Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
-
@hayırlısııııııı bu sorusturmanin yasal sınırı 2ay bi kere . Nasi hala devam ediyosa ...
-
Daha önce söyledim mi bilmiyorum ama Bu kurumla ayni anda ilana çikan kik uzmanlik ve tcdd müfettişlik çoktan süreci bitirdi . Sorun kimde siz düşünün artik .
-
@shady1 taşeron mevzusundan uzadı bu kadar sayın müfettişim
-
@genclerbirlikli onu birak da ctesi teiaşa gel
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
@shady1 taşeron mevzusundan uzadı bu kadar sayın müfettişim
Bu arada diğer kurumlarda da var taşeron konusu ama yine de bitirdiler. Hiç o konuya girme dostum
-
@shady1 yasal süreci kim takar inşallah yakında açıklanır
-
@shady1 gvs yapmadılar ki onlar. Kültür de 3 aydır gvs yapıyor
-
@genclerbirlikli sen kimin tarafindasin olum
-
@shady1 çşbnin tarafında olmadığım kesin :f
-
Ankarada bakanlığa yakın olan birisi hayrına gidip süreci sorsa teftişe biz de dua etsek
-
@hans4106 hocam heves kıran bir insan olmak istemem ama genelde standart cevap verip yolluyor bunlar.
-
@burcuburcu, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
@hans4106 hocam heves kıran bir insan olmak istemem ama genelde standart cevap verip yolluyor bunlar.
Olsun şansınızı deneriz hocam
-
@shady1 kaybedecek bir şeyimiz yok diyorsunuz ki makul aslında
-
Allah aşkına açıklayın artık şunu. Kıran geçireceğiz. Yordunuz.
-
Bence işin sonundayız..Daha önce de belirttiğim gibi en geç mayısta işbaşı yaptıracağını düşünüyorum..Hatta eli kulağında dahi olabilir dokuz hafta geride kaldı
-
@del-piero, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
Bence işin sonundayız..Daha önce de belirttiğim gibi en geç mayısta işbaşı yaptıracağını düşünüyorum..Hatta eli kulağında dahi olabilir dokuz hafta geride kaldı
Bunlari sana düşündüren bi seyler var mi yoksa tahmin mi hocam? Bence biz daha cok bekleriz bunu.
2. Sgk vakası olacak bu -
@shady1 Bence senin böyle düşünmen için bir neden yok çünkü kurum gerçekten hızlı hareket ediyor başından beri..20 günde hemen sınav sonucunu açıkladı ardından 10-12 gün içerisinde hemen mülakatları bitirip,soruşturma başlattı..Yani olabilecek en hızlı şekilde yürüttü işleri başından beri..Şimdi top emniyette bence oradaki iş de ya tamamlanmış ya da İstanbul,Ankara'da ikamet eden bir-iki kişi kalmıştır..Ben sgk gibi olmasını bırak bu ay içinde sonuçlanacağını düşünüyorum
-
@del-piero evet süreve hizli basladiklari dogru bu benim de hoşuma gitmedi degil . Ancak geçenlerde bilgi almaya çalıştığımda gvs nin devam ettigi ve 5 - 6 ayı bulabileceği, daha önce de uzun sürdüğü söylendi. Zaten @Antimülakat bu kurumun sonuçlarinin epey zaman aldiğindan bahsetti. Ben de cok merakli degilim bu kadar beklemeye . Çok sinir oluyorum hatta. Açiklansin önümüze bakalim. Ama bu ay icinde aciklanmasini beklemiyorum.
-
@shady1 Uzatma gibi bir niyetleri olsaydı,işin kendi üzerlerine düşen kısmını bu kadar çabuk halletmezlerdi bence..Belki ben yanılıyorumdur,zaman gösterecektir artık.
-
@del-piero, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
@shady1 Bence senin böyle düşünmen için bir neden yok çünkü kurum gerçekten hızlı hareket ediyor başından beri..20 günde hemen sınav sonucunu açıkladı ardından 10-12 gün içerisinde hemen mülakatları bitirip,soruşturma başlattı..Yani olabilecek en hızlı şekilde yürüttü işleri başından beri..Şimdi top emniyette bence oradaki iş de ya tamamlanmış ya da İstanbul,Ankara'da ikamet eden bir-iki kişi kalmıştır..Ben sgk gibi olmasını bırak bu ay içinde sonuçlanacağını düşünüyorum
Anlattıklarınızdan kurumun hızlı hareket ettiği anlamı çıkmaz çünkü bu süreler (sınav sonuc açıklama mülakat vs) mevzuatta max 30 gün gibi bir süre ile zaten sınırlandırılmaktadır.