GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
-
Şimdi 2013 yılında açılan gsb müfettişlik sınavı vardı müfettişler denetçi mi oldu yoksa bu apayrı bir kadro mu ?
-
@müzmin-öğrenci müfettişler denetçi oldu hocam, teftiş kurulu rehberlik ve denetim oldu. teftiş kurulu yönetmeliği ile rehberlik ve denetim yönetmeliği de aynı neredeyse.
-
Mesleki olarak tatmin edici bir meslek. Diğer teftiş kurullarına göre daha özgün ve daha rahat bir çalışma ortamı sağlar.
-
hocam spor hizmet uzman yrd. gsb uzman yrd.clılıgı kyk uzman yrdclıgı ile ilgili duyum var mı?
-
@maricinal fotoğrafını çekip koyun hocam
-
@sosyolog75 ingilizce öğretmenlerinin bile doğru düzgün ingilizce bilmediği ülkemde memurlardan ingilizce istenmesi hiç mantıklı gelmiyor aman düzenlemesinler böyle iyi
-
@genclerbirlikli diplomanın fotografını koyup kuruma e devletten aldığım mezuniyet belgesini gönderdiğimde bir sorunla karşılaşır mıyım. Siz başvurunuzu nasıl yaptınız
-
Arkadaslar yanlışım varsa düzeltin lütfen
referans olması amacıyla yaptığım basvuruyu yazıyorume devlette basvuru formunu doldurup,
kpss sonuc belgesini ve
arkalı önlü fotoğrafını çektiğim diplomayı yükledim. Çıktısını aldım.
(çıktıyı imzalamayı unutmayın)bu çıktıyla beraber,
kpss sonuç belgesini,
e-devletten çıkardığım mezuniyet belgesini
fotografları
kargoladım(üniversiteden aldıgım aslı gibidir veya notere onaylattığım diploma fotokopisi yok onlar yerine e devletten mezuniyet belgesini gönderdim.
arayan arkadaşlara ve görevlinin verdiği bilgiye güveniyorum
İnsallah kabul olur :)) -
@teorisyen abdest alıp da gönderdiysen kabul olur bence şaka bi yana harfiyen aynılarını ben de yaptım ve gönderdim
-
@iyilerindostu eyvallah pek abdestsiz gezmem...
-
@Antimülakat hocam ingilizcesiz bu sınavı geçme ihtimalimize % kaç oran verirsiniz ? alandan 85te 70 doğru çıkar mı?
-
@teorisyen ben diplomanın arkasını yüklemedim bak içime kurt düşürdün böyle diyince arkasında bişeyde yok aslında isim giriş tarihi bide imza herşey ön kısımda sıkıntı olur mu ki ya eksik yapmışım gibi hissettim şiimdi
-
@ua1905 aslında konu hakkında pek bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem
bende bi iletide gördüm ondan ekledim fikrimi sorarsan çok önemli değil onun için başvuru kabul edilmezse komik olur sonuçta evrak olarak mezuniyet belgesi veya onaylı diploma gönderiyoruz. yinede pazartesi kurumu arabilirsin.
-
@maricinal e devlet muhabbeti çok döndü kurumu arayan çok arkadaş var kabul ediliyor bildiğim kadarıyla. Ben de haftaya gidip vereceğim belgeleri elden, fotoğrafı çekip ekledim siteye
-
Turne ile ilgili bir bilgi var mı pareto üstadın attığı meslek tanıtımında bir bilgi bulamadım?
-
@aslan-reyiz Dostum temelde Denetçi'ler evrak ağırlıklı çalışır. Ortalama 2 -3 ay kadar turneleri olabilir. Ama kurum özelinde değişebilir. O nedenle araştırıp net bilgi vermeye çalışacağım.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
@aslan-reyiz Dostum temelde Denetçi'ler evrak ağırlıklı çalışır. Ortalama 2 -3 ay kadar turneleri olabilir. Ama kurum özelinde değişebilir. O nedenle araştırıp net bilgi vermeye çalışacağım.
Adamsın ne diyim daha Eyvallah
-
@teorisyen valla iş müfettişliğine de öyle gönderdim bence de sorun olmaz daha önce yüksek lisans başvurusunda da aynı şekilde öyle yüklediydim bi sorun olmadıydı sen öyle yazınca şeyttim bunun için başvuru kabul etmeyceklerse zaten işimiz var
-
Ya arkadaşlar bu müfettişlik ve denetmenlik için hiç bir yerde çıkmış soru yok mu ben hiç bişi bulamıyorum.gelisine calisicaz galiba
-
arkadaşlar hem online başvuruda hemde posta ile göndereceğim belgelerde e devletten aldığım mezuniyet belgesini kullandım.
bir sıkıntı olmaz dimi arayan arkadaşlar?