2018 Guy Alımı
-
@altaybozkırlı ogün kpss öabt var hocam 4ü boş
-
-
Bu hükümetten kadro istiyorsak muhalif cb adaylarına gideceğiz. Çünkü hükümetin verdiği vaatler ilk önce muhalefet tarafından verilmiş oluyor. Sayın Akşener veya Sayın İnce, bu adayların kurmaylarına ulaşıp mitinglerinde kendimiz için kadro vaadinde bulunmalarına sağlamalıyız. Emin olun muhalefet bizi konuşursa iktidar kanadı boş kalmayacaktır.
-
3600 ek gösterge vaadi hükümet tarafından ilk söylendiğinde Gürsel Tekin gelir uzmanlarını unutmuş değiliz şeklinde twit atmıştı. Sanırım kendisi chp içinde etkili isimlerden biri bu adama da ulaşmamız yararlı olacaktır. Ülkenin kanayan yarası genç işşiz nüfusu meselesine sağlam değinip kendimizden de söz ettirebilirsek kadrolar için şansımızı yükseltiriz.
-
@zenginmemur hocam Muharrem İnce icracı bir makam değil evet. Ama iktidara sesimizi duyurmamız açısından önemli bir isim. Zira bunu 3600 ek göstergeden emekli ikramiyelerinden vs. görüyoruz. Bizim istediğimiz ilanın gelmesi bunun ne şekilde geldiği önemli değil ki. Bu arada memurlar. net gelir uzmanlarının gazete ilanını haber yapmış . Linki aşağıya bırakıyorum.
https:// www. memurlar. net/haber/753471
-
Bizim ilanı da böyle haber yapar mı memurlar. net ?
-
Arkadaşlar varsa şansınız chp gençlik kolları başkanına mesaj atın. ( il başkanları takmıyor çünkü ) İncenin numarası onlarda kayıtlı. Ben bunu denedim İletildi de. Bir kaç mesaj daha iletilirse kesin sesimizi duyurur.
-
il gençlik kolları başkanı diyecektm. Bunu kesnlikle deneyin. Korkacak hic bir şey yok. En fazla cevap almazsınız. Bu da maliye bakanının cevap vermemesinden daha ağır olamaz herhalde!!
-
Bu başlığı diğer başlıklardan ayıran "Alımı" diye açılıp hala daha bi alım olmaması sanırım..
-
Arkadaşlar 22:00 Da twitter ı unutmayalım yarın gazete ilanından önce bugün Yusuf Beyin bizi desteklemesi önemli aynı şekilde yarında büyük ihtimal tag satın alınıp bir etkinlik yapılacak gündemde biraz dikkat çekmek adına 22:00 da Twitter Da olmamız son derece önemli
-
@manu1905 biz twitterda olacagiz insallah Yusuf Kaplan'da olur.
-
Bugün 22.00de twitterda
Yarın tüm gün Sabah gazetesinde ve diğer günler inşallah haber sitelerinde olacağız
Seçim öncesi bizi görmezden gelmek istemezler herhalde.
İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız.. -
@i̇lanbekleyenbiri gazete ilanına çıkıldığı gün Twitter etkinliği de yapmalıyız kesinlikle
-
Neye üzülürüm biliyor musunuz biz burada 1 seneyi aşkın ilan bekleyelim ve diyelim ki ilan da sınavdan hemen sonra geldi. Neyse biz sınavı geçip mülakatta elenirsek ve de daha çiçeği burnunda yeni puan almışlar sınavı geçerse ki ilan sınavdan sonra gelirse kesinlikle bunu yasayanlarimiz olacak. O zaman bu elenenlerin ilan gelmesi için verdiği emeğe yanarım. Sonra sil baştan aylar belki yıllar sürecek ilanı tekrar bekle ve de aynı sureci yasayacaginin bı garantisi olmayacak. Her haliyle berbat bı süreç ve adaletsizlik diz boyu.
-
Kismette olmazsa 3 sinavi kazanıp mulakatta elenip tekrar tekrar bu sureci yasarsin kardes maalesef ama nasipte varsa tek sinav tek mulakatta olabilir....hayirlisiyla gelsinde yoksa unutulmaya yuz tutacaz
-
@mehmetsakin44 hocam alım sürecinde adaletsizlik yapılmıyorsa demek ki yetersizsin.
-
Adaletsizlik yapılmıyor demedim surecide savunmadim.....nasip te varsa dedim kismet dedim tamam yetersizim ben ondan saolsin
-
kpss a sınavı kalksa olmaz mı. ne diye yapıyorlar.
-
@mehmetsakin44 nasip masip değil kardeşim Çatır çatır torpiller dönüyor gözümüzün önünde liyakat falan hak getire adamlar nasibimizi çalıyorlar ne nasibi
-
Nasip kısmet olayı da olayın başka bı tarafı. Elbetteki her şey nasip kismet. Yalnız şu var nasip kismet diyerek insanlar hak arama mücadelesinden vazgeçmemeli. Adam var ilk mülakatta elenirse neyse nasip diyor sonra tekrar eleniyor mirin kirinla nasip diyor sonra elenince başlarim bu işe diyor. Benim nasibim Allah'tandir kul araya girince orada hakkım yenince nasip deyip cekilmem