2018 Guy Alımı
-
Bir tek benim içimdenmi zerre kadar ders çalışma isteği gelmiyor Anlamış değilim kitap açasım bile içimden gelmiyor.
-
@asyasy ben de aynı durumdayım hiç ders çalışamıyorum zorluyorum ama yine de olmuyor.
-
@asyasy 20 gündür 5 dk bile çalışmadım bittik resmen
-
@walrass06, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@asyasy 20 gündür 5 dk bile çalışmadım bittik resmen
Tekrar yapmam gerekiyor. Eksikleri tamamlamam gerekiyor ama hiç ders çalışamıyom ki Bir de araya bayram girdimi tam bittikten eş dost gel git 5 6 günde kafadan öyle gider.
-
Boş günler bitti arkadaşlar kpss süreci geldi.Eğer şu boş dönemden ders çıkarmak gerekirse kpss 90 civarı almaya bakın.Demek ki böyle olmuyor alternatif yaratmaya bakın.Yapabiliyorsanız b grubunu da yüksek tutun.Yok kpss işe yaramıyor gördük işte derseniz polislik alımları yakın bu fırsatı kaçırmayın
-
Yarın gazetede ilanımız yer alacak mi arkadaşlar kesinleşti mi
-
Dunku etkinlikte kac tweet atildi bilen varmi?
-
Artık tanıdık işyerlerinden alışveriş yapasım dahi gelmiyor. Ne oldu senin atama diyip diyip durmaları sıktı.
-
@i̇lanbekleyenbiri Sabah, Sabah Gazetesinden okuyabilirsiniz
-
Cumaya kadar tag satın alınmış diye duydum yarın gazete ilanı da veriliyor üstüne birkaç gün twitter gündeminde olacağız seçime 2-3 hafta kalmışken umarım yetkililer bu çabalarımıza bu sefer kayıtsız kalmazlar
-
@asyasy tanıdığım bildiğim konuştuğum herkes sizin durumunuzda Hocam .. Bize KPSS 2018 için ivme kazandıracak tek şey en acilinden GUY ilanı .. az kaldı inşallah yarın gazete ilanı ve Cuma’ya kadar da her gün tt olacağız Twitter de , tag satın alındı Cuma’ya kadar ,, Allah’ın izniyle o ilanı getireceğiz ve gönül rahatlığıyla aşkla ve heyecanla masaya oturacağız.
-
@moonlight Destekte bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. İnşallah bakılım en kısa zamanda gelirde şu millete dert anlatma faslımız biter en azından sınava hazırlanıyoruz diye bilelim.
-
Eğer ilan 2018 KPSS ye kadar gelmezde KPSS den sonra gelirde 2018 KPSS girenlerde başvuru yaparsa bizim 2017 puanları elimizde patlar. 2017 KPSS de netlerimiz iyiydi ama puanlar düşük geldi.
-
Gazeteyi aldım güzel olmuş 16.sayfadayız emeği geçenlerden Allah razı olsun inşallah fayda sağlar bizlere
-
@asyasy ben bu sınavın çok daha zor olacağını düşünüyorum ve puanları yine böyle az az verecek şekilde ayarlayacaklar çünkü insanlar 90 alınca çok isyan ediyorlar ama o puan 80 olunca nabalım daha iyi olsaydın da 90 alsaydın falana dönüyor muhabbet ben geçen 83 aldım mesela normalde o puanın en az 86 87 olması gerekiyordu
-
Yalnız arkadaşlar ilanı yanlış okumadıysam yeni alım için tek bir cümle geçmiyor. Sadece mevcut çalışanların özlük haklarıyla ilgili koca bir sayfada bu seneki alım mağduriyetiyle ilgili tek bir cümle yazmak çok mu zor geldi?
-
Gazete ilani yayinlandi çokta güzel olmuş. Şimdi memurlar nete haber yaptirmak için baski yapmamiz lazim
-
@ahmetugur hocam bugünkü ilan o değil
-
@ahmetugur galiba dünkü ilanı diyorsunuz siz
-
@altaybozkırlı katılıyorum bence bugun tüm haber kanallarına watsapp haber hattından yazalım ve memurlar. Nete baskı yapalım bu durumu görmezden gelemezler bugun ilan çıktı çünkü. Aktif bir arkadaş bunu gruplarda yaysa bugun son sansimiz olabilir bir çok konuda hadi son Bi gayret edelim gönüllü ve aktif bir arkadas bunu duyursun