2018 Guy Alımı
-
@lamıcimiyok Dikkate aldıysa çok iyi ya mutlaka talebimizi iletir şu videoya baksanıza..
https://www.youtube.com/watch?v=4O2PTnp8OWU -
@shanks mikro kolaydı. Makro garipti diğer bölümlerde soruların hangi dersten cıktığı belirsizdi saçmaydı iktisat kısaca. Zaten 3 soru yanlış hazırlanmış
-
@james-buchanan Şuan için öyle görünüyor. Pazartesi Gelir Uzmanları 3600 ile ilgili verecekmiş. Aynı güne denk gelip arada kaynasın istemedik.
-
@shanks, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Arkadaşlar konu dışı olacak ama sizce 2017 kpss zorluk açısından nasıldı?Özellikle iktisat bana kafayı yedirdi.
Hocam ben 85 aldım 2017 sınavında.İktisat bana kolay geldi.Dörtlü iktisada iyi çalışamadığım için oralarda sıkıntı yaşadım ama mikro makro fazla zorlanmadım.Maliye'de 28-9 yapmıştım,heyecan ile iki saçma hata yapmıştım.Bilmediğim sorularda vardı.Muhasebede 25 civarı yapmıştım,muhasebe zor değildi ama bütün mesele süreyi yetirebilmek.Bakamadığım sorular olmuştu.Beni en çok vuran hukuk olmuştu.Zaten zayıf karnım idi.Bana zor gelmişti,17-18 civarı net yapmıştım.
-
@shanks Bu başlık belki sorunuza cevap olabilir bende okumadım tamamını ama o sırada forumu takip etmiyordum henüz. Ancak soru sayılarının artırılması gibi usuldeki değişiklikler sorulara da yansımıştı. Biraz daha detaydı sanki. Özellikle iktisat farklıydı evet soru hazırlayan ekip mi değişmiş diye düşünmüştüm. Gelmez dediğimiz konudan soru gelmişti.
-
@plansız, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@shanks Bu başlık belki sorunuza cevap olabilir bende okumadım tamamını ama o sırada forumu takip etmiyordum henüz. Ancak soru sayılarının artırılması gibi usuldeki değişiklikler sorulara da yansımıştı. Biraz daha detaydı sanki. Özellikle iktisat farklıydı evet soru hazırlayan ekip mi değişmiş diye düşünmüştüm. Gelmez dediğimiz konudan soru gelmişti.
https://forum.tercihiniyap.net/topic/1374/kpss-alan-sınav-soruları-paylaşım-platformu-2017?page=1 link burda
-
@hickskaldor hocam bugünkü tag belirleme işi sayın Yusuf Kaplan daymis. İletişim kuran arkadaşımız ona yazacak ama tag satın alma ile ilgili bir süreci biz baslatamayiz zira benimle akşam 10 gibi irtibatta olun demiş. Onun bir twiti bile önemli bu yüzden katilimimiz şart. İmtiyazlı tag ise gazete ilanının olacağı gün kesin olacak. Bugünkü hareketimiz Yusuf beyin yönlendirmesiyle olacağı için böyle.
-
Dostlar merhaba, şuna açıklık getirelim önce.
Paramiz zaten var, yani ilan dışında elimizde kalacak olan bir meblağ var. O tag almaya yeter şimdilik.
Yusuf kaplan, saat 10 da benimle iletişime geçecek ve ben bilgilendirmeyi yapacağım. Muhtemelen tag satın alınmasına karşı çıkacak, ki zaten tagi kendisi belirleyecek.
Yusuf kaplan in hesabı bana söylediği üzere cok güçlü. Yani kendisini bir çok bakan ve danışman takip etmekte. Onun bizim hakkımızda atacağı tek bir twit bile önemli zaten.
O yüzden akşam 22:00 da lütfen kemerlerinizi sıkı bağlayın, uçuşa geçeceğiz. Ellerinizi dinlendirin.
Rabbim hepinizden razı olsun.
İnşallah o ilanı getireceğiz.
Selamlar.. -
@oligopol bence de tag almaya gerek yok şimdilik olayı Yusuf Kaplana bırakalım. Bizim için önemli olan onun attığı twitleri rt yapmak fav yapmak.
-
Aynen arkadaşlar akşam tag almaya gerek yok zaten Yusuf bey yönlendircek ki o da önemli biri onun atacağı bir kaç tweetle tepede ki önemli tüm kişiler görecek duyacaktır bizi ayrıca biz akşam kalabalık olmalıyız ki baskımızı hissettirebilelim
-
@ua1905 Bende katılıyorum SnYusuf kaplanın atacağı twitle dikkati bizim üstümüze çekecektir gerisini biz belirleyeceğiz,yüksek katılım sağlayarak
-
@wickselll Muhasebe kolaydı ama sürenin yetmeyeceğini hiç hesap edemedim acemilikten
-
@plansız Sağol
-
Çevremize yayalım. Whatsapp facebook Ortak mecralara yayalım arkadaşlar.
-
Twitterim yoktu az evvel bi hesap aldim ve saatin 22.00 olmasini bekliyorum. Bu kadar guzel organize olan arkadaslara tesekkurler. benimde corbada tuzum bulunur umarim. Allah emeklerimizin karsiligini en kisa surede versin.
-
Hazırız :))
-
İnşallah bu hafta gazete ilanı ile ve etkinliklerle olumlu sonuç alırız. Çok ihtiyacımız var bu kadrolara.
-
Twitter etkinliğinde tag belli oldu mu?
-
Dostlar tag belli mi??
-
etkinlik başladı mı ?