@genclerbirlikli Hocam aslında bu bilgilere kurumların duyurularından ulaşmak çok kolay.Keşke kurum değerlendirme evresinde listeden kaç kişi nereyi kazanmış şeklinde bir araştırma yapsa.En azından kadrolar boş kalmaz haksız mıyım?
GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
-
@genclerbirlikli Hocam aslında bu bilgilere kurumların duyurularından ulaşmak çok kolay.Keşke kurum değerlendirme evresinde listeden kaç kişi nereyi kazanmış şeklinde bir araştırma yapsa.En azından kadrolar boş kalmaz haksız mıyım?
-
@luthor çok haklısın hocam yarım saat ayırsalar çok rahat ulaşırlar ki buna da gerek yok dpb işini doğru düzgün yapsa şu a grubu tadından yenmez herkes belirli hedefe yönelik çalışır boş kadro mükerrer aday olmaz, çok daha etkin bir sistem olur.
-
3 ayı devirdik.Secim öncesi açıklanır mi acaba?
-
@texas hocam biraz once konustum telefondaki beyfendi kesin olarak secimden once aciklanmayacak dedi
-
@non-grata hayda neyi bekliyorlarmış
-
@texas bayram tatili falan da ara giriyor dedi o yuzdenmis
- topic:timeago_later,18 gün
-
Yaprak kıpırdamıyor sayfada
-
@non-grata Yuregim agzima geldi o derece :):)
-
@luthor hocam tahmin etmiştim uzun bir süreden sonra böyle yazınca
-
@non-grata Kurumla gorusen yok mu acaba en son secim sonrasi denmisti
-
@luthor ben görüşmedim hocam arayan varmıdır bilmiyorum.
-
03125966284 rehberlik ve denetim başkanlığı bu numaradan ulaşılabilir.
-
kyk açıklanalı 1 ay oldu sgm ve denetçilik hala bekliyoruz şimdide yeni bakan gelmeden açıklanmaz 1 hafta onu ekle,o gelir anca toparlanır bi 1-2 hafta ordan ekle,bekle babam bekle
-
@genclerbirlikli hocam siz ne düşünüyorsunuz açıklanmama konusunda.
-
@non-grata hocam hantalliktan başka ne diyebilirim
-
@genclerbirlikli 4 ay olacak nerdeyse keyfi mi davranılıyor acaba ?
-
@non-grata tamamen hantallik,keyfilik,sallamamazlik, görmezden gelme ne dersen de hocam.4 aya yakın süredir 30 kişiyi aciklayamadilar ki gvs süreci yok bu işin içinde
-
@texas numarayi yukariya yazdim suan bu baslikta takipte kac kisiysek ardarda aramaliyiz biraz baski olsun.
-
@non-grata ben aradım siteyi takip edin dedi.Diger arkadaşlar da arasın lütfen
-