GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
-
@cemcantal bende öyle yapacağım umarım olmaz
-
yanlış doğruyu götürüyor mu ?
-
Arkadaşlar ben müfettişliğe başvurmuştum buna da başvuru yaptım netten ama bu sabah iptal ettim.İkisine de girmek beni rahatsız edecek başkaları girsin diye düşündüm.(ikisine de başvuranları eleştirmek istemiyorum sadece ben böyle hissettim)Müfettişlik öncelikli tercihim olduğu için ona başvurdum sadece herkese başarılar dilerim.
-
@andone hocam bu sene ilanlar azar azar geliyor inşallah. Ama ben puanı belki tutarcıların başvurması taraftarıyım.
-
@impressiveunit haklısınız ben de öyle düşünüyorum aslında ama mevcut bir işim de var daha aralıkta da bi kaç sınava giricem inşallah,başvurup da girmezsem kötü hissederdim en iyisi hiç başvurmayım dedim
-
Arayıp bilgi alan arkadaşlar hangi numarayı aradınız. İnsan kaynaklarını arıyorum açmıyorlar.
-
Arkadaşlar kyk müfettişlikte kurum adresinde sorun çıkmış bunda var mı öyle bir durum?
-
Arkadaşlar evrak teslimi için son gün bilginiz olsun.Ben online başvurumu yaptım ancak evrak teslim etmedim sanırım başvurmayacağım zaten puan 84.3 gelme ihtimali epey düşük.
-
@paretowilfredo hocam uzman yardımcılığı, müfettişlik, denetçilik gibi adaylara maksimum giriş sınırı koyulan sınavlara başvursak ama sınava girmeye hak kazandığımız halde mücbir sebeplerden ötürü sınava katılamasak o hakkımızı kullanmış oluyor muyuz? örneğin bir adayın en fazla 3 kere girme hakkı olan bir sınavın listesinde adı olduğu halde katılmasa hakkı 2ye mi iniyor? teşekkürler şimdiden
-
@gazili kurum mevzuatinda özel bir duzenleme soz konusu degilse dostum hakkini yitirmezsin. Cunku metinde genelde yazili olan ibare katilmis olmak veya basarisiz olmak. Bu nedenle girmemek bu kapsam disinda kalir.
-
Yarın açıklanacak galiba.Acaba kaçla kapatacak çok merak ediyorum.
-
@luthor ben de merak ediyorum hocam bunun açıklanması ile diğer ilanların kaçla kapatacagi aşağı yukarı belli olur gibi
-
@elinor-ostrom Evet hocam benim de merakım bu yönde.P48 in durumunu anlayacağız tam olarak.
-
Bugün açıklanacak. Tahminim en düşük puan 88.32
-
@buhara Yapma 0,1 ile kaybetmek istemiyorum:))
-
Ben 87 dolaylarına düşceği kaanatindeyim.Az da olsa yerleşenler oldu gelen ilanların daha düşük kapatması gerek.Buraya basvuramadım zaten 84.3 e gelme ihtimali düşük ancak Kyk müf. yard. başvurdum bir referans olacak benim için 2 gün daha hevesli çalışırım kyk açıklanana kadar
-
bunda ingilizce de var bence 87'nin altına bile düşebilir diğerlerinde değerlendirmeye tabi değil ama bunda öyle bir şey yazmıyor diye hatırlıyorum ...
-
Arkadaşlar en iyi ihtimalle 88 küsürle kapatir. 87 cok zor. Benim sahsi fikrim 88,7
-
@luthor o zaman 0.1 puan daha düşüyorum
-
Ben bu ilanın yüksek kapatacağını düşünmüyorum, sanki ilgi az oldu buraya, 85 lere düşebilir.