Kültür ve Turizm Bakanlığı Kontrolörlüğü
-
@genclerbirlikli hocam zahmet olmazsa size gelen mailde alıcı kısmına bakabilir misiniz? Sadece sizin mail adresiniz mi var yoksa mülakattan önce gelen mail gibi bir mail grubuna mı gönderilmiş . Eğer sadece kazananlara gonderildiyse bosuna beklemeyelim..
-
@mhmtylmz hocam o kısma baktım, göndericinin ismi yazıyor garip şekilde. Liste veya benim adım bulunmuyor
-
@genclerbirlikli ilginçmiş. Şimdilik bi size gelmiş o zaman.. Eyvallah saolasınız.
-
Bana da mail geldi arkadaşlar. Kazanma ile Alakası yok mülakata katılan herkese gönderilecektir en kısa süre içinde
-
Bilgi almaya çalıştım ancak telefonu açan yok.
-
Bazı adaylara gitmis mail herkese gitmeyecekmiş.
-
@mhmtylmz hocam kazananlara mı yollanmış ?
-
Arkadaşlar formlar ne alemde ? Bi an önce gönderseniz de bitse soruşturma
-
En az 3 ay sonra ogrenebilecegiz sonuçları malesef. Acaba form istenen kişilerin mülakatları nasıldı, istenmeyenlerin nasildi, ingilizceyi cevirebildi mi, kac kisiden istendi, kac kisiden istenmedi, bir istatistik yapmaya calissak.
Sahsim adina, benden form istendi, ben tum sorulari eksiksiz cevapladim, sonradan cevaplarimi kontrol etmistim, ingilizceyi de full cevirdim. Acaba herkes boyle miydi, cunku sorular baya kolaydi. -
@pow3rtech benim de aynı şekildeydi mülakat
-
@pow3rtech alan iyiydi benim de ama ingilizce çok parlak geçmedi form gönderildi bana da
-
Ingilizce metin zor degildi zaten. Ayrica benim mulakatimda ayni sizler gibi gecti ancak form gonderilmedi. Mulakatta soru bilmenin ya da bilmemenin sonuca etkisi olmadigini ogrenecek kadar cok mulakata girdik hepimiz. Nelerin etkili oldugunu bilmemek icin baska bi ulkede yasamak gerek. Kendimizi kandirmayalim
-
@isimsiz hocam ben katılmıyorum bu dediğinize gördüğüm en şeffaf mülakattı belki de
-
@isimsiz hocam rtük mülakatı görmüş biri olarak bu mülakatın görebileceğimiz en hakkaniyetli mülakat olduğunu düşünüyorum. bi kere zarf çektirdi adamlar, sonrasında da kamera kaydı. duyulmuş şey değil. ayrıca bana hiç bir siyasi soru gelmedi ( evet 15 Temmuz sorusu da gelmedi) ve sadece zarftaki sorular soruldu. ve ister inan ister inanma ne torpil yaptırdım ne de torpil arayışına girdim, zaten sürpriz oldu gelmesi, biraz ingilizce tekrar ettim girdim mülakata. çıkışta da içim rahattı, hakedenin girmesine yüksek ihtimal verdim çünkü.
rtük mülakatına girseydiniz ne dediğimi anlardınız. -
@isimsiz valla hocam, iste bu sorularaa cevap aramak icin sormustum. Ben mulakaatin her turlusune girdim, gumruk, bddk, sayistay, vergi, sgk muf vs vs. Gumruk mufettisliginde de zarf olayi vardi, diger mulakatlarda artik sorular onceden hazirlaniyor adaylara ayni sorular soruluyordu. Burada kamera kaydi olmasi extra. Benden form istediler ve inan hic bir zaman torpil arayisim olmadi, hatta etrafimdaki insanlar benim haberim olmadan bana torpil yapiyorlar o raddeye geldik, torpil yaptiran adam olsam zaten atanirdim, burada da durusumu bozmadim, hic bir sey aramadim, bana form yolladilar, insallah hakkaniyetli sonuclar goruruz.
-
Arkadaslar sakin olun. Ben bu mulakat özelinde söylemedim. Genelde durum bu. Benim inanip inanmamam bir seyi degistirmez dostum. Eğer oyle bir durum varsa öbür tarafta hesabini sen vereceksin ben degil o yüzden yaptiklarin veya yapmadiklarin seni baglar hepinize simdiden hayirli olsun diyorum
-
Eyvallah dostum ulkenin durumu ortada, zeki cocuklari devlet gorevi almaktan sogutuyorlar, hepsi ozel sektore gidiyor bu tarz uygulamalar yuzunden, ancak biz ahlaksizlik yapmadik, bize geldi. Baskontrolor buradaki ustadlar eski odtu mimarlik mezunu kisiler demisti. Zamaninda odtu mimarlik tiptan iyiydi biliyorum. Herkes kendi kalitesine gore adamlari ise alir, hep buna sahit oldum. Devlet oldugu icin ezber bozulabilir tabi :d
-
Arkadaşlar mail gelip form yollayanlardan varmı süreçle ilgili bir bilgisi olan veya form gönderilip vmy vs bir kuruma atanıp feragat edecek olan ?
-
Hazine kontrolörlüğü ile birlikte forumun en sessiz sayfalarından biri bi ses verin arkadaslar ne alemdesiniz
-
Bekliyoruz hocam ne olsun, napalım ne konuşalım