Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Uzman Yardımcılığı 2017
-
Uzayan süreçler dediğiniz gibi herkesi mağdur ediyor. Kendisini garantiye almak isteyen herkes tüm kurumlara saldırıyor. Hakkımızda hayırlısı.
-
@odtüsbky onu kurumla görüşmek lazım. Belki yedek listeler de oluşturmuşlardır.
-
Merhaba! Arkadaşlar tc kimlik beyanı nedir? Nasıl yazılır? Bilginiz var mı? Teşekkürler.
-
@ultraviolet90 İlgili makama dilekçe yazılarak. Şu kapsamda kullanılmak üzere Tc kmlik numaram şudur, tarih, isim vs.
-
@burcuburcu teşekkürler.
-
Mülakatların ne zaman olacağıyla ilgili herhangi bir Bilgi alabilen var mı?
-
mülakat için belge göndermeyen ya da mülakata girmeyecekler için yedek liste belirlendi mi arkadaslar bilgisi olan var mı ? aynı adan açılan ve çok geç açıklanan kurum sınavları bir çok arkadaşımızı mağdur ediyor.
-
@galatasaray Milli Savunma Bakanlığı haricinde öyle bir uygulama yapan bir kurum görmedim. Ancak belge teslim etmeyenler olunca teslim eden birçok yüksek puanlının şansı artar ve işe girip yarıştan çekilirler. O nedenle kurumlar belge teslim etmeyenler yüzünden 4 kişiden birini seçeceğine e kişiden birini seçer. Yani çok da büyük bir değişiklik olmaz...
-
@odtüsbky keşke yüksek puanlılar bir önce yerleşse de sonuclar bir an önce acıklansa. yüksege yakın puanı olanların önü açılsa
-
@odtüsbky o branşlardan atama sayısı kadar atama yapılmayabilir. Geçtiğimiz yıllarda Başbakanlık içinde benzer bir durum olmuştu. İletişim Fakültesi için 4 kişi alınacak bir kadro için 4 kişi başvuru yapabilmişti, YDS şartı olmamasına rağmen mülakatı 1 kişi kazandı.
-
@antimülakat referans şartını sağlamamıştır
-
@Galatasaray yani artık birden fazla sebebi olabilir. Hatta ben belki 4 kişiyi de mecburen alırlar diye bekliyordum almadılar. Aynı şekilde son yapılan Vmy mülakatında da yazılı sınavı atama sayısı kadar kişi geçememesine rağmen mülakatta epey bir eleme yapıyorlar.
-
@antimülakat haklı olabilirsin zira RTÜK de psikoloji bölümünden 1 kişi alacaktı ama 4 kişi mülakata girmesine karşın hiçbirini almadı. İletişim alanında 60 YDS şartından ötürü 8 kişilik kontenjan için başvuru taban puanı 70'e kadar düştü ve toplamda 10 kişi başvurdu. 6 kişiyi asil olarak aldılar. İlahiyat alanında 3 kişilik yer için 3 kişi başvurdu ve yedek alınmadan sadece birisi asil olarak alındı. RTÜK ilanında da başka kurum ilanları gibi:
Belirlenen öğrenim dallarında ilan edilen sayıda adayın başarılı olamaması halinde, boş kalan kontenjanlar sınav komisyonunun uygun görüşü ve Üst Kurul kararıyla diğer alanlardan sınava girip başarılı olmuş adayların başarı sırasına göre atanması suretiyle doldurulabilecektir.
ibaresi bulunmasına karşın boş kalan hiçbir kontenjan diğer bir bölüme verilmedi. Bu uygulama nedense çok yapılmıyor. Geçen sene sadece Kalkınma Bakanlığı'nda görmüştüm. Harita Mühendisliği'nden kimse mülakata kalamayınca o bir kişilik kontenjanı Uluslararası İlişkiler bölümüne vermişlerdi.
@galatasaray Bir kurum kontenjanı boş bırakıyorsa bunun sebebi o kurumun personel ihtiyacının fazla şiddetli olmamasıdır. Öyle olmasaydı geçen seneki İçişleri AB Uzman Yardımcılığı kadrosunda mülakata girenlerin referansı yok diye 10 kişilik kontenjanı doldurmayıp 2-3 kişi alırlardı... Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı da yaptığı işler çerçevesinde hiç yoğun olmayan bir bakanlık olduğu için yukarıdaki mesajlarda bahsedilen kontenjanlar büyük ihtimalle boş kalacaktır. Eğer kontenjan kaydırımı yaparlarsa cidden şaşırırım ancak bunu yapmalarını temenni ederim elbette...
-
Arkadaşlar süreçten haberi olan var mı? Ne zaman belli olurmuş?
-
Arkadaşlar şuan herhangi bir gelişme yok. Herkes mülakat tarihini bekliyor. Fakat araya taşeronların kadro meselesi, görevde yükselme ve ünvan değişikliği vs vs sınavlar girdi. Yakında açıklanır diye tahmin ediyorum. Aslında watsapp grubu kurabiliriz güzel olur. bilgi akışı için
-
@gamer06 bence de süper olur grup kurmak. Tarihler belli olduktan ne kadar sonra mülakata çağırırlar sizce?
-
@veblenist Hocam şuan bakanlık görevde yükselme ve taşeron kadrosu meselesinden dolayı çok yoğun. İnanın 5-6 defa kadını aradım. Her defasında da siteden takip edin diyor. Muhtemelen Bakan, müsteşar yada genel müdürlerden talimat bekliyorlar. Tahminen bu ay içinde tarihler belli olur diye düşünüyorum. Bölüm nedir hocam?
-
Tarihler belli olunca 1 ay içine mülakatlara çağırırlar. Asıl bekleyeceğimiz yer mülakat sonrası sonuçlar olacak. 2-3 ay sürer diye tahmin ediyorum. Malesef her şey çok yavaş işliyor.
-
@gamer06 anladım, teşekkür ederim. Problem değil beklemek. Sadece merak ettim. Bir de bu başlık diğer başlıklar gibi faal olmadığı için yoklamak istedim. Kimseden ses seda çıkmıyor. Bölümüm benim iktisat. Sizin bölüm ne?
-
@veblenist hocam bu bakanlık baya yavaş olduğu için yazan eden yok pek fazla. Hazine sınavına girecek misiniz ?