-
@1903bjk İnşallah hocam bir daha o duyguyu yaşamayız. Hala tamamen toparlanamadım ama elden gelen bişey yok.
-
@shady1 Ptt de uzman kadrosu mu varmış öle kadro açıldı da Ptt buna inandı mı
-
Ayrıca ihs li misiniz 399?
-
Ptt de ihsli çalışan varsa Allah kolaylık versin
-
Notificitions Ptt satılmadan adam olmaz bilgisayar kullanamayan müdür gördü bu gözler aylığı 5000 den fazla adamın...
-
@asyasy bunu en başta bende demiştim hocam ama maalesef pek talep görmedi ama biz gene de etkinliklerde dile getirelim belli olmaz
-
@asyasy, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@1903bjk İnşallah hocam bir daha o duyguyu yaşamayız. Hala tamamen toparlanamadım ama elden gelen bişey yok.
Ben elene elene bağımlılık yaptı üstüne yaşadığım olaylar sözde izin alıp ders yapacaktık ama hayat sana farklı şeyler sunuyor
Sınava girmeye puanım yeterse kazanıp bu sefer neden dicem zaten almıyorlar yaş 33 soralım bari dicem -
@i̇ibf Hiç kimse oralı olmuyor bizi anlamaları için bu sistemin onlarında canını yakması gerek kim ne yaparsa yapsın artık.
-
Arkadaşlar etkinlik için para durumumuz ne yeterli mi değil mi takviye lazım mı gerekirse gene elden geldiği kadar yatıralım
-
@asyasy yeni ilanda sistem değişmiş olur inşallah hocam Allah kimseye Bi daha öle durumlar yasatmasn :((
-
@i̇ibf İnşallah hocam bizim istediğimizde sistemin değişmesi. Bimer e de yazdım bişey çıkacağını zannetmiyorum ama bakalım.
-
@asyasy bu mülakatlar Kanuni düzenlemeden mi kaynaklanıyor yoksa idarenin tasarrufunda mı
-
Arkadaslar bana iktisat kitap onerisinde bulunur musunuz? Zeynel dinleri 3-4 kere dondum gina geldi artik. Bir de zeynelde ki ozgun sorular bana inanilmaz gereksiz geliyor.
-
@asyasy inşallah düzelir hocam biz gene de belirtelim
-
Askerligi aradan cikaralim dedik henuz ilan gelmemisken dilekceyi verdik tecilin bozulmasi icin agustosta askere gidelim diye .1 ay sonra erken secim muhabbeti cikti .simdi de ilanlar patliyo.sinav agustosta :)Lan ne bahtsizim arkadas.Askere bi ay gec gitsek problem olur mu acaba ?ustadlar ses verin @Antimülakat @pareto_wilfredo
-
@teklif-eğrisi bir dostumuz özelden bana askerlik tecilini bozdurduğunu ve ilanlardan dolayı yeninden tecil ettirip ettiremeyeceğini sormuştu. Net bir bilgiyle dönemedim sonrasında kendisi araştırmış sevk tarihine kadar tekrar tecil ettirme yapılabiliyormuş. Bence bir araştırmalısın bunu ve değerlendirme yapmalısın.