2018 Guy Alımı
-
Y. Kaplandan haber bekleniyormuş
-
@Oligopol arkadasimiz Yusuf bey ile görüştü. Acil işi çıkmış malesef. Yarın akşam 10 a ertelendi. Yarın için yine hazır olalım. Bugünlük böyle oldu.
-
@falanfilan böyle böyle derken sınav geldi. Arkadaş burada binlerce kişi onu bekliyor. O diğer işini erteleseymisya!
-
Sanki kazma kürekle çalışacağız.Akıllı telefonunu çıkarıp bir tweet atıcak alt tarafı.
-
@ronay92 hocam binlerce kişi olsa belki seslenmezdik bile ama bilmiyorum malesef ayrıntı vermemiş.
-
Yoğun gündem ve şehit haberleri nedeniyle ertelendi diye söyleniyor
-
Vardır bir hayır diyelim. Yarın daha güçlü oluruz inşallah.
-
Bayrama kadar ilan gelmezse 2017 kpss sonuçları açıklandığı günden bu yana tam bir yıldır ilansız geçmiş olacak. Ne pislik beter şeymiş yav
-
Arkadaşlar gazeteye metin yollandı mı ? Ya da yarın mı yollanacak ?
-
@thorstein-veblen Aksilik olmazsa salı günü gazeteye çıkacak.
-
Ben hep ilan gelecek diyenlerdenim ama bazen kendi kendime soruyorum. Tüm bakanlıklar ilan açtı. Eğer maliye bakanlığı da ilan açacak olsa o furyada açardı. Bilemiyorum. Bana hala seçimle KPSS arası gelecekmiş gibi geliyor.
-
@duryy hadi bakalım inşallah hepimize hayırlı olur inşallah
-
Arkadaslar sabaha kadar ders calistim biraz uyuyum dedim ruyamda 4800 kisilik ilan gelmis hangi ile basvuracami sasiriyordum anca ruyasini mi gorurum bilemedim
-
@bg2603 Bende iftar beklerken kestirmiştim 5000 gördüm.Uyanınca rüyada bile uçuk şeyler çıkıyor dedim.Hayırdır inş
-
Artık kuyumcular bitti rüyacılar geldi hadi hayırlısı ama rüyacılar daha temiz niyetle yazıyor. Duyumcular gibi milletin duygularıyla oynamıyor.
-
@asyasy Yarın 5000 gelirse adımız rüyacı babaya kadar çıkar.Bilinçaltımıza işlemiş hocam Guy ile yatıp Guy ile kalkıyoruz.Bu benim 2 veya 3. oluyor.Ah birde gerçekte görebilsek
-
Arkadaslar guy yedek sayfasını bulamadım iki kişi müfettişlik biri vmy biri kyk mülakatını kazandık istanbul için yedeklerden iki kişiye hayırlı olsun
-
Umarım bian önce bizi çagırırlar siz de baslarsınız
-
@a-b-c Hayırlı olsun tebrik ederim.Darısı bizim başımıza
-
Çok teşekkür ederim inşallah