Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Uzman Yardımcılığı 2017
-
@cesa doğrudur hocam dediğim gibi tereddüt ettim sadece. aksi yönde de bir detay olmayınca sormak istedim. sadece imzanın el yazısıyla olması benim de tercihim olur açıkçası
-
Arkadaşlar merhaba. Sisteme 4 evrağıda (kpss yds diploma özgeçmiş) yükledim. Çıktıyı da aldım fakat çıktının not kısmında sadece kpss puanım var, yds puanım yazmıyor. Sizinki nasıldı?
-
@ultraviolet90 benim aldığım çıktı da aynı şekilde hocam. verdiğimiz bilgilerin çoğu aday başvuru formunda bulunmuyor. geçmişte çalıştığım ve şuan çalıştığım yer olmak üzere 2 kurumu yazmıştım çıktıda sadece şuan çalıştığım yer yazıyor. biraz fazla sade geldi bana da form
-
@username aynen form boş arkadslar. yds bile yazmıyor
-
Şu elden teslim formatının değişmemesi de nasıl bir işkencedir? Arkadaş internet üzerinden göndersin insanlar şu belgeleri. Neden bu kadar zorlaştırırsınız işleri?
-
@antimülakat Belki de zorlaştırmaları iyi bir şeydir. Rekabet Kurumu sınavı gibi sadece internetten başvuru aldıklarında sınava başvuranların en az %20'si girmiyor. Hani ilkbaharda olsa millet başka kurumu kazanmış olsa neyse derim ama sezonun ilk sınavlarından birinde böyle bir şey yaşanınca başvurunun biraz zahmetli olması adaylarda emek harcadım bari üşenmeyeyim sınava gireyim psikolojisi yaratabiliyor...
-
Bu hafta açıklanır diye bekliyorum çünkü listedekilerin belge teslim tarihi 11-22 Aralık.
-
@genclerbirlikli Önceki alım duyurularını inceledim. Bu alıma uyarlarsak cuma açıklaması gerekiyor ama eğer cuma açıklanmazsa haftaya pazartesi de açıklanabilir. Geçen alımda listenin açıklanması ile belge tesliminin başlaması aynı gün olmuş, yine öyle olabilir yani. Önceki alımda 31 Aralık'ta belge teslimi tamamlanmış ancak mart ortası mülakat gün ve saatleri açıklanmış. Nisan ortası mülakatları yapmışlar ve 30 Haziran'da da açıklamışlar. 2 hafta sonra da darbe girişimi olmuş. Yani kurum darbe girişiminden önce de yavaşmış. Umarım hızlı olur...
-
@odtüsbky hayaller yerle bir şimdi güvenlik soruşturması da işin içine girince 2019 kpss öncesi açıklarlar artık mülakat sonuçlarını.
-
@genclerbirlikli Hemen öyle deme. Geçen alımdaki sıkıntı belge teslimiyle mülakat günlerinin açıklanması arasındaki gereksiz yere beklenen 3 ay. Şimdi öyle olacağını sanmıyorum. Tahminen yine en geç haziran ayı içerisinde neticelenir.
-
@odtüsbky napalım bekleriz hele bi mülakata kalalım da
-
@genclerbirlikli senin mülakat garanti, çalışmaya başla şimdiden
-
@galatasaray bi listeler açıklansın, belge teslim edelim, mülakat günü belli olsun buna gelene kadar çalışılacak çok ders var
-
@genclerbirlikli en geç cumaya açıklanır listeler, mülakatlar 2018'de artık
-
@galatasaray valla @odtüsbky hocamın yazdıklarını okuduktan sonra ben 2019 a erteledim
-
@genclerbirlikli :))))
-
yarın akşam 17.00 den sonra grup hareketlenir
-
@galatasaray ben pazartesiye erteledim beklentilerimi açıkçası
-
@genclerbirlikli yarın inşallah güzel haberler alırız
-
@galatasaray inş bakalım beklemedeyiz