GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
-
Taban panlar düşmeye başladı 1-2 ay sonra 20-30 kişilik alımlar tek puan türünde olursa 85'leri de görürüz inşallah
-
@obsesifsancı 900 civarı filan olması lazım hatırladığım kadarıyla.
-
@gundalko 899 sıralamam bana gelmedi
-
@marjinalist puan 87,012
-
Arkadaşlar denetçiliğe bakarken farkettim de bu Gençlik bakanlığının. Edevlet uygulamasında"başvurularim" kısmında KYK müfettiş başvurusu gözükmüyor. Sizde de öyle mi
-
@buhara Bendede aynı.
-
Bunda az farkla listeye giremedim kyk mufettislik daha düşük kapatır gibi sgm mufettislikte 15 kişi alacak 300 kişi girecek sınava kisi sayisi aynı daha düşük kapatır mı? Bddk nin sınavı aynı gün olduğu için düşük kapatma ihtimali var mı?
-
p48 87,5... sıralama 808. Yine de küsüratlarla +/- 50 olabilir.
-
@gundalko sizin geldi mi hocam?
-
- kişiye sıra gelmiş dersek ilk 800'den yaklaşık 500 kişi başvurmamış.Büyük bir rakam.
-
Liste yok başvuru sayfasında en üstte yazıyor. 88.01 ile hak kazandım. Sıralamam 652
-
@luthor Online başvuruyu yapmıştım ama 84.3'e gelmez diye evrakları götürmedim hocam.Zaten gelmiyormuş inşallah kyk müf yard gelir.
-
Arkadaslar telefondan sisteme girip bakamadim sinav kacta acaba ona gore ucak bileti alcam
-
@gundalko İnşallah gelir kyk hocam.Baya bir insan başvurmamış.Herkes Sayıştay bekliyor heralde.
-
@terkiphatasi sınav saat 10.00 da
-
@luthor Bu attığım puan ve sıralama başka bir arkadaşın benim değil ne yazik ki
-
@luthor Onun da listesi ptesi açıklanacak. Sanırım ondan kaldırıldı. Herkesin aynıysa tabii
-
Arkadaşlar zahmet olmazsa başvuranlar kyk için bakabilir mi?Başvurular kısmında gözükmüyor heskesin mi böyle.
-
@paretooptimal cok sagol
-
@luthor bende de gozukmuyor