Alışveriş Başlığı - Neye ihtiyacımız var? Nerede ucuz?
-
Arkadaşlar, forumdaşlar, çocuğu olanlar veya kendi zaten çocuk olanlar dinleyin beni... Eğer lego almak isterseniz benden tavsiye asla toyzzshoptan almayın. Bir çok site var ve ufak bir araştırma ile en uygununu bulursunuz. Örnegin bazı setler panel kirtasiyede ucuzken bazıları armağan oyuncakta ucuz. Alacağınız sete göre değişir 2 dklik google gezintisi ile bulabilirsiniz.
-
Ben de öneride bulunayım o zaman bilgi almak isterseniz de çok güzel siteler var, hele bunlar içinde bir tanesi var ki gerçekten yöneticilerinden tutun da üyelerine kadar herkes bilgisini bedavaya veriyor. forum.tercihiniyap.net , mutlaka ziyaret edin derim, oldukça yararlı bulacaksınız
-
Ayrıca bu aralar idefix uygun sanki kitaplarda. Geçen çok güzel kitaplar aldım 6 tanesine 100 lira verdim. Aynı sepeti dr de yaptım (ki ikisi de aynı şirketin) orda 120 lira tuttu. Kitap yurdunda da yaptım yine benzer bir tutarla karşılaştım.
-
@genclerbirlikli hocam kitap alırken bu firmaların indirim ve kargo bedava kampanyalarını takip etmek de iyi oluyor, kırtasiyeler ve kitap satışı yapan dükkanlar batmasın ama biz de az parayla çok kitap olmak zorundayız, hele ki bazılarımızın işi gereği oldukça çok okuması lazım oluyor, bu yüzden bu firmaların hepsi kitap alırken değerlendirilmeli.
-
@agor aynen öyle hocam hem 100 lira üzerine %10 indirim vardı hem de kargo bedavaydı. Açıkçası o kitapların tanesini kitapcıdan 25-30 liraya anca bulurdum
-
@genclerbirlikli İdefix de D&R da Doğan gruba ait olmasına rağmen D&R daha pahalı, idefix'e göre. Keza şu da var D&R mağaza fiyatları internet fiyatlarına göre çok yukarda bu yönden idefix iyi bir seçim bu noktada. Ancak idefix'te zaman zaman stok sorunu yaşandığı oluyor, yoksa diğer firmadan alsanız diyemiyorsunuz. Ama daha tercih edilebilir bu anlamda.
Yeni türeyen kitap sitelerinde yeni ve popüler yayınlar dışında çoğu yayını bulmak zor. Özellikle ilmi alanda kitaplar arıyorsanız yine bu iki büyüğe kaymak zorunda kalıyorsunuz.
-
@paretowilfredo evet evet aynılar ama daha pahalı oluyor, depoları bile aynidir eminim bi ara kliksa ve teknosa aynı durumdaydı ben kliksadan alışveriş yapardım daha uygundu(sonra kapandı tabi).
Kitap konusunda da yeni sitelere hiç güvenmiyorum çünkü bir çoğu elinde olmayan kitapların siparişini alıyor, bekletiyor, parayı 1 hafta 10 gün çeviriyor ve binbir uğraş sonrası iade ediyor. Zaten eric hobsbawm kitaplarını 3 5 yerde anca bulabildim
-
Arkadaşlar yeğenim bir şeyleri yapıp bozmakla çok haşır neşir. Sürekli bir birleştirme falan peşinde. Öyle bir oyuncak ayırıyorum ki, çocuk taksın, bozdun, yeni şeyler oluştursun, hayal dünyasına göre bir şeyler çıkarsın ortaya. Bildiğiniz bu türden oyuncaklar var mı? Nereden alabilirim? Sök tak şeklinde olacak.
-
@olumsuz-dışlama redka oyun modellerine bir göz at istersen. yabancı ülkelerdeki markaların ürettiği yaratıcı oyunları yapıyorlar. n11 de özellikle uygun fiyata satılıyor.
-
@yamtar teşekkür ederim, hemen bakayım. İnşallah güzel şeyler bulabilirim.
-
@paretowilfredo artık doğan grubu değil.
-
Bu başlık şu son dönemdeki zamlarla önemini arttırdı gibime geliyor. Konya'da Metro marketin yakınında Bizim market var. Konya'da olanlar Kağıt havlu, peçete, t.kağıdı, çocuk bezi vs. baya indirimde. Yolunuz düşerse uğramanızı tavsiye ederim.
-
@esmer06 hocam belli ki ekonomik avantajları olabildiğince takip ediyorsunuz. Bunu neden toplumsal bir faydaya dönüştürmeyesiniz? Eğer sizin içinde uygunsa ucuza kapattığınız sinema biletleri, ev-araba eşyaları, ev araç-gereçleri vs. bu başlığı da yazmanızı bekleriz.
-
Black Friday adım adım geliyor. Çok şeye ihtiyacım var ama hepsini o güne bekletiyorum. Bin TL bütçe ile normalde 1.750 tutacak kadar eşya alacağımı düşünüyorum.