TCDD Müfettiş Yardımcılığı İlanı 2017
-
@isimsiz duyarlılığınız için tesekkur ederım
-
@yalnızkurt giremeyecegim bi listede bosuna niye yer isgal edeyim hocam. Sonucta hepimiz ayni sürecteyiz..
-
Bu ilan biraz diğer ilanların gölgesinde kaldı birazda ilanın kendisinden kaynaklanıyor.sınavda da süre kısıtı var her dersten ayri ayrı sınava girilecek yani öyle bir gireyim ya denecekte bir ilan değil açıkçası
-
@bcd gölgesinde kaldı derken gene 85 altı görmez
-
@yalnızkurt öyle olacak maalesef çünkü son hafta bayağı bir başvuran oldu.
-
@yalnızkurt 85 üstü olursa simit satmaya başlıyorum
-
@bahad4r cidden 85 felana gelir mi diosunuz ?
-
Toplam kaç kişi başvurdu son gün rakama göre puan tahmin edilebilir
-
@dumanli ben 83 e kadar şans var diyorum.
Siz bakmayın çok bildiğini zannedenlere biçok kişi uçuk puanlardan bahsediyor -
85 civarı kapatmış girenlere hayırlı olsun
-
@yalnızkurt ayın 13'ünde açıklanacaktı?
-
Ahh @yalnızkurt ahh.. 4 gündür 85 altını görmez diye tahminde bulunuyosun, anlaşilan bugün de seni arayıp bilgi verdiler. Kesin olmayan bilgilerle heyecan ihdas etme lütfen. Liste 13'ünde açıklanacak ben bugun başvuran 220 küsürüncü kişiydim ve sordum da kaçla kapatır diye hiç bir fikrimiz yok henüz hesaplamadık dediler. Kaldı ki henüz mesai bile kapanmadı hâlâ başvuranlar bile vardir.
-
@yalnızkurt kardes böyle maceralar aramasan iyi olur .
-
Arkadaşlar lütfen girmeyecekler başvuralarını geri çeksin allah rızası için. Hak yemeyelim, bencil olmayalım. Böyle girmeyecek arkadaşlarınız da varsa geri çektirin. Şu durumda en çok birbirimizi biz anlarız.
-
yav bu arkadaşı şikayet edip attıramıyor muyuz forumdan yalan söylediği için ?
-
@kazm aradım sordum sen kendını attır
-
@kazm lafını bilde konuş
-
@shady1 aradım sordum kardesım 85 civarı dedi
-
@yalnızkurt evet lafımı bilip de konuşuyorum terbiyesizlik yapma o zaman orada belirteceksin açıklanma tarihinden önce ben tanıdıklarıma sordum sizden daha önce öğrendim diye
-
@steward insallah daha dusuk kapatır hocam benımde işime gelir 85 civarı dendi biraz once aradım