2018 Guy Alımı
-
Arkadaşlar ben bu ilanın takvime uydurulacak bir sekilde seçim 2. tura kaldığında geleceğini düşünüyorum. Kaba tabirle üçün beşin hesabının yapılacağı zaman diliminde ufak da olsa şansımız olacağı kanaatindeyim. Ümitsizliğe kapılmayalım az kaldı inaniyorum. Allah tez zamanda güzel haberler nasip etsin.
-
Arkadaslar size güzel haber var yarın saat 22 de herkes hazır olsun yusuf kaplan sonunda bizi dikkate aldı ve onun önderliğinde yarın etkinlik yapılacak bu çok önemli bir etkinlik gecenyıl bize destek verir vermez ilan geldi bütün bakanlar onu takip ediyor iktidara çok yakın biri bu son şansımız yarın herkes saat 22.00de işi gücü bıraksın twitira koşsun yarın sesimiz gerekli mercilerce duyulacak bundan şüpheniz olmasın
-
-
@lamıcimiyok Hazırız.
-
@Duryy Tag satın alınacakmı peki hocam ?
-
Üstad Nuri Pakdil'den sonra Üstad-ı A'zam Kadir Mısıroğlu'nu da ziyaret edersiniz hocam.. :))
-
Arkadaşlar akşam 10da twitterda olun lütfen... Çok heyecanlı bir haber verdiler. Yusuf Kaplan geçen seneki ilanın gelmesinde etkili isimlerden biriymiş.
-
@otuzyılsavaşı lütfen cinas yapacağınıza daha açık olunuz.. Pekala bilirsiniz ki Türkiye'de üstadlar bitmez..
-
2016 b nin puanı hala kullanılıyor 2017 a nın puanı bir kez bile kullanılamadı
-
Arkadaslar ben gecende ruyamda 1383 guy ilani goren yazar:) dun gecede cumhurbaskanini gordum ruyamda. Bizim evdeydi ve ben onu gorunce direk konuya girip; "ayni fakulteden mezunuz puanimi alali 1 yil oldu ama hala bekliyorum. hayalim Guy olmak nolur benim gibi gencleri magdur etmeyin" dedim. Cevap olarak : ozel sektorude deneyebilirsin dedi sevgili cumhurbaskani. Insallah ruyanin tersi acikar. Psikolojim o kadar bozulmus ki ruyalarima kadar giriyor.
-
Arkadaşlar tag yoksa tag alalım para toplayalım madem bu kadar etkin olucsk gündeme girmemiz sart
-
@i̇ibf katılıyorum bu saatten sonra cebimdeki son kuruşların hesabını yapamam. Bence tag alalım.
-
@hamidiye yani hocam ne kadar yüklenirsek yüklenelim gündemde kalamıyoruz madem bizim için etkin olacagna inanıyoruz o halde tag alalım para atarız gene elimizde geldiğince yoksa yeteri kadar etkin olamayabilirz fırsat bu fırsat
-
Mısıroğlu ve Pakdil'ler üstad olmuş.!!
Memleketin halinini ozetleyen bir durum
-
Arkadaşlar para toplayanlar durumu daha iyi bilir tabi ama ihtiyaçtan fazlası toplandıysa bugün tag alsak daha iyi olmaz mı akşam için
-
@deuiibf2016 hep öyle diyor zaten yani gerçekte de öyle
-
@lamıcimiyok helal olsun hocam çok iyi haber geçen yıl çom etkili olmuştu nasil ulaştiniz ?
-
Burada hepimiz aynı gemideyiz birbirimizle uğramak yerine çözüm odaklı çalışmalıyız ben askerden geleli 3 gün oldu yukarıda arkadaş bahsettiği gibi askerde ders çalışmak zor olmuyor sınava az gün kaldı ben kaldığım yerden devam ediyorum askerlikten çekinmeyin arkadaşlar bir an önce aradan çıkarmaya bakın
-
Arkadaşlar konu dışı olacak ama sizce 2017 kpss zorluk açısından nasıldı?Özellikle iktisat bana kafayı yedirdi.
-
ilan salı günü mü veriliyor? @Duryy