2018 Guy Alımı
-
!!!!!!!!!! HAZIRMISINIZ ? , GELİYORLAR !!!!!!!!!!!!!
3000 5000 7000 sıralamaya gelir mi? 1000.ciyim ama gelmez diye korkuyorum.... 75 puana nereyi yazayım? Bence 80 le kapatacak hiç çalışma... İstanbul kaçla kapatır? Bayburtu 100. 008576631486357862488522478 puan alarak sıralamadaki ilk 20 kişi olarak topluca kankalarımla yazdık ve evet hepimiz aynı puanı aldık, bence hiç bulaşmayın... Başka sınava başvuranın başvuru hakkı kaldırılsın banane ben işsizim o en azından sınava hak kazanmış... -
Guy'un geleceğini bilen arkadaşlar kaç katı şeklinde çağıralacağını ya da hangi illerin olacağını da öğrense bir zahmet.
-
Arkadaşlar hayırlı olsun:) en çok hakeden kazanır inşallah.
-
@eomer basvuru icin 23 gun gibi bi sure verilmis. Il tercihi olacaktir buyuk ihtimal
-
Acemi birliğinde bu sınava girmek için izin alabilir miyim arkadaşlar ? 18 Ağustos’ta büyük ihtimalle acemi birliğinde olacağım ben lütfen yardımcı olur musunuz ? Bilen var mı ?
-
@eomer az sabredelim hocam aksama ilan düşer
-
Daha önce hiç 1000 kişi almadı mı kaç katı çağrıldığını öğrenirdik
-
@rterdogan dguy 82 demek ilk 3 bindeki herkesin sınava başvurması anlamına geliyor. yanii hiç fire vermeyecek. vmy için dediğin puan zaten deli saçması. bu benim sadece fikrim deyip insanların moralini bozma artık. zaten sayı az gelmiş.
-
@beveridge-eğrisi 3000. adayın puanı 82'nin altı bile olabilir.d
-
@beveridge-eğrisi tmm hocam sen haklsn.. taban puanlari aciklaninca hakliligini dile getirip etiketle beni
-
Vmy 81 i bile gorur vmy düşünen arkadaslar ümitsizliğe kapılmasın klasik bir sinav neticede herkes cesaret edemiyor simdi su başlıkta bunu tartışmaya lüzum yok
-
İlan geldi ama bir gram sevinmedim . Çünkü 7000 sıralamam var ve puanım yetmeyecek .diyecek söz bulamıyorum.
-
@varolistan alırsın kardeşim.sınav giriş belgeni göster yeterli.
-
@varolistan Hangi gün gidiyorsun dostum? Sınava gir öyle teslim ol derim usta birliği tamam da acemi birliğine güven olmaz
-
@grundig belli olmaz hocam il tercihine bağlı
-
Tek soruyla kurumdan elendiğimde bu işi bırakmam lazımdı, mesaj netti 10 katı olmadıkça aynı kişiler girer sınava 2 3 hafta takılırlar ank da. Hayırlı olsun herkese
-
@grundig sevinin bence onunuzden 3bin kişinin çekildiğini düşünerek kendinizi ilk 4binde görebilirsiniz
-
@varolistan
Hocam kanuni izin hakkınız var, sınav giriş belgenizle birlikte dilekçe verdiğinizde izin vermeleri gerekiyor. Dilekçeyi yazıcıya yazdırırsınız.
Bu arada usta birliği daha rahat ama yine de halledersin. Yok alamazsın falan diyen olursa hiyerarşiyi bozmadan git, vermek zorundalar. -
@minsipo kardeşim düşer rahat ol,vmy puan türlerinin çoğunda puanlarım 83 civarı sıralamalarım 2000 de hep zaten sınava 2500 kişi girecek bi de bunun fireleri olacak.
-
@olursaolur hocam 3000 kişi nasıl çekiliyor. 2000 kişi geçen guyda gitti tamam. 300 SGK gitti diğerleri ise sanırım dguy ve vmy ama o sınavlarda eş zamanlı yapılacak ve o kişilerde bu sınava girecek.