2018 Guy Alımı
-
@birgarip 24 Haziran ?
-
1000 kisilik alimda puani kritik olanlarin kurum sinavindan eleneceklerin vay haline ya il tercinde yanicaklar yada puanlari hic yetmeyecek üstelik 2018 kpss sonrasi da yeni guy ilani ne zaman gelir Allah bilir.. Her sene süreç daha da zor oluyor..
-
@grundig bunun bankaya gireni var asker polis olani var varda var
-
Il secimlerinde basvuru sureci hep 20kusur gun oluyor. 10 katini beklemek hayal. Olursa ne guzel olur ama hayal bence
-
Hayırlı olsun arkadaşlar.
-
@rterdogan hocam dguy ve vmynin kaçla kapatacani başvurular başlamadan duyum olarak alamazsın zaten iller bile açıklanmadan guy hakkında öngörüde bulunmana da gerçekten hayranlık duydum. Çok ileri görüşlusun
-
Öncelikle hayırlı olsun arkadaşlar. 1000 kişilik alımda en büyük sıkıntı fazla kontenjanlı il olmaması bence. Yani önceki alımda risk almak istemeyenler İstanbul yazdı büyük ihtimal bu alımda öyle bi il olmayacak.
-
Valla yazık günah ya bunları Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. 15 aydır bekliyoruz gelen sayı 1000.
-
10 katı olsa ne olur sınava girebilmek mi amac ?
-
Hayırlısı olsun arkadaşlar benim sıralamam 6500 şerde ben bile korkuyorum
-
Bir kac il icin ilana ciksa bari cok il çok risk oluyor..
-
arkadaşlar Guy başvurularında istediğimiz şehre başvurabiliyoruz değil mi ? Yani yaşadığın yere başvurma zorunluluğu diye bi şey var mı ?
-
@sonery öyle zorunluluk yok hocam
-
@maliyeci123 keza ben 84 ile mulakattan elendim neler yasadim neler
-
@genclerbirlikli geçmişte böyle bi sayı olmadığı için kıyas yapamıyorum hocam ne diyeceğimi bilemiyorum gelir mi diyosun şimdi emin misin ? evet geçen sene atanan 2000 kişinin en az 1000 kişisi benim önümde olsa belki daha fazla 1000 kişi düşüp değerlendirmek daha doğru olmaz mı?
-
Bence hemen bi Twitter a yığılalım 1000kişi ise eğer çok az arkadaşlar tepki sonucu sayı artar belki yoksa dguy vmy ve guya sadece ilk 4000 kişi civarı girer gerimiz gene kalabilirz bişilr yapalm
-
@lamıcimiyok 76.81 hocam
-
@olursaolur nasıl 3000 çekildi ya ?
-
@grundig benmde 76
-
@i̇ibf bakanın tweete altına yorum yapalım arkadaşlar.