2018 Guy Alımı
-
@rootofallevil Kardeşim bu gönlü tokluk ya da mütevazılık değil. Olaya realist bakmak.
Kendimizi öğretmenlerle, sağlıkçılarla karşılaştırmayalım lütfen birçok branş onlarda da atanamıyor. Rakip aramak yerine çözüm arayalım. -
2017 yılında 5 bin personel GİB'den ayrılmış 3000 Guy istemek gayet makul
-
2014 yıllarında yılda iki defa alım olurdu ve yıl bazı baktığımızda yıllık ortalama 2500 civarı alım olurdu yani 3000 istemek gayet makul
-
@erhankestevur Allah senden razı olsun. Çok güzel bir gelişme bu .
-
Biz yine 5000 isteyelim de varsın onlar 3000 versin
-
Yok biz akillanmayiz ogrtmenle 40 bin aldilar ustune secim yatirimini aldilar doymadilar hala twiterrda kadro istiyorlar bizde bin kisi fazla yazalim mi yazmayalim mi derdindeyiz Allah askina yapmayin yani en az 3000 guy istenmeli
-
Seçim ekonomisi diye kesenin ağzını açtılar herkese mavi boncuk dağıttılar bizim ne eksiğimiz var hakkımızı istiyoruz
-
3000 guy 1000 vmy 1000 dguy iyidir
-
@oligopol facebook ve twitter dan duyuralım . atanmis arkadaşlarin bize destek olacağına eminim
-
Zaten bu kadrolar gelsin p48den guy 70 i kesin gorcek
-
manavdan sebze mi seçiyorsunuz biz makul olanı isteyelim gerisi gelir zaten
-
Yalnız bn gazete ilanıni anlamadım simdi bunu siyasiler nasil gorcek.Okuyacak
-
@zenginmemur İş sadece gazete ilanıyla kalmıyor işte normal haberlere, internet sitelerine taşınıyor
-
Guy , dguy , vmy'de sayı belirtelim alt kısımda, üst kısımda uzun süredir alım yapılmayan diye mhuy muy duy isimleride geçirilebilir rakam belirtmeden
@zenginmemur + olarak gazeteleri takip eden yardımcı kişiler vardır diye düşünüyorum kulaklarına gider
-
En yakın zamanda en geç yarın sabaha kadar ben hesaba gönderiyorum desteğimi. En kısa zamanda para işini halletmek önemli.
-
Bakın sevgili arkadaşlarım kendimizi başka mesleklerle kıyaslamadan gaza gelmeden şu 2 aylık süreçte en makul hangi ilanı istiyebiliriz bunu düşünelim geçen sene durum farklımıydı yine VMY MHUY DGUY kadroları açılmamıştı ama gazete ilanında sadece 3000 Guy istendi yine bu şekilde bir talepte bulunmamız yeterli olacaktır. Abartıya kaçmıyalım lütfen. En son alımın 14 ay önce yapıldığını belirterek GUY talebinde bulunalım ve diğerlerininde uzun süredir alım yapmadığını belirtelim yeterli olacaktır.
-
Arkadaşlar bence 2016 ilan metninin aynısını yazmak doğru olmaz o zaman ki mevcut durum şimdikinden farklı burda kaç kişiyiz ortak ve kendi durumumuza uygun bi metin yazılabilir sonuçta bizim isteğimiz en önemli kadro Guy evet diğerlerinin gelmesi de çok iyi olur ama çok fazla abartırsak bu sefer hiç dikkate alınmayabilir . Bence 3000 guy 1000 vmy 1000 dguy iyidir . İlan metninide şişirmesek iyi olur maliyet için çünkü kısıtlı zamanımız kaldı çok uzun olursa pahalı olur diye düşünüyorum
-
BU hafta bitmeden çözmemiz lazim bu işi
-
Bence 15 aydır ilanın gelmediği eklenmeli arkadaşlar Bi de guy istedikten sonra mağduriyetlerin giderilmesi adına tek il tercihi sistemi değiştirilmeli de eklenmeli
-
ARKADAŞLAR ARTIK GAZETE İLANI İÇİN HAREKETE GEÇİYORUZ...!
HERKES DERSHANE HOCALARINA TANINMIŞ HOCALARA YAZSIN DERSHANESİNE GİTSİN SPONSOR OLMASINI İSTESİN BEN HOCALARIMA YAZDIM DESTEK OLUN GİTTİĞİNİZ DERSHANELERİNDE SPONSOR OLMASI İÇİN TALEPTE BULUNUN DEDİM … YARINDA İNŞALLAH DERSHANEME GİDİP DURUMU ANLATIP ONALRDANDA MADDİ DESTEK OLMASINI İSTİCEM ARTIK FALİYET VAKTİ HERKES HAREKETE GECSİN..!