Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
-
Forumun en komik başlığı heralde bu
Kurumun bile sinavdan haberi yok, kimse bir sey bilmiyor -
E devlet belgesi kabul ediliyormuş .. Sınav sekli de listeler belli olduktan sonra açıklanacakmış
-
@marjinalist Ben de konuştum rehberlik biriminden bir görevli ile kardeşim sağolsun gerekli notları aldı,müfettişlere de iletmişler sıkıntı yaratan durumları..Durumdan haberdar olan müfettişler üç sınav çakıştığından dolayı sınav tarihinin değiştirilmesi için sınav komisyonuna talepte bulunmuşlar..Sınavın şekli ile de ilgili birkaç güne kadar siteden bir duyuru olabileceği söylendi
-
@del-piero seçip de bir sınava girseniz ölür müsünuz yani . Birakin da diger sinavlara baskalari girsin. Bu kadar da olmaz ya
-
@shady1 kardeşim yanlış anlaşılma olmasın @del-piero kardeşimizin de muzdarip olduğu durum sınav şeklinin belli olmamış olmasıdır sanırım. yoksa yukardada yazdığı gibi birilerinin hakkına girmemek için tüm bu gayretleri. hepimizin de gayreti o yönde.
-
@shady1 Ne saçmalıyorsun ya,ne anladın da geldin burada kem-küm ediyorsun?
-
@del-piero her ilana saldirmani diyorum. Tarihler cakisiyo diye sinav tarihlerini degistirmeye calismana diyorum. Ayip diyorum. Yeterince basite indirgedim senin için. anladin mi simdi
-
@shady1 İdrak eden yerlerini biraz daha çalıştır sen ona buna laf yetiştireceğine..Sınav tarihleri hakkında durumdan haberdar olan müfettişler zaten bir talepte bulunmuş sınav tarihinin değiştirilmesi için,sen benim öyle bir çalışmam olduğunu nereden çıkardın?Ayrıca ''tüm sınavlar aynı güne gelsin yüksek puanlılar mağdur olsun'' neyin fırsatçılığı!Bu zihniyetinle millete ayıbı mı öğretmeye kalkıyorsun?
-
@del-piero yazdığın iletiden bu anlasiliyor. Sen kendini ifade etme yetenegini gelistir bana laf edecegine.pardon da "tüm sınavlar aynı güne gelsin yüksek puanlılar mağdur olsun'' dedigimi sen nerden cikardin ? Sen kendi idrak eden yerini de gelistir bence. Basligi da mesgul etme
-
@shady1 Muhattap alacağım zihniyet bu değil ya!Ucuz polemiklerle geçirecek zamanım yok..hadi..
-
Başvuruyu geri çekmek için aradım 2 kişiyle konuştum ikisi de ne yapmam gerektiğini bilmiyor. Neden geri çekeceğimi sordu ben de kik ile çakışıyor dediğimde neden orayı seçiyorsunuz filan dedi. Neyse numaramı aldı komisyona sorup arayacak bugün yarın geri çekmek için ne yapmam gerektiğini.
-
@genclerbirlikli ASPB geri çekmek için bizzat bakanlığa gelip dilekçe yazıp feragat etmemi istemişti. Hatta dilekçeyi verirken emin misin, bu çocuk oyuncağı değil, bir daha seni listeye almayız demişti.
-
Bugün gittim dilekçe verip başvurumu geri çektim. İktisattan kaç kişi başvurdu diye sordum 60ı geçti dediler. Girecek arkadaşlara başarılar.
-
@genclerbirlikli 305 kişi başvurmuş iktisata diye biliyorum.
-
@keynesinabv doğrudur hocam 60ı geçti kontenjan doldu diyip tam bi sayı vermedi
-
Listeler bugün belli olmayacak mıydı? İlanda 29 Kasım yazmıyor muydu?
-
Aynen bugün açıklanacaktı ama sitesinde bi duyuru yok hala
-
@hans4106 belki yarına koyarlar, fark ettiniz mi başvurduğumuz sınavın ilanı da yok sitede?
-
Giriş belgeleri de 4 Aralık 'a kadar alınacaktı galiba?
-
Arkadaşlar açıklandı siteye girip birimlerden teftiş ve rehberliği seçin listeler yayınlandı