Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
-
@üçnokta birinden duyduğum kadarıyla 2017nin başlarında işe başlamışlar. yani sonuçlar açıklandıktan 13-14 ay sonra. oradan hesap edin bence bu bakanlığı. belki de 15 temmuz süreci araya girdiğinden yavaşlamıştır, bilemeyiz
-
@islimbot muhtemelen ondan yavaşladı evet ama yine de bu nedir ya Teşekkür ederim
-
Onlarınkisi 15 temmuzdan dolayı yavaşlamış olabilir ama bizim durumumuzda ne var. Araya bi seçim girdi o da geçeli kaç ay oldu hala neyi bekliyorlar. Bir haber alan yok mu
-
Zaten şöyle bir durum da var bu uzman yardımcıları 15 temmuz süreci olmadan da yaklaşık 6-7 ay beklemişler sonra araya 15 temmuz girmiş bi 6-7 ay daha beklemişler. Yani bu bir dayanak değil tabi ama en iyi ihtimalle bugün sonuçlar ilan edilse bile yine belirsizliğe devam ediyoruz bu durumda
-
Keyfi degilse beklememizde ki en yüksek ihtimalli şey teşkilat yapısında değişiklik olup olmayacağı (yine onu beklememiz saçma ama). Ondan dolayı ise seçimden sonra 1-2 kere değişmişti en son bakıyorum "link" yine değişmiş. İnşallah bir sonrakini beklemezler (sonu gelmez) tabi keyfi degilse!
https:/ /www.memurlar.net/haber/801549/2-bakanliktaki-denetci-unvanlari-yeniden-mufettis-oldu.html?utm_source=headlines
-
link bu olacak:D
https:/ /www.memurlar.net/haber/801548/105-maddelik-cbk-degisikliginin-14-baslikta-ozeti.html?utm_source=headlines -
@7ay https:/ /m.turkiyegazetesi.com.tr/amp/gundem/542991.aspx
Bahsettiğiniz değişimi bu haber açıklamıştı. Etap etap gidilecekmiş personel durumu değişikliği için de 2019 seçimleri sonrası yazmışlar ne derece doğru olur buna bağlı kalır mı kurum bilinmez de işte öyle bir bilgi -
@üçnokta aynen 12.02.2018 de öyle deniyordu da şu an tam olarak durum ne durum ne degil tam bilmiyorum. Yapı da değişiklik beklemeleri de bir bahane yani oradaki müfettişe ne olacaksa kazanacak adama da o olacak bekletmenin bir anlamı yok. Mesela GSB'de denetçi yardımcılarını aldı şimdi müfettiş yrd. olmuşlar
-
Sonuçlar açıklandı. Herkese hayırlısı olsun.
-
Ve sonunda başardılar. Hayırlı uğurlu olsun ve de geçmiş olsun arkadaşlar. Müspet veya menfi bir sonuç ortaya çıktı en azından. Umarım beklediğinize değmiştir.
-
Kazananlar arasında mülakat bekleyen var mıydı acaba ?
-
O değilde benimde merak ettiğim ev ziyareti yapılanlar gerçekten kazanmış olanlar mı oldu şimdi? Yıllar ev öyle bir tartışma olmuştu. sınavın açıklanması yıl aldığından yıllar evvel diyorum
-
Yedek niye hiç yok ki
-
@xmfor, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
O değilde benimde merak ettiğim ev ziyareti yapılanlar gerçekten kazanmış olanlar mı oldu şimdi? Yıllar ev öyle bir tartışma olmuştu. sınavın açıklanması yıl aldığından yıllar evvel diyorum
Bir varmış, bir yokmuş. Evvel zaman içinde, kalbur saman içinde bir çevre bakanligi mülakat yapmis , Pireler berber iken,develer tellal iken,ben anamın beşiğini tıngır mıngır sallar iken de aciklanmayacak sanilan sonuc açıklanmış
O değil de nasi aciklandi bu hayret ediyorum .
Daha bekleyecektik biz. Yok olmadi bu , bunu saymayizBizi yine elemişler . Şaşirdik mi tabii ki hayir . Artik sadece gülüyorum. Zira Kazanmak icin o mülakattaki "uzaya gönderilen kuantum uydusunun adi nedir?" Sorusunu bilmek gerekiyordu .
Kendime hic uzulmedim niyetim de yoktu buraya gitmeye. Bir arkadasim kazanmis ona cok sevindim . Buradan selam ediyirum O'na
Haydi Hayirli olsun herkese. -
Vay be açıklandı he. Burdan 1 ay sonra sınava girdim 8.maaş günü geldi adamlar daha yeni sınav açıklıyor.
Kazananlara hayırlı olsun.
-
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
Vay be açıklandı he. Burdan 1 ay sonra sınava girdim 8.maaş günü geldi adamlar daha yeni sınav açıklıyor.
Kazananlara hayırlı olsun.
Öyle deme , bu da bir başari. !
Yigidi öldür ama hakkını yeme
-
Böyle kurumlara yazık gerçekten. Personel daha başından kırgın bir şekilde göreve başlıyor. Afedersin sebepsiz yere onlarca ay insanların maaşını hiç ediyorsun, devlet kimsenin mülkü değilse, listesi hazır olan bu sonuçları neden açıklamadınız? Kim size bu sonuçları açıklatmadı? Bu vebalin bedelini kim ödeyecek? Sebepsiz fakirleştirdiğiniz, bütün planlarını en az 1 yıl ertelettiğiniz bu adamlara yazık değil mi?
-
Kazanan arkadaşlara Rabbim devletine ve milletine hizmet etmeyi nasib eylesin. Devlete ve millete hizmet etme fırsatını çok iyi değerlendirmeyi nasib eylesin. Kazanamayan arkadaslara da hayırlı rızık ve hizmet kapıları açsın.
-
tebligat ulaşan var mı?