2018 Guy Alımı
-
Hocam onu yazdım 400 alım oldu 300 iibf ye ayrılan kısımdı 100 istatistik @walrass06
-
Bı anket yapmayalim mi gencler?
-
Açıklanmayan var hocam mesela iş teftiş ,spor genel müd müfettiş yard bunların açıklanmadı mülakatı @rybczynski2
-
Arkadaşlar aman diyim yok şuna soralım buna soralım kaçla kapatır olayına girmeyin derim. Bunu derken geçen alımda il tercihinden kaybeden biri olarak söylüyorum. Burdan sonrası kısmet birazda. Oturun düşünün ailenizle eşinizle dostunuzla konuşup karar verip yapın tercihinizi
-
@şampiyon hocam teşekkür ederim de bu tabloda guydan hem maddi yönden hem de statü olarak düşük memurluklar da var gibi bunlar başvuru yapar muhakkak. Bize guya basvurmayacak kişi sayısı lazım buradan onları seçim bence
-
@ronay92 hocam hayırlısı artık bir il seçip ya nasip diyeceğiz. Rabbim nasip ederse gireriz. Kpss'ye çalışmaya devam..
-
Ilçesi olan illerde secim nasil oluyor arkadaslar sınavında mülakatında puana gore mi yerlestiriyolar
-
Hocam illaki olacaktır düşük memurluk varsa yazar belki kişi merkez uzmandır Ankara da memleket ister Guy yazar o kadarını çok net bilmek zor @ronay92
-
Arkadaşlar kimseyi yalnis yonlendirmek istemem ama son 2 alimdir bu sureci yasayan biri olrak, bence “cok dusuk” kapayan il filan olmayacak. Bunu ozelllikle boyle net yaziyorum ki benim eskiden yaptigim gibi “acaba gelirmi” hayallerine, ince stratejilere dalip kpssden olmayin.
2017de oyle sasirtan bi dusus yasanmadi. Ondan bi onceki alimda yani 2015 kasim aliminda konya filan dusuktu ama unutmayin ki 2015 kasimdan once 2015 mayis ve 2014 aralik sinavlari oldu. Ve baya kisi atandi. Zaten evvelindende 2013lu mezunlar yuklu ilanlarla tamamen erimisti. Simdi sartlar oyle degil, ve o yuzden puani risk olanlar guyu fazla dusunup kpssden olmasin. Kalbinize en yakin olan ili yazin, kpssye calismaya devam edin -
@olursaolur başvururken sıralama yapıyosunuz hocam
-
Birkaç il hariç alim sayılarının ayni olması illerin bu kadar güzel olması hep yakın kusuratlarla kapatacak sinyali veriyor bana
-
@1umut yanlis**
hizli yazinca bir suru hata oluyor:( -
İller belli mi ben bulamadım
-
@1umut düşükten kastın ne hocam bu illerin çoğu 76-77 leri görecek
-
@aylakkafam dpb de var hocam ilan
-
Alım malesef çok yetersiz ama şükredeceğiz.İl konusunda hep büyüksehirleri ve egeyi hayal ettim ve İstanbul olsun razıyım derken üstüne en sevdiğim ege şehirleri ve bursa da geldi kafam karıştı.Sıralamam 6800 ler de.Sizce hangisi en mantıklı seçim olur.İzmir-Bursa-Muğla-İstanbul.
Samimiyetinize inanarak tavsiyelerinizden gercekten faydalanacagım.
-
Şimdi yedeklerin hakkı bitti mi?
-
@walrass06 76-77lere gelir hocam evet. Tabi boyle net sorunca da burayi okuyup biri uzulur mu die asiri tedirgin oldum suan, o yuzden net bi puan verip uzmeyim kimseyi:( yani amacim puan analizinden ziyade guy rüzgarina kapilip kpssyi boslamamalariydi. cunku kotu bi sekilde tecrube ettim bunu. Fakat kimseyi uzmek istemem puan soyleyip.
Allahim hepimizin yardimcisi olsun -
@senyoraj02 acılan illerin yedeklik hakkı biter sadeve diye biliyorum
-
12000