2018 Guy Alımı
-
@shanks 13431
-
@ahshas55 bende aynı durumdayım 73.81 puanla sıralamam 12 binde. 10 katı gelmediği sürece umudum yok.
-
@ahshas55 Sıkıntı o zaman 10 kat olmadığı sürece
-
@shanks 2012kasım-2013mart yıllarında olmus yıne olur insallah 10 katı
-
@paretowilfredo Hocam il ne zaman belli olur acaba
-
@paretowilfredo Umarım dediğiniz gibi olur hocam , alım sayıları gittikçe düşmesin de bu kadar ihtiyaç söylentisine rağmen 1000 kişilik bir kadroyu aralıkta bile vermediler... Çok yazık oldu
-
İlan metni ne zaman gelir arkadaşlar.
-
@shanks Bakan'ın twitinde bugün ilana çıkacağız ibaresi var dostum.
-
@paretowilfredo Heyecandan okumadım kusura bakma
-
@falanfilan Tek temennim bu rakamın yine Sn. Bakan'ın "2018 yılı içinde alıma çıktık biz" demesine dayanak olmaması.
-
@paretowilfredo 10 katı demenize şaşırdım biz mülakatın adaletsiz olduğundan bahsederken siz 10 kati olsun mülakata da 3 veya 5 katı kalsın taraftarisiniz ever ben de üzülüyorum sınava giremeyecek arkadaşlar için ama bunun çözümü bu değil keşke 1 katı çağrısa sınava hatta sınav yapmasa.
-
@guyan-gelmiş Yo 3 veya 5 katı demiyorum dostum onu düzeltelim, 2 katı standart şekilde devam etmeli. 10 katı olmasına normal bir yılda karşı çıkardım dostum ancak şu an alımlar bu denli az iken ve herkesin bir umuda ihtiyacı varken 5 katı temenni etmeye içim elvermiyor. Yoksa kesinlikle 8 bin kişinin yarış dışında kalacak olması doğru ve hoş değil. Ancak öyle bir yıldayız ki herkes bu umuda tutunmaya sanıyorum razıdır.
-
@guyan-gelmiş dguy 10 kati ile ilana cikinca onu da adaletsiz buldugunuzu soylemismiydiniz?
-
@paretowilfredo hayırlısı olsun hocam yine de yanlış bir düşünce olduğunu düşünüyorum
-
Il tercihi olmasın dostlar.Gecen yil 82ler sınava giremedi.Il tercihi duzeltmesimden dolayı ilan gecikti diyen bir arkadaş vardi nerdesin?
-
@1umut evet arkadaşım hepsi adaletsiz 1 katı aday olmalı ve yedekleri olmalı ben giremeyeyim sınava hic problem değil en azından derim ki oturup çalışıp sıralamaya girersem atanirim ama bu şekilde ne yapsan boş hic bir zaman atanacagin kesin olmayacak kendinizi kandirmak hoşunuza gidiyorsa buyrun devam edin
-
@guyan-gelmiş evet bence de sizin dediginiz gibi olsun. Adaletli olan, dogru olan bu. Ama sizin icin degil de genel olarak sunu goruyorum; Adaleti kendi menfaatleri dogrultusunda yorumlayanlar var. dguyda 10katina sevinirken guyda 10 kati gelmesin diyenler gibi. Onlari samimi bulmuyorum
-
+10 -10 puan kriteri olsa isterlerse 20 katı çağırsınlar ama yok işte.Aslında en makul çözüm hem birçok aday şans bulur hem de adil bir sistem işler
-
son guy alımında en sonuncu kişinin sıralaması kaçtı bilen var mı arkadaşlar
-
Kimseyi çokta suçlamamak lazım bizi bu durumda getiren sistemdir her yönüyle kusurlu olan sistem..