GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
-
Arkadaşlar var mı bir duyum alan uzar mı daha
-
45 gün oldu. Yok mu bir duyumu olan arkadaşlar ?
-
Bakanlığın diğer ilanları bekleniyor diye düşünüyorum.
-
@luthor diğer mülakatlar daha bitmedi mi
-
@nilayfb Sgm devam ediyor diye biliyorum hocam
-
@nilayfb
Kyk 3 mayıs, Sgm 27 nisan son gün -
-
@zyn1308 ben her aradığımda " Net bir bilgi veremiyoruz. Sitemizdeki duyurulardan takip edin, eve de tebligat yapılacak." diyorlar. Ama yine de arayalım tabi vazgeçmeyelim.
-
@luthor beklemenin mantigi yok ki diğerlerini gsb kendi alacagini alir digerlerine bildirir mukerrer olmamasi adina su anki surec ön sorusturma oldugunu düşünüyorum
-
2 ayı tamamladık yarın güzel bir haber verirler umarım
-
@birmagdur Neden yarın hocam 2 ay koşulu mu var ?
-
@luthor yok hocam keşke olsa yazılı sınavda 3 ay koşulu vardı buda belki 2 ayda biter diye umut ettim
-
@birmagdur İnşallah hocam diğer gsb mülakatları bittiğine göre açıklanmaması için pek bir engel kalmadı bence
-
@luthor inşallah hocam
-
Yakın zamanda açıklanacağına dair hiç bir umudum kalmadı. Ne zaman arasak "Net bir bilgi yok" diyorlar.
-
Arayan soran varmı arkadaşlar?
-
@non-grata 2.5 ay oldu neredeyse ve 15 kişi alınacak sürecin bu kadar uzamasının sebebi nedir fikri olan varmı?
-
Listede olup da Kültür bakanlığıni ve dernekleri kazanan arkadaşlar var.BTK ve iş teftiş de bundan önce aciklanirsa buraya gidecek adam kalmayacak
-
@texas dua edelim gsb alımlarında bolca yedek ayırsin yoksa heba olacak alım miktarı
-
73 günü devirdi bu alımda arayıp bilgi alabilen yok sanırım başlık oldukça suskun