Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Uzman Yardımcılığı 2017
-
Hâlâ ses seda yok. Gerçi aspb bu, sınav süreçleri 1 yılı aşan bir bakanlık çok bi şey beklememek lazım. Şaşırtmadı.
-
Bugün 2 kere aradım bize talimat gelince yayınlanacak gibi şeyler söylediler. 2017 merkezi atamasıyla atananlardan belge istediler ama uzman yard listesi hâlâ yok, inş 22 sinden sonra açıklamayı becerirler.
-
@genclerbirlikli 22sinden önce*
-
@genclerbirlikli 22'sinden önce açıklamalarına gerek yok ki, 22'sinde açıklasalar belge teslimini listenin açıklandığı tarihten itibaren başlayacak şekilde (22 Aralık-4 Ocak arası gibi) düzenleyebilirler. Nasılsa mülakatlar kesin olarak şu tarihtedir diye bir ibare yok ilanda...
-
@odtüsbky orası öyle tabi de insan belirttikleri tarihlere uymalarını bekliyor. Her yer Kik gibi olsa şak diye açıklasa listeyi, çok zor bi iş olmasa gerek, aspb ye iyice ayar olmaya başladım bi Kik'e bak bi de buraya...
-
@genclerbirlikli Aylardır açıklanmayan bir denetçi yrd. sınavı yapan ve önceki uzman yrd. alımında listeyi açıklayıp belgeleri aldıktan 3 ay sonra mülakat tarihlerini açıklayan bir kurumdan bahsediyoruz. Ben artık pek şaşırmıyorum. Kamudaki birçok kurumda hantallık vardır. Ancak hantallık genellikle üst kurullarda ve küçük kurumlarda olmuyor.
-
@odtüsbky evet denetçi yardımcılığı ilanı geleli 1 sene olmuş hâlâ sonuç bekliyorlar, geçen ki uzman yardımcılığı da yine 1 seneyi bulmuş. Ben de şaşırmadım aspbye, bu kadar da hantallık fazla ama sgk 1200 kişiye mülakat yapıyor 1 seneyi bulmuyor, bunlar 1200 kişiye yapsa herhalde 3 4 seneyi bulur
-
84 puanın şansı var mı sizce?
-
@genclerbirlikli hocam bu durum bu tip kurumlarda hep yaşanıyor sanırım. Ekonomi Bakanlığı 18 Kasım'da sınav yaptı. 4 hafta olacak hala ses seda yok. Personel dairesini arıyorum sınav dosyaları kurulda bize ulaşan bir şey yok diyorlar. Hayır yapılan sınav da çok ağır bir sınav değil. Evde çocukların eline dağıtsan biri okur cevabı biri yanıtlar bu kadar sürmez ki aspb'nin durumu daha fena alt tarafı bi excel dosyası oluşturacaksın. Neyse tüm arkadaşlara bol sabırlar ve başarılar
-
sonuçlar açıklanmış arkadaşlar, hayırlı olsun
-
1.Grup İktisadi ve İdari Bilimler, Siyasal Bilgiler, İktisat veya İşletme Fakülteleri için sıralamaya giren 60 adaydan en yüksek puan 96,960, en düşük puan 87,037 olmuştur.
2.Grup Hukuk için sıralamaya giren 24 adaydan en yüksek puan 94,821, en düşük puan 77,817 olmuştur.
3.Grup Sosyal Hizmetler için sıralamaya giren 2 adaydan en yüksek puanı 83,050, en düşük puan 81,712 olmuştur.
4.Grup Psikoloji için sıralamaya giren 15 adaydan en yüksek puan 87,505, en düşük puan 75,505 olmuştur.
5.Grup Sosyoloji için sıralamaya giren 12 adaydan en yüksek puan 86,714, en düşük puan 76,219 olmuştur.
6.Grup Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik için sıralamaya giren 16 adaydan en yüksek puan 86,466, en düşük puan 77,648 olmuştur.
7.Grup Bilgisayar Mühendisliği için sıralamaya giren 12 adaydan en yüksek puan 91,947, en düşük puan 82,116 olmuştur.
8.Grup Elektrik ve Elektronik Mühendisliği için sıralamaya giren 8 adaydan en yüksek puan 94,520, en düşük puan 87,129 olmuştur.
9.Grup İstatistik için sıralamaya giren 16 adaydan en yüksek puan 99,984, en düşük puan 85,171 olmuştur. -
@genclerbirlikli Tüm branşlar içinde mülakat kontenjanı dolmayan şu ikisi çok şanslı. Sosyal Hizmetler'de 4 kişi alınacakken 2 kişi başvurmuş. Psikolojiden de 8 kişi alınacakken 15 kişi başvurmuş.
Aşağıdaki maddeye istinaden Sosyal Hizmetler için kesin olarak boş kalacak 2 kişilik kontenjanı başka bölümlere dağıtabilirler.
Alanlar itibariyle ilan edilen Aile ve Sosyal Politikalar Uzman Yardımcısı kadro kontenjanı için öngörülen sayıda sınavı kazanan olmaması halinde veya başvurunun olmaması durumunda, kadro ve ihtiyaç durumuna göre alanlar arasında sayı belirleme ve değişiklik yapma yetkisi Bakanlığa aittir.
-
@odtüsbky o branşlardaki yds eksikliğinden boşluk kalmıştır. O 2 sosyal hizmetlerci baya sevinmiştir kadroları dağıtsalar güzel olur boş kalmasın hakeden girsin
-
@odtüsbky hem yds şartı hem de bu bölüm mezunlarının genellikle çift yıllarda kpss'ye girmesi bu sonucu ortaya çıkardı diye düşünüyorum. şahsen 8 kişi için 15 sayısını görünce ben de mutlu oldum.
-
@odtüsbky, içinde söyledi: Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Uzman Yardımcılığı 2017
@genclerbirlikli Tüm branşlar içinde mülakat kontenjanı dolmayan şu ikisi çok şanslı. Sosyal Hizmetler'de 4 kişi alınacakken 2 kişi başvurmuş. Psikolojiden de 8 kişi alınacakken 15 kişi başvurmuş.
Aşağıdaki maddeye istinaden Sosyal Hizmetler için kesin olarak boş kalacak 2 kişilik kontenjanı başka bölümlere dağıtabilirler.
Alanlar itibariyle ilan edilen Aile ve Sosyal Politikalar Uzman Yardımcısı kadro kontenjanı için öngörülen sayıda sınavı kazanan olmaması halinde veya başvurunun olmaması durumunda, kadro ve ihtiyaç durumuna göre alanlar arasında sayı belirleme ve değişiklik yapma yetkisi Bakanlığa aittir.
İnşallah bakanlık böyle birşey yapar ben çok istiyordum hayalim gibi bişeydi ama puanım iibf için 85.97 bi puanla kaçırdım yani. Öylesine, bir mülakat görelim diye basvuran arkadaslar varsa hakkını saygı göstererek basvurusunu geri çekme şansının mülakata kdr devam ettiğini hatırlatmak isterim.
-
@montekristokontu hocam eem branşı için konuşuyorum. yüksek puanlı 3 arkadaşı 9 farklı kurumun mülakat listesinde gördüm. İlanların ard arda gelmesi bizim için dezavantaj. inşallah 3 ay yeni ilan gelmez ve diğerleri sonuçlanır.
-
Sbky 85.9 ile kaçırdım. Zaten son 5 defadır 1 küsür puanla kaçırıyom.Sağlık olsun.
-
Halihazırda başka bir kuruma yerleşmiş ancak öncesınde buraya başvurmuş olan arkadaşlar lütfen başvurusunu geri çeksin.
-
@galatasaray Bunun için geç değil mi hocam? Genellikle mülakat listesi belli olduktan sonra listelerde değişiklik olmuyor. Başvuruyu geri çekme olayı yazılı sınav ya da mülakat listesi belli olmadan oluyor. Daha önceden de deneyimlediğim için biliyorum.
-
@galatasaray yani en azından sgk denetmenliği sonuçlansa da önümüzden bir 400 kişi çekilse. Hayır bu kadar uzun ve bir okdr anlamsız süreçlerin yaşanmasının kimseye bir faydası yok.Ne katılana, ne bekleyene,ne kurumlara...