Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Uzman Yardımcılığı 2017
-
@genclerbirlikli hocam duyuru yayınlanınca hemen çağırırlar mı yoksa bir hafta, on günü bulur mu sizce?
-
@veblenist geçen seferkinde 1 ay sonrayı işaret etmişlerdi hatırladığım kadarıyla
-
@genclerbirlikli şimdi bu sene p3 ten aldılar, mülakatta mevzuat dışında soru gelir mi sizce?
-
@veblenist alandan gelebilir, gündem de gelebilir. sırf mevzuata bakacak olgunlukta bi bakanlık olduğunu düşünmüyorum, başka şeyler de sorulabilir.
-
@genclerbirlikli bu 60 kişinin 20-30 u bir yerlere yerleşse ve mülakata gelmese ne güzel olur. Şimdi bunu düşünüyordum. Acaba kaç kişi mülakata gelmez diye düşünüyordum.) Var mı tahmini bir rakamınız hocam?
-
@veblenist olabilir hocam bunlar mülakatı yapana kadar bi çok yer açıklanır. şahsen ben başka yere merkez uzman yard olsam girmem buraya
-
@genclerbirlikli yarın açıklansa haftaya çağırmazlar değil mi? En az iki, üç hafta sonraya gün verilir diye ümit ediyorum. Yanlış mı düşünüyorum?
-
@veblenist 1 ay oynar hocam arada hemen haftaya gelin gibi bi durum olmaz
-
@genclerbirlikli hocam bir hafta geçti. Ses Sefa yok hala. Ne durumdasınız?
-
@veblenist alıştım hocam ben artık hiç burayı ırgalamıyorum
-
@genclerbirlikli herhalde tek yorum yapılmayan forum burası. Bir kişi bile yazmıyor.)) Sizin diğer kurumlar ne oldu?
-
@veblenist burdan kimsenin umudu yok diğerleri de gsbleri bekliyorum işte adamlar 300 kişinin optiğini 1,5 aydır okuyamadı
-
Arkadaşlar... Arada bir ses verin lütfen. Hakikaten diğer forumlara göre çok sakin burası. Çoğu yer de açıklanmadı daha ama orada insanlar yazıyor, konuşuyor. Burada kimse yok. Hala ses seda yok kurumdan. Arayan oldu mu?
-
@veblenist hocam ben günde 1 sefer aspb.gov.tr ye bakıyorum, duyurularda açıklama göremeyince kapatıyorum sayfayı. Rutin oldu benim için artık burası da böyle etkin bi sınav/ personel alımı yok, arayan olunca da tınlamıyorlar zannımca. Öyle olmasa diğer süreçler 1 seneyi bulmazdı.
-
@genclerbirlikli sizce bu mülakat tarihi martı, nisanı görür mü?
-
@veblenist rahat görür hocam
-
@veblenist muhtemelen daha geç bir tarihte yapılır mülakatlar
-
@veblenist Hocam çok heyecanlısınız, çok yazıyorsunuz. Merakınızı dindirecek bir bilgiye kurumu arayarak ulaştım. Öncelikle güvenlik soruşturması tarzı bir şey yapılmadığı için beklenmiyor. Şu an beklenmesinin sebebi, müsteşar başta olmak üzere mülakat komisyonun mülakatın yapılacağı tarihler için ortak bir program yapması. Önceki alımda Aralık 2015'te belge teslimi olmuş ve Mart'ta duyuru yapıp Nisan'da mülakatı yapmışlardı. Bunun benzeri bir takvim var mı diye sordum ve geçmiş alımın zaman aralıklarıyla ilgili olmadığını öğrendim. Eğer güvenlik soruşturması gibi kendi ellerinde olmayan bir şey için beklemiyorlarsa kısa zaman içerisinde belli bir mülakat tarihi aralığı ayarlayıp yaparlar diye düşünüyorum. Ancak personel alımında yıllardır çok yavaş davranan bir bakanlık olduğu için çabuk mülakatlar yapılır da çabuk açıklanır diye fazla heveslenmeyip aşırı sabırlı olmanızı öneririm...
-
@odtüsbky çok teşekkür ederim.)) Heyecanımın sebebi gerçekten çok istediğim bir kurum olması. Oldukça mutlu olabileceğimi düşünüyorum.
-
@odtüsbky umarım her şey iyi olur, ne diyeyim. Tekrar teşekkür ederim.