Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
-
Seracer memurlar yazınca memurlarnet sitesinde mimar olarak bir seracer nicki var. Ondan çıkarım yaptım ben.
-
@antalcid hocam bleda nın bizzat verdiği bilgiyi söylüyorum. Onun arkadaşı ve bölümü inşaat mühendisliği. Seracer zaten söyleyecektir.
-
@seracer haklısın kardeşim hakkımızda hayırlısı olsun.
-
MEB yönetici mülakat sonuçlarını açıklamayı seçim sonrasına bırakmış. Umarım bizim kurumumuz aynı uygulamayı yapmaz. Zira çok uzadı artık
-
Arkadaşlar. Bir konuya değinmek istiyorum.
Sözlü mülakata yaklaşık 80 kişi girdik. Hadi 10 kişi mülakata girmemiş olsun. Hadi 20 kişi başka bir işte çalışıp bu süreci yakından takip etmiyor olsun. Forumdaki yaklaşık 10 aktif arkadaşımızdan hariç geriye 40 kişi kalıyor. Ve ben eminim ki bu 40 kişi acaba bu süreçte neler oluyor, yazılıp çizilen bi şeyler var mı diye internette gezerken illaki bu foruma denk gelip takipte kalmışlardır. Ve eminim ki bu yazdığımı da okuyacaklar. O arkadaşlara şunu demek istiyorum: bu süreçle ilgili bizimle paylaşacak hiç mi bir bilginiz bir duyumunuz yok? Neden aylardır sadece bizim yazdıklarımızı okuyarak tek taraflı faydalanma peşindesiniz? Neden bu kadar bencilsiniz? Bu foruma üye olup ben de şunları biliyorum şunları duydum demek çok mu zor? Yani şurda 10 kişi konuşup duruyoruz sadece. Ben o 10 arkadaşa da seslenmek istiyorum. Arkadaşlar gelin kapalı bir grup oluşturalım bi fikrini,düşüncesini,bilgisini paylaşmak isteyen gelsin bize katılsın. Ne dersiniz? Diğer türlü ben diğer arkadaşların bencilce tavırları karşısında bildiklerimi,duyduklarımı paylaşmak istemiyorum. -
@hayırlısııııııı haklisin hocam bu insanlardan cok var . özelden whatsapp grubu kuralim
-
@shady1 watsap grubundan çok bence burda kapalı bi grup oluşturalım. Yine de aktif olan arkadaşlar da fikrini söylesin ben çoğunluğa uyarım
-
sözlü mülakata giren 58 kişi..bu süreçte tek bilgi alınacak yer kendimizin emniyeteki güvenlik soruşturmasının bitip bitmediğini öğrenebilmek.kurumlar ise güvenlik soruşturması ile ilgili bu süreçlerde bilgi vermiyor.
bizden yaklaşık 1 ay önce 2017/2 atamaları oldu ve dhmi , tcdd,orman su işleri gibi kurumlar atanan arkadaşların güvenlik soruşturmalarının çoğunu açıkladı ancak gençlik ve spor bakanlığı bizim evrak tesliminden 2 hafta önce alım yaptı ve onlarda bildiğim kadarıyla açıklamadı..genelde açıklanan kurumlar ise part part açıklıyor açıklanmayanlar ise herkesin soruşturmasını bekliyor..iller bankasında bizden 10 gün önce evrak teslimi bitti ancak onlarda hala açıklamadı..
58 kişinin soruşturması bitti mi bitmedi mi bilemiyoruz..yakın zamanda açıklanır mı o da şüpheli..seçimlerden sonraya kalır ve bürokratlar değişirse sürecin daha da uzayacağını düşünüyorum..
beklemeye devam... -
Arkadaşlar burada devamlılığı sağlamaya çalışarak bir sonuç elde edemeyeceğiz gibi görünüyor..10 kişi sonuç almak için yeterli,biz bize yeteriz diye düşünüyorum..Yalnız çok pasifiz gelin twitter ya da facebooktan Bakan Bey ile iletişime geçelim..Bazı arkadaşlarımızın çekindiğini görebiliyorum fakat bilgi almak amaçlı her kuruma karşı yapılan alışılagelmiş girişimler bunlar,olumlu anlamda sonuç verecektir diye düşünüyorum..
-
@del-piero hocam seçim zamanı bir sürü telaşları var 10 kişinin twitini okumazlar bence
-
Bencilce takipteyim. Dostlar bu süreçler böyle. Daha önce bir kurumu 8 ay takip ettim. Sgk denetmen yardımcılığını 6 ay takip ettim. Sonuç işsizim. Bu sürenin kısalması için bir şey yapılabiliyor olsa Sgk için 6 ay beklenmezdi. Onlar çok uğraştılar sonuç değişmedi. Yani vu durum bakanın dahi elinde değil. Emniyetten ne zaman gelirse. Bunu bakan dahi bilmiyor. O nedenle kurumu arayıp hiç bir şeyden habersiz memurları sıkboğaz etmeyin. Yaklaşık 3 ay oldu. Yolun yarısı eder. Herkese allah sabır versin.
-
@karacaayt 6 ay süreceğini kim söyledi pnu anlamadim. Bakanin dahi elinde degil diyosun da alakasi yok. bununla ayni tarihte ilana cikan kik ve tcdd de sorusturma bitmis , sonuç açiklanmis da cevrede nasi bitmiyomus onu anlamadim . Tek kişi bile olsa oturup boş beklenmektense bi şeyler yapmak daha yararli bir iş olur. Bu da benim düşuncem.
-
kik ve tcdd önce açıkladı sonra soruşturma yapıyor...izlenilen yöntemler farklı..
-
@shady1, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
@karacaayt 6 ay süreceğini kim söyledi pnu anlamadim. Bakanin dahi elinde degil diyosun da alakasi yok. bununla ayni tarihte ilana cikan kik ve tcdd de sorusturma bitmis , sonuç açiklanmis da cevrede nasi bitmiyomus onu anlamadim . Tek kişi bile olsa oturup boş beklenmektense bi şeyler yapmak daha yararli bir iş olur. Bu da benim düşuncem.
6 ayı ben söyledim. Benim girdiklerimin genel ortalaması bu. Bakanın elinde olsa o niye bekletsin. Bu tamamen emniyetle ilgili bazı kişilerin güvenlik soruşturması belirli nedenlerden uzuyor sanırım. İnanmayan arasın bakanlığı sorsun güvenlik soruşturmasını bekliyoruz diyecekler. Daha önce diğer kurumlar için çok aradım. O kadar bezdilerki artık alo değince güvenlik soruştuması sürüyor, gelince direkt açıklıyacağız diyorlardı. Sen sgk'da da vardın orada da aynı muhabbetler oldu bilirsin. Kurumu arayınca hiç bir zaman bakanın imzasını yok kurulun kararın bekliyoruz felan denmedi. Hiç bir kurumda denmedi. Sen TMSF sınavında vardın herhalde keşke orada tanışsaydık.
Ben buraya zaten çok yazmak istemiyorum. Neden? Esasen net bir bilgim yok. Ee niye yazdım? Arkadaş demiş takip ediyorlar yazmıyorlar benciller diye. Hadi dedi izlenimlerimi ve tecrübelerimi yazıyım. Ama işte böylede net bir şey bilmeden yazınca polemik gibi oluyor. O nedenle yazmayanlara da çok ilişmeyin. Bakanın ahbabı değil kimse ne duyup da ne yazalım. Saygılar.
-
@karacaayt hocam zaten sana telefonda gerçek süreci asla söylemezler. Soruşturma diyecekler, bilmiyoruz diyecekler , gelmedi diyecekler vs vs gecistirecekler bunu bilmen lazim. Birilerinin keyfini bekledigimiz cok açik. Şurda 80 kisinin sorusturmasinin bu kadar uzun sürmesi normal degil.
Dedigin sıkıntilar diger kurumlarım sorusturmasinda da olabilecek seyler ama onlarda boyle uzun surmuyo nedense.
Israrla yazin denmesinin sebebi de kurumda illa ki birilerinin tanidigi vardir bunlar da bi seyler duymuslardir. Yani sana bana telefonda soylenmeyen sureci bu sekilde öğrenebiliriz. -
@shady1, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
@karacaayt hocam zaten sana telefonda gerçek süreci asla söylemezler. Soruşturma diyecekler, bilmiyoruz diyecekler , gelmedi diyecekler vs vs gecistirecekler bunu bilmen lazim. Birilerinin keyfini bekledigimiz cok açik. Şurda 80 kisinin sorusturmasinin bu kadar uzun sürmesi normal degil.
Dedigin sıkıntilar diger kurumlarım sorusturmasinda da olabilecek seyler ama onlarda boyle uzun surmuyo nedense.
Israrla yazin denmesinin sebebi de kurumda illa ki birilerinin tanidigi vardir bunlar da bi seyler duymuslardir. Yani sana bana telefonda soylenmeyen sureci bu sekilde öğrenebiliriz.Yok hocam benim anladığım tamamen güvenlik soruşturması. Ben Sivil Havacılığın mülakatına girdim. Mülakattan üç hafta sonra sonuçları açıkladılar yedeğe kalmışım. Aradım asil ne zamana kadar gelmezse bana hak geçer diye? Dediler ki biz şimdi asillere güvenlik soruşturması yapıcaz oda 4 ay kadar sürüyor ondan sonra asil işe başlamazsa hak sana geçer dedi.
Zafer Kalkınma ajansında mülakata girdim mülakatta sordular beklediğin başka yer varmı? Bende işte sgk var 5 ay oldu açıklamadı güvenlik soruşturması uzamış diyorlar felan dedim. Genel sekreter direkt biz de güvenlik soruşturması yapıcaz bizim sonuçları da hemen bekleme dedi. Çıkarken bir daha terkrarladı üstüne.
Bir de Çevre Şehircilikte mülakat sonunda üstatlardan biri sordu başka kurumdan mülakat sonucu bekliyor musun? Bende sgk'yı felan anlattım şu kadar ay oldu açıklamadılar diye. üstat dedi: niye o kadar uzun sürüyormuş arayıp sormuyor musun neden uzamış diye. Bende dedim güvenlik soruşturması uzadı diyorlar dedim. O da güvenlik soruşturması o kadar uzun mu sürüyormuş dedi. Ben de bilemiycem dedim ama içimden sizi de göreceyiz dedim.
-
Benim güvenlik soruştumam bitip kuruma gönderilmiş. Bi arkadaş da benimki de yaklaşık 15 gün kaldı demişti. Ee bi kaç arkadaşa da 1 ay öncesinden evlerine falan gidilmiş. Demekki güvenlik soruşturulmaları genellikle bitti veya sonuna gelindi. Bu dosyalar tekrar kuruma gönderilecek orda tekrar bi değerlendirme yapılacak acaba?
-
Mülakatta beklediğin yer var mi diye bana da sordular şu kadar yer bekliyorum dedim hepsi sonuçlandi onlarin. Madem bu kadar uzattilar beklenilen yerlerdeki sonuç nolmus ona baksalar en azindan. Bu adam bir sürü yer bekliyo dileyip elemeseler yine. Ama kurumda nerde bu düşünce
-
@shady1 Aynı soruyu bana da sordular. Ben de yok dedim ilk mülakatım olduğunu söyledim. Neden ilk, diğer arkadaşların sınavlara girmişler, mülakatlara girmişler senin neden ilk diye sordu.
-
Şu sıralar neredeyse tüm mülakat sonuçlarının seçim sonrasına sarkıp sarkmayacağı konuşuluyor. Öğretmenlik mülakatına giren arkadaşlarım bile bunu tartışıyorlar.