2018 Guy Alımı
-
@umuttukenmez kesinlikle bu baskı SGK ya kurulsaydi şuan ilan gelirdi.
-
Alım yapılmayacaksada söylesin askerliği aradan çıkartayım.Ha bugün ha yarın diye diye 1 sene gitti.Seneye de aynı şey olmayacağı ne malum.
-
İnteraktif etkinlik yapmak lazım gençler. Dikkat çekersek haberlerde sitelerde yer alabiliriz. Misal puanları yırtalım ? Bunları toplayıp tek video yapalım arkayada güzel bir müzik sonunda da iyi bir slogan ?
-
En iyisi KPSS A grubu kitaplarını toplayıp yakıp videosunu çekmek bir işe yaradıkları yok sunuçta. O kadar dershe hakim olmaya çalışıyosun alım yok bişey yok. Bir de bazı yazarlar destek olmadılar olmadılar kitap satışları düşünce destek olmaya karar verdiler o da kitap hediyecekler miş!!! Sanki çok alım oluyorda milleyle dalga geçiyolar sanki.
-
Naci Ağbal kendi personelini bile sevmiyor o derece hükümet komple leş
-
Arkadaşlar ilan hazirlanmiş gönderilmiş bunlar önemli gelişmeler. Bu kadroyu onlar vermeyecek biz alacağiz çalişmaya fikir üretmeye devam etmeliyiz çok zamanimiz kalmadi.
-
Sayın Ağbal bizim durumumuzu senden benden iyi biliyor. Mesele ona ulaşabilmek değil , ona baskı yaptırabilmek. Bu da Cumhurbaşkanı ve Başbakan kanadıyla olur başka da olmaz. Gazeteye ilan verildi , adam bugün NTV yayınına çıktı tek kelime bahsetti mi bizden?Hayır! Bizim tek yolumuz Erdoğanın Ağbala “alo” demesi.
-
@moonlight o zamn belli bi tarih ve saatte külliye aranıp baskı mı uygulansa oraya ki ..
-
Gençler kalkınma bakanı lütfi elvan’ın tweetlerinin altına yardıralım hem fazla takipçisi yok hemde aktif tweetlerinin altı bomboş 12 dakika önce genç girişimci merkezi açılışıyla ilgili tweet atmış yazalım onun altına ironik olur hemde. Rica edelim maliye bakanına duyursun bizi.
-
-
#2017kpssApuanıhiçkullanılmasıReis böle tag mı yapsak ilgi çekici olmaz mı tag ı iyi seçelim dostlar genelgeçer tag yapmayalım direk cumhurbaşkanına hitap edelim bence. Hatta ulaşabilirsek cumhurbaşkanımızın danışmanlarının numaralarını derdimizi anlatalım ben sölim bu iş artk sadece onun olsun demesiyle olur ona ulaşmak sart ama nasıl??? (siyasi Bi paylaşım seklinde algılanmasın lutfen derdimiz kadro almak)
-
Bu saatten sonra bizi ancak gündem olmak kurtarır. Bunun için de Twitter harici bir erkinlik yapılmalı hep beraber.
-
Hayatimda boyle bisi gormedim ben adeta ölü taklidi yapiliyor karsimizda. Biz daha ne yapalim? Sinava girdik yetmedi, 14 ay bekledik yetmedi, gazete ilani verildi yetmedi, sitelerde haber yapildi yetmedi, sosyal medyada etkinlik yapildi; gundem olduk yetmedi. Benim aklim Naci Agbal'in ne yapmak istedigini algilayamiyor.
-
@deuiibf2016 ben burda yazmayı öğrenemedim bir türlü ya
-
Aa bilmiyor musunuz arkadaşlar sayın(!) bakanımız maliye teftiş kökenli? Maliye teftişten gelen üst düzey yöneticilerin nerdeyse hepsi kibir içindedir. Bu öyle kibir ki kendi emrindeki gerek taşrada gerek merkezde çalışan personeli beğenmezler. Personel ağzıyla kuş tutsa dahi yaranamaz bu kibir abidelerine! Vaktiyle taşranın iş yükünün %90 ını çeken denetmenler ile aynı khk de eşitlenmeleri ilahi adalet gibi bir şey olmuştu.
-
@deuiibf2016 Arkadaslar bence artık muhalefete de yuklenmenin vakti geldi. Muhalefetten x partisinin bı ildeki birinci sıra mv adayına mesaj attım faceden. Durumu anlattim. Geleceğe dair umudumuz kalmadı. 14 aydır maliyeden tek ilan gelmedi dedim. Bu da yetmezmiş gibi hiçbir partinin seçim beyannamesinde dahi adımız geçmedi,iktidar muhalefet dahil dedim. Geleceğe dair hiç umudumuz kalmadi. Ailesiyle birlikte 1 milyon oy potansiyeline sahip bunca insanı görmezden gelmeyin dedim. Belki bir şekilde cb adaylarına iletirler. Seçim öncesi bizimle ilgili bir partiden vaat gelirse iktidar da gözünü açar belki.
-
Bu satten sonra açılabilecek tek hastage #NaciAğbalıİstemiyoruz olmalı
-
Ahirette iki elim bay ağbal'ın yakasında olacak şimdilik dünyalığının tadını çıkarsın.
-
@paretowilfredo zaten bizde şans olsa yaş oldu 33 sınavdij ilandi mulakatti derken yas haddi dolacak bunca emeğe nasıl kör oluyorlar yaa hakkimi helal etmiyorum
-
Arkadaşlar kusura bakmayın ama bunlar bizi kale almıyor taaa en başındada demiştim bizim muhalif kanallarda haber olmamız lazım bizi fox tv nin haber yapması lazım gerekirse artık paramızı bunun için harcayalım