2018 Guy Alımı
-
@wickselll hocam geçen sene 76 77 puan ile bu seneki bir değil. O yüzden 2000 guy alınsa 73 74 bandında kapatır bence .
-
@grundig, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@wickselll hocam geçen sene 76 77 puan ile bu seneki bir değil. O yüzden 2000 guy alınsa 73 74 bandında kapatır bence .
Hocam onu farazi yazdım biraz.Dediğiniz gibi epey düşer şuan ilan gelse.
-
@gökyeleli Şöförü anladık da açık öğretim mezunu ne alaka açık öğretim mezunu olup 90 puanla vergi müfettiş yardımcısı arkadaşım var
-
@grundig Herşey il seçimine bağlı+
-
@gmsmustafa 2014 seçimlerinde de öyle diyordu çok bilenler!
-
@engin0516 O kadar haklisin ki sasirdim kaldim.
-
@gökyeleli 86 puanla açık öğretim mezunuyum birader sen örgün okuyarak kaç puan aldın merak ettim
-
Bayramda gezip dolaşmak varken oturup ders çalışması da var:( Hiç kimseyle bayramlaşmaya gitmemek daha mantıklı ne yaptın sınavı, ne olacak senin bu halin her görene dert anlatmanın anlamı yok.
-
@gökyeleli Referandum zamanı niye twit attı o zaman. Bu seçimde kurum içi bekleyenler tepkisini göstermeyecek mi sanıyorsun ? Ya guy u kaybederler ya da kurumiçi bekleyenleri ki kurum içi bekleyenleri kaybettiler şimdi guy dan da olacaklar. Ama şahsi görüşüm seçim öncesi gelecek o ilan çünkü çalışmalar başlatıldı. Kanuna felan da gerek yok bakanın iki dudağı arasına ya da twitine bakar. 18 Ağustos çok makul bir tarih.
-
Arkadaşlar merhabalar. Öncelikler ramazan bayramınızı kutlarım.
Bayram ziyaretimizde maliye bakanlığında çalışan bir aile büyüğümüz ile görüştüm.
Kendisi ile Mart, Nisan aylarında görüşmüştüm. 2018 içinde kesin alım olacak ekim, Kasım gibi düşünülüyor demişti.
Bugün ki görüşmemizde ise bayramdan sonra temmuz gibi ilanın geleceğini söyledi. Sayı olarak ise 1500-2000 rakamını belirtti.Tekrardan herkesin bayramı mübarek olsun.
-
Arkadaşlar bence etkinlere devam etmeliyiz.Temmuz da ilan filan da gelmez.Seçime kadar vaktimiz var
-
@ekonomist57 katılıyorum. 6 aydir her ay ilan gelecek . Hiç sekmedi şimdide temmuzda sıra
-
@altaybozkırlı Duyumcuların etkinlikleri yavaşlatmaktan başka bir işe yaradığı yok değiniz gibi 6 ay dan belli ilan gelecek milleti kandırıyolar. Ortaya bir laf atılıyor ortadan kayboluyolar. Hani geçen hafta gelecekti. Burada bayram havası estirmişlerdi.
-
Bayramı memur alımı konusunda bir buruk geçiren taraf guy bekleyenler oldu sanırsam. Diğer kadrolar alacaklarını aldı zaten. 85 KPSS B puanı olan Gümrük, kyk,adelet bakanlığı ve merkezi atama için gün bekliyor. KPSS a grubu ise mağdur durumda.
-
@asyasy evet haber vermek güzel ama detayini sorunca cevap yok. Umutlanıyoruz gerçekleşmeyince büyük hayal kırıklığı oluyor. Buda bizi çok yordu artik.
-
Bence Naci Ağbal ' ın evine toplanıp bayramlaşmaya gidelim , geri çevirmez herhalde
-
@gannicus Şu gerçekten yapılsa mükemmel olur tadından yenmez. Hali hazır geliruzmanları bu sayede haber oldu kaldı ki bizim gibi işsiz üniversite mezunları daha çok dikkat çeker. Ve belki bir cevap alınır ki buda orda alınırsa olumlu olur. Bunu yapabilcek istanbulda oturan 10-15 arkadaş yokmu yahu kötü birşey değil bu. Öyle olsa gelir uzmanları yapmazdı cesaret edipte.
-
@manu1905 açıkçası sayın bakan bayramda Bayburt' da mı yoksa Ankara ' da mı bilemiyorum. Fakat buralarda olsam, bilsem nerede olduğunu giderdim. Sonuçta kötü birşey değil bu. Orada en kötü derdimiz birinci ağızdan anlatıp , en azından bir açıklama alabilirdik. Hem protesto tarzı kötü bir şey yapmadan , hem de bayram geleneklerimize uygun güzel bir şekilde bir açıklamaya ulaşabilirdik.
-
@altaybozkırlı Hocam artık formlara itibar etmiyorum kimsenin bildiği bişey yok milletin duygularıyla oynuyorlar umut tacirliği yapıyorlar insanlar.
-
@gökyeleli Bakan bey kendisi aynı serviste çalışan aynı masada çalışanların arasındaki maaş farkı beni rahatsız ediyor demişti. Tam metni hatırlayamadım ama kendisi demişti kurum içi sınav açacağım diye ayrıca bakan bey ile ilgili maliye uzmanı arkadaşlarım hiç iyi konuşmuyor gelir uzmanlarına marabam dediği çalışanlara selam verdiği şeklinde çeşitli söylentiler duydum. Madem şöför ya da düz memurun uzman olmasını istemiyor neden kurum içi söz verdi. İki ucu kirli değnek ya bizi kaybedecek ya da kurum içi ki kurum içi meclisten geçmedi zaten kendisinin suçu yok. O yüzden o şunu bu bunu dedi gibi duyumları boşverin 2018 kpss ye yönelin. Yanlışım varsa affola