2018 Guy Alımı
-
@ismlcinn en düşük istanbul kapamıştı 17 bindi sanırım.
-
Ilan düşse artik 1 soru cozuyorum aklim burda kaliyor
-
@marjinalfaydali 12-13 bin civarında kapatır o zaman
-
@ismlcinn belki ama yine deçok çok riskli...o sıralamayla tutturabilen şanslı kişi olabilmek mesele ve bu kadar adayın arasından sıyrılıp mülakata kalabilmek...
-
Umut taciri, birilerinin yalakası , neyidiği belli olmayan biri de twiterdan duyum alan arkadaşlara laf sokmaya çalışıyor ilan hakkında .şu sistem böyle adamlara da prim yaptırıyor ya , Allah akıl fikir versin ...
-
@marjinalfaydali hakkımızda hayırlısı hocam
-
@timuçin oda ayrı bir durum zaten hocam. Birde kalmış çoğunluk bunu istemiş vb. Laflar döndürüyorlar ortada.
-
@grundig hiç sorma hocam , bakan sanırım beyefendinin anketini takip edip ilana şu kadar sayıyla çıkalım diyor.
-
Daha dün beraber mücadele ediyorduk,yoruluyorduk. Simdi bu sert dil neden arkadaşlar ? ))):
-
@timuçin O tuğrul koçer önce Kurum içi bekleyenleri eylemekten vazgeçsin ikili oynamasın ondan sonra çıkıp bir şeyler söylesin. Heryere dil uzatsın bu foruma dil uzatmasın dili yanar yoksa onun ve kurum içi bekleyen 50 yaş üstü akranlarının yaşı kadar doğru haber duyum bilgi çıktı bu forumdan. Destur almadan buralara uzatmasın iki tarafada uzanmış kirli dilini
-
@hamidiye twitter da attığı twitler yüzünden ki arkadaşlar haksız da sayılmaz ne yani bir ankete göre mi oldu alım
-
Kurum içi uzmanlık alımının haksızlığıyla ilgili de bir etkinlik düzenlemek lazım aslında.
-
Ne zaman belli olacak iller ya.
-
Resmen şoka girdim 1000 ne ya 9000 sıralamamla ben oturup KPSS çalışmaya devam edeyim zaten şans olsaydı bizde...
-
Çok daha önemli bir seçim var har vurup harman savuruyorlar her şeyde ama bize gelince bir şey.Demek ki bizden oy istemiyorlar.
-
@mathilda zaten haketmemişsiniz ki hocam! Bu guyu hakedenler belli ilk 3 bin felan diğerleri hiçbir kurumu haketmiyor yüksek alan arkadaşların gözünde.
-
Bayağıdır buralara uğramıyordum da 1000 i görünce tutamadım kendimi açıkça bu kadar da sus payı vermek komedi de işte 1000 de olsa iş sahibi olacak yeni arkadaşların olması çok önemli..
-
ulan malumlar net Allah bildiği gibi yapsın. biizm ilan haberini bile kurum içine laf atarak yapmış. bunların admini kesin kurum içi bekliyor kesin.
-
@hamzaömerhalid kıçının kılı ağaran vhkilerden heralde
-
Birde bakmışsınız ilan 2000 kişi gelmiş o zaman bayram yerine döner buralar.