2018 Guy Alımı
-
Arkadaşlar ilan linki paylaşır mısınız ben şoka girdim
-
Bugün yayınlanacak mı ilan arkadaşlar. Bakan ilana bugün çıkacaz demiş çünkü.
-
Bakanın açıklamasını altında yine kurum içi bekleyenler kendini gösteriyor. Hatta öğretmenler bile yazmış ya utanmadan bize 20 bin kadro verdiniz reva mıdır demişler şaka gibi artık neye üzüleceğimi şaşırmış durumdayım ️
-
@genclerbirlikli eyvallah inş dediğin gibi olur hocam. benim düşüncem de şu bu yıl neredeyse guy kadar dguy ve vmy alımı var o nedenle bu sene baya baya yedeklere de sıra gelecek
-
@jkeynes ben de aynı seyi dusunuyorum.ama ortalık fena karıscak gibi..
-
@jkeynes Kardeşim kesin olur sen direk yardır...
-
Acaba hangi puandan alacak 5kati cagirsalar ve il seçimi olursa ilk 10000nin şansı var.
-
10 katının sınava çağırılması benim de işime yarar ama bu anlık hazzın cazibesine kapilmaktan başka birşey olmaz . Daha önce 2 guy süreci yaşamış biri olarak söylüyorum . Az verilen kadro sayısı, sınava girecek kişileri çoğaltarak iyilestirilemez.
Umut tacirligi yapıp 1000 kişilik kadro için 10bin kişiyi Ankara'nın yollarında rezil etmek hoş olmayacaktır . -
@grundig inşallah 10 olur hocam
-
Dostlar yeniden Merhaba. İlanın gelmesine açıkçası sevinemedik. 1000 kişi çok düşük bi alım ve iki sebepten dolayı böyle olduğunu düşünüyorum. Birincisi ilan baskı üzerine geldi. Bu ciddi kanaatim. Eğer bunca bastırılmasaydı bu ilan verilmeyecek ve KPSS sonrasına 2000 kişilik bir alım yapılacaktı. 2017 puanı ile bekleyenler açısından bu yönüyle hayırlı oldu.
Daha çok kişinin hayrına olması adına 10.000 kişinin sınava girmesini umuyorum. Buna karşı çıkacak dostlarımız var daha düşük puanlı kişilerin mülakatta oluşturduğu dengesizlik üzerine. Bunu tersine çevirmek sizin elinizde dostlar. 80+ adaylar daha çok çalışarak ve seviyelerini sınava tam yansıtarak sıralamaları ekseriyetli olarak doldurabilirler. Bunda bir mani yok. Ancak şunu da söylemek lazım; 10.000 kişi demek düşük puanlı adayların da sınava girmesi demek. Bu adayların rehavete kapılmadan KPSS'den puan alması gerekli. Aksi halde mülakattan elenirlerse daha ciddi bir yıkım ile karşı karşıya kalacaktırlar. O nedenle ilk hedef KPSS olmalı.
İlanın bu şekilde gelmesine dair ikincil gerekçenin Kurum içi bekleyenler olduğunu düşünüyorum. Onların SÖZ baskısı gerçekten çok ciddi düzeyde. Hem onları çok incitmemek hem de ilan için bunca çabalamış olan sizlere istediğinizi vermek adına biraz da Ne şiş yansın ne kebap düşüncesi ile bu ilanın bu şekilde geldiği kanaatindeyim.
Öyle veya böyle elimizde bir ilan var dostlar. Artık ilanı konuşmak lazım.
Allah hepinizin yardımcısı olsun.
-
Artık yayınlasınlar da derse oturalım yaa böyle telefonu bırakamıyoruumm
-
@paretowilfredo hocam 10 katı olma ihtimali nedir.
-
@paretowilfredo hocam var mı böyle bir emsal daha önce 1000 lik alimda hiç 10 katı çağrılmış mı ?
-
@grundig Haberde bahsettim dostum. Buna bir yüzde veremeyiz, ilanla birlikte öğreneceğiz.
-
@jkeynes kpss sonrası gelen ilanlarla da yedeklere sıra gelir baya.
-
İStanbul açılır mı acaba
-
şaka gibi sayı ne diyeceğimi bilemiyorum. 10 katına da çok ümitlenmeyin derim arkadaşlar muhtemelen yine 5 katı olur.
-
@paretowilfredo sevgili ustad bu ilanın vmy dguy un hemen arkasina konulmasi sayının boyle olması ve yogun baski durumlari acaba 2000 dusunuluyodu da böldüler mi düşüncesi getiriyor akıllara ..yil sonu icin bir ilan daha gelebilir mi ne düşünüyosun
-
@olursaolur Benzer düşüncedeyim dostum. Bu ilan kesinlikle duyulan iki sayı ile de örtüşmüyor. Biraz acil durum planı gibi görünüyor bana da. KPSS sonrası bir alım daha olacaktır ancak zamanlaması konusunda net bir şey demek mümkün değil. 14 ay beklemiş bir kurumdan bahsediyoruz.
-
@bad1905 Daha evvel 500, 612 ve 670 rakamlarında 10 katı olduğunu anımsıyorum dostum.