GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
-
@şarkışla hocam bu bir turne süresi yıl içerisinde birden fazla turne olabilir. Toplamda en az 4 en fazla 9 ay gibi düşünerek hareket etmek gerekir.
-
GSB mülakatları ile ilgili bir şey bilen duyan var mı arkadaşlar ? mülakatta herkes için yarım saat ayrılmış ne sorarlar nasıl olur ben hiçbir şey bulamadım bu konuda belirsiz bir şekilde girmeyelım
-
@zyn1308 bir belirsizlikte benden
-
Tcdd nin gbi olabilr onlrda yarm saat bir saat arasında sürmüştü
-
@birmagdur ben tcdd mülakatına girmedim yani tam olarak nasıl?
-
Her alan dersinden soru sormşlardı hocam 6kişi vardı 4 kişi maliye iktisat hukk kamu aralarnda paylşmş herbrnden sru sruyr gnel olrak konşma havsnda geçn bol sorulu bi mülkattı uzun sreli olnca buda böyle olablr blki
-
Arkadaşlar GSB UZMANLIKTA sınava girmeyecek olan varsa feragat edebilir mi görünüşe göre çok ufak küsüratlarla sınava giremiyorum Lütfen biraz duyarlı olalım Şimdiden teşekkürler️
-
arkadaşlar adli sicil, sağlık ve askerlik yazılı beyanını nereye yazdınız özgeçmişe mi eklediniz farklı bir kağıda mı yazdınız?
-
@kaziratu özgeçmişin altına ekledim ben çok sorun olcagını sanmıyrum hocam hepsini tek kağıda yazdım
-
@birmagdur teşekkür ederim başarılar
-
Bugün mülkata giren arkadaşlar nasıl ortam komisyon sorular
-
Beyanlar ve özgeçmiş elle yazılacak değil mi uğraşmayalım sonra
-
@luthor aynen hocam el yazısı
-
@birmagdur özgeçmişin elle yazılacağına dair herhangi bir şey yazmıyor
-
@kaziratu evet ama tcdd de yazmıyordu benden mülakat günü elyazısyla yazmam istendi kykda elyazısıyla istedi o yüzden burayada el yazısıyla yazmak garanti olur diye düşündüm hocam
-
Hepsini ayrı ayrı 4 kağıda mı yazmamız gerekiyor yoksa bir kagıda beyanlar bir kagıda özgeçmiş yeterli midir?
-
@birmagdur anladım teşekkür ederim.
-
@tuntirikos ben hepsni aynı kağıda yazdım ama belki bugün giren arkadaşlar bilgi verirler hocam
-
Beyanları neye göre yazdınız arkadaşlar ben mi göremedim acaba örnek bir beyan vardı da
-
@yldzkrc Örnek yok hocam.Dilekçe formunda yazacaksınız.Askerlikle ilişiğim yoktur,sağlıkla ilgili görevimi sürekli olarak yapmaya engel durumum yoktur,adli sicil kaydım yoktur şeklinde beyan edeceksiniz.