GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
-
@luthor araştırılacak kişi sayısı 50den fazla değildir yani neden bu kadar uzatırlar ki hiçbir haber de yok
-
@luthor hocam ben aradim bir kac gun arayla ama bilgi vermiyorlar duyurulari takip edin demekten baska bisey soylemiyolar
-
@luthor hocam bide bisey sormak istiyorum ben mulakata gittigimde 5 kisiydik diger dort arkadas atanmisti sizce sgk da olduğu gibi bu durumu goz onunde bulundururlar mi ?
-
@non-grata bulundurmazlar hocam
-
@genclerbirlikli Teşekkür ederim
-
@non-grata Hocam sadece gsb nin kendi ilanları içinde değerlendirirler bu durumu bence.Diğer kurumlara atanma durumunu önemsemezler.Atanmış adam kalkıp mülakata geldiyse bu kurumu istiyordur zaten öyle düşünün.
-
@luthor dogrudur hocam bide hocam benim ilk mulakatimdi haliyle heyecan da fazlaydi giren arkadaslar 25 30 dk kaliyodu icerde benimki max 15 dk idi bu olumsuz bir durum mu?
-
@non-grata Olumsuz bir durum olacağını sanmıyorum hocam rahat olun.Bundan sonrası nasip meselesi birazda.
-
@luthor eyvallah hocam sağolasın
-
@non-grata Hocam bu konudan kesinlikle endişe etmeyin bir kurumun sınavında yine böyle herkes 30 ar dakika fln duruyor içeride ben girdim 10 dk kadar sürdü. Tabi benim bir hayli moralim bozuldu bu duruma ama ben o kurumu kazandım yani mesela ne kadar durduğunuz değil geçen sürede komisyonun istediği şeyi verip veremediğiniz diye düşünüyorum.
-
@e-m-z valla hocam komisyona istediğini verdigimi dusunmuyorum benim sorular cok zordu hicbirine dogru duzgun cevap veremedim geveledim biraz o kadar haliyle mulakatimda erken bitti ciktigimda keske gelmeseydim dedim 12 saatlik yol bir sürü masraf falan ama zarfida kendi elimle cektim yani nasip buymus hayirlisi diyelim
-
@non-grata Aynen hocam nasip hiç belli olmaz sen çok kötü diye düşünüyorsun ama belki komisyon sende aradığı bir şey gördü. Ayrıca ilk mülakatım yazmıştın yukarıda bu tecrübeyi iyi değerlendir hakkını ver bunun eksiklerini kapat, duruşunu tavrını gözden geçir iyice çok büyük faydasını görürsün.
-
@e-m-z aynen hocam benim için çok güzel bir tecrübeydi eksiklerimi gördüm bundan sonra da ona göre hazırlanacam
-
arkadaşlar sonuçların açıklanması seçimden sonraya kalırsa Bakanlığının adının değişmesi, Aile ve Toplum Bakanlığına dönüşmesi, süreci uzatır mı görev alanında değişiklik olur mu fikri olan var mı?
-
@kaziratu Hocam bunu telefonla kuruma sormak lazım aynen bu şekilde
-
Arkadaslar bir gelisme varmi acaba ?
Sonuclar secim sonrasina mi kaldi ? -
Bilgi alabilen var mı arkadaşlar kurumdan 80 gün oldu
-
Arkadaşlar bence bakanlığın birleşme olayından dolayı Uzun sürecek gibi
-
Arkadaşlar şimdi e devletten sonucalr kismina baktim orda personel basvuru sonucalari icin tiklayin diyor yeni bisey sanirim cunku daha once gormedim bunu sonucalar kisminda ama tiklayinca mobilden acmiyor pc olmasi lazim diyor
-
@non-grata kyk yurt memurluğu açıldı o olmasın ?