Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
-
@del-piero, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
@shady1 ''Taşerona takıldık'' derken işin soruşturma kısmını kastediyorum:)Emniyetle bitmiyor ki iş..Emniyetten savcılığa,savcılıktan valiliğe,valilikten kuruma..evraklar '80 günde devr-i alem' yapıyor resmen:)Sonumuz hayrola..
Daha once sgk ya da yazdigik gibi Milli piyango idaresini, spor genel müdürlügunu, turizm bakanlığını, genclik bakanligini , ataturk dil tarih kurumunu, tiyatro idaresini, karayollari , su işlerini filan da unutma odalardan da geciyor evraklar
-
@accosator, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
@shady1 :):):) bana da ne gelen var ne giden üstelik yıllardır giriyorum ben, bir ara gidip sorsam iyi olur emniyete aslında
Bizim emniyet de benden bikti eminim. Şu cocuk atansa artik diyolardir. Bence benim evraklar masada filan kolayda duruyo. Sorusturma istendikce emniyet ordan gönderiyo
-
Merhaba arkadaşlar
Yaklaşık 3 hafta önce polisler binaya gelip soruşturma yapmışlar bende teyit etmek için 10 gün önce Emniyetle görüştüm işlemleri tamamlayıp yazınızı gönderdik dediler. İnşallah tez zamanda sonuçlanır. Hakımızda hayırlısı olsun. -
@sorgusuzsualsiz ikamet neresiydi acaba?
-
Bu şekilde gelişmelerden birbirimizi haberdar edersek hepimiz için iyi olur diye düşünüyorum. Sabır gerektiren bu süreçte bi nebze olsun bizleri ümitlendiriyor.
-
Bu baslik bu kadar harekete alışkın değil noluyo böyle
-
@shady1 maşallah de böyle devam eder umarım. Hatta bizi dışarıdan takip eden arkadaşlar da lütfen hesap açarak bize katılabilir ve gelişmeleri paylaşabilir mi
-
@shady1 bunun sonuç açıklanma tarihi ile ilgili belirli bir sey var mı ki , mesela yarın açıklanabilir mi ya da daha bir kaç ay gecmesi gerekli mi
-
@slutsky belirli bir şey yok fakat bu paylaşımlarla sürecin işlediğine, yürüdüğüne dair fikir ediniyoruz
-
@slutsky hocam sorusturmalar 2 aydan once cikmiyo. O yuzden mulakattan sonraki 2 ay ben beklemiyodum zaten. 2 ay doldu artık bitmis olmasi lazim bunlarin. Yani her gun aciklanabilir ama kurum ağırdan aliyosa onu bilemem. 1 sene de uzatır isterse. A grubunda kurumlari sınırlayan hicbi sey yok. Canlari ne zaman isterse yani malesef
-
Cumhurbaşkanımızın ağır bürokrasi konusundaki son açıklamalarını okuduktan sonra kurumların keyfiyete bırakacağını düşünmüyorum. Çünkü kendisi açıklamasında böyle durumları bizzat Cumhurbaşkanlığına veya Başbakanlığa bildirin diyor. Ağır iş yapan koltuğu bıraksın diyor
-
@iktisadii34, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
Cumhurbaşkanımızın ağır bürokrasi konusundaki son açıklamalarını okuduktan sonra kurumların keyfiyete bırakacağını düşünmüyorum. Çünkü kendisi açıklamasında böyle durumları bizzat Cumhurbaşkanlığına veya Başbakanlığa bildirin diyor. Ağır iş yapan koltuğu bıraksın diyor
-
@iktisadii34, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
Cumhurbaşkanımızın son açıklamalarını buraya tıklayarak okuyabilirsiniz
-
@iktisadii34 Kayseri
-
Şikayet ederiz diyosun
-
Arkadaşlar Cumhurbaşkanımız vatandaşın işlerini yavaşlatan ve bu yavaşlığıyla ekonominin çarklarına zarar veren bürokratlardan bahsediyor, biz ise bürokrat adaylarıyız yani beklemeye devam ️
-
@sorgusuzsualsiz, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
Arkadaşlar Cumhurbaşkanımız vatandaşın işlerini yavaşlatan ve bu yavaşlığıyla ekonominin çarklarına zarar veren bürokratlardan bahsediyor, biz ise bürokrat adaylarıyız yani beklemeye devam ️
Yalnızca öyle bir şeyden bahsetmiyor. Ayrıca biz de vatandaşız ve işlerimiz yavaş gittigine gore aynı kapiya geliyor.
Cumhurbaşkanımız "Bürokrasiyle ilgili özellikle vatandaşı bire bir ilgilendiren konularda CİMER ve BİMER’e yoğun şikâyetler geliyor. Bunların hepsini yakından takip ediyorum” diyor. -
@shady1, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
Şikayet ederiz diyosun
Başkomutan emri vermiş aga her türlü
Bu açıklamalarından sonra bürokratlar kendilerine çeki düzen verir diye düşünüyorum.
Önceki yazdıklarıma binaen bizlerde durumu bimere ve cimere bildirirsek dikkat çekmiş oluruz. -
Bugün emniyete sordum herhangi bir sey olmadığını söylediler. Başka bilgi alan var mı acaba??
-
@iktisadii34 hakkinda sorusturma istenmemis mi yani nasi oluyo bu is hocam