Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
-
@shady1 tcdd ye başvuruyu geçen gün yaptım, bunda sıra gelirse gidip başvuruyu geri çekmeyi düşünüyorum bakalım
-
hocam ilanı nereden gördünüz? dpb de göremedim de
-
-
@Shady1 hocam yalniz attigin link abd kimyasal guvenlik kuruluna ait
-
-
@brzezinski hocam sonuna tr ekle
-
-
Iktisat icin kaca duser sizce?
-
@shady1 siz her bakanlığın sitesini takip mi ediyorsunuz
-
Sınav test mi acaba, kuruma ulaşabilen oldu mu?
-
@mülkiye15 az önce başvuru yaptım, sordum memur da bilmiyor
-
@genclerbirlikli hocam planlı gidiyorsun dimi? Bir çok sınav aynı anda yürür mü dersin? Performansını önemsediklerine harcamalısın diye düşünüyorum.
-
@antimülakat hocam zaten konuları hemen hemen aynı,kpss konuları. Çalıştım mı hepsi aradan çıkıyor
-
Cuma günü kurumu aradım, bilgimiz yok dediler. Daha önceki yıllarda test mi klasik mi oldu acaba
-
Tcdd ve kamu ihale kurumu uzman yardımcılığı ile aynı gün sınav bu yüzden puanlarda bir düşme olur mu? Maliye için sıralama kaça gelir?
-
Böyle bi kaynak yok cidden!!sınavı test ya da klasik ne şekilde yapacağını bilmeyen dünyadaki tek kurum heralde!Arayıp iletelim bu durumu arkadaşlar,aynı güne üç sınav var,ciddi bir hak kaybı yaşanmasının önüne geçelim..Bu sınav için yeterli puanım var ama ingilizce klasikse hiç başvurmayacağım ve boşuna kontenjan işgal etmek istemiyorum,aynı şekilde düşünenler de vardır muhakkak..Netleştirelim durumu beraber
-
@Del-Piero Kardeşim ben bu durumu yazmistim da ilgilenen olmadi kurumun ilgili birimindeki memurunun haberi yok sınav hakkinda var mi böyle İş
-
Koordine olunup,birlikte hareket edilirse amaca ulaşırız..Gerçekten büyük saçmalık böylesini ilk kez görüyorum..Arayalım ve gerekirse de biraz ''haaa huu'' yaparız telefonda ve bu şekilde çözüm getirebiliriz olaya..
-
Arayalim tekrar sorun değil bi zahmet öğrensinler yani
-
@del-piero kardeşim bende aynen senin gibi düşünüyorum geçen gün aradım fakat bana da aynı şekilde cevap verdiler. ing iyi değil eğer test ise geçme ihtimalim var dedim. ne fark ederki test klasik, çalışıp gelin diyor. sınav usulü sınav günü belli olacakmış güya.