Kültür ve Turizm Bakanlığı Kontrolörlüğü
-
@genclerbirlikli hocam mail adresi sorunu yaşıyorum iibf en son kaçla kapatmış bakar mısnız
-
@keynesinabv 86.93 hocam
-
Düşük kapatmasının sebebi insanların ön yargısı yaa bana gelmez zaten demesi bu hataya düşmeyin başvurun ne kaybedersiniz ki
-
-
@paretowilfredo reis var mıdır bi meslek tanıtımı ben bulamadım da bi de meslek hakkında bir bilgiye ulaşamadım geziyorlar mi ne kadar geziyorlar yoksa denetçiler gibi dosya üzerinden mi... Kafamda deli sorular
-
@genclerbirlikli belgeleri teslim ederken sordum. Gezme işi varmis biraz. Turistik tesisleri teftis ediyorlarmis. Özellikle yazin bol turneli gecer demisti ordaki kontrolor..
-
Su ingilizce mulakat olayi kesin mi arkadaslar? Yani komple mi ingilizce
-
@isimsiz teşekkür ederim, başka bi bilginiz var mi peki hocam
-
@genclerbirlikli baska maalesef yok hocam. Klasik şeyler. Ilk basta fazla gezersiniz sonra azalir dedi. O kadar.
-
2 ay turne olur dediler 2 ay ama 1 ayın 10 günü yani yılda nerdeyse 20 gün toplam turnesi var dediler çıktıktan sonra özeli düşünüyorsan burası çok elverişli değildir turistik tesisleri otelleri denetliyoruz mevzuata hakim olmak önemli biz bakanlığın en kalifiye elemanlarıyız vs dediler bana da
-
@siyasallı yilda 20 gün hiçbi şey müfettişliklere kıyasla
-
@genclerbirlikli aynen gezme bile denmez belki ona
-
@siyasallı bence de hocam sgk müfettişlik meslek tanıtımına bi baktım 4-8 ay turne diyor modern evliya çelebi olacaksınız diyor yani. Burda da 20 gün turistik yer gezisi var
-
@genclerbirlikli Maalesef çok malumatım olan bir meslek değil dostum bi soruşturmak lazım özel olarak.
-
@genclerbirlikli hocam aynen zaten kontrolorler de çok zor değil bu meslek demeye getirdiler
-
@siyasallı hayırlısıyla mülakatlarını geçeriz de rahat mesleğe kavusuruz inş ben de belge verirken 2 kişiyle konuştum onlar da siyasallılardı,iktisat mezunlarıydı benim gibi mesleklerinden ve bakanlıktan da memnunlardı.
-
http ://yigm.kultur.gov.tr/TR,9511/kontrolorler-kurulu-baskanligi.html muhtemelen görmüşsünüzdür yinede gönderiyorum..
-
@genclerbirlikli amin hocam hakkımız da hayırlısı
-
O hafta 3 tane mülakat olacak ve bunların tarihi çakışan kimse var mı acaba
-
Nasıl gidiyor ingilizce çalışmaları daha doğrusu ingilizce çalışan var mı