Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
-
içerik kaldırılmıştır
-
içerik kaldırılmıştır
-
içerik kaldırılmıştır
-
içerik kaldırılmıştır
-
Birbirinizi kirmayin incitmeyin yok yere @Antimülakat uyarmisti işin başinda Bakanlığın surecinin uzun olduğunu
-
içerik kaldırılmıştır
-
içerik kaldırılmıştır
-
-
Emniyete gidip sordum. Geçen hafta gvs dosyam kuruma gönderilmiş. (ikamet İstanbul)
-
Bakan Bey akşam 10da trt habere konuk olacakmış acaba sunucusuna bir şekilde ulaşıp soru sorabilir miyiz? Aysun Torun sunucuymuş kendisinin twitter hesabı var
-
Arkadaşlar benim ikamet istanbul olduğu halde gvs geçen hafta kuruma gönderilmiş. Diğer illerin daha önce bitirmiş olma ihtimalini düşünürsek belki son aşamasında belki de bitti..Sizce açıklamak için ne bekleniliyor olabilir?
-
Teftiş kurulu baskanina twitter dan ulaşalım derim.
Sanirim hesabi @musacanca
-
@shady1 evet hocam bu şekilde dikkat çekmiş oluruz
-
Arkadaşlar yine siz bilirsiniz de ben bu konuda Twitter kullanımını doğru bulmuyorum. İnsanların bizi ciddiye almasını istiyorsak ciddi kanallarlardan insanlara ulaşmak gerekir. Trollerin çirit attığı Twitter bu konuda iyi bir yer değil. Şahsen ben resmi bir iş ile ilgili Twitter kullanmadım, kullanmamda şık olmaz. Bana kalırsa mail atmak dilekçe göndermek veya telefonla ulaşmak daha uygun olur.
-
@karacaayt siz mail atin , dilekce gonderin , arayin ve sonucu da burda yazin tamam mi bekliyoruz. Sizin trollerin cirit attigi yer diye beğenmediğiniz twitter i sgk teftis baskani, vdk baskani adaylarla iletisim icin kullaniyor bilginize.
-
@shady1, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
@karacaayt siz mail atin , dilekce gonderin , arayin ve sonucu da burda yazin tamam mi bekliyoruz. Sizin trollerin cirit attigi yer diye beğenmediğiniz twitter i sgk teftis baskani, vdk baskani adaylarla iletisim icin kullaniyor bilginize.
Biri der kimse yazmıyor, paylaşmıyor bir şey. Paylaşınca da işte böyle atarlı atarlı cevaplar. Sen önce sakin ol kendine @Shady1 arkadaşım. Ben en doğrusunu biliyorum benim dediğim olacak diyorsan bana müsade yok değilse farklı fikirlere tahammül edeceksin. Sırf sana gıçıklık olsun diye gelip buraya bir şeyler yazmıyorum herhalde. Bana özel mesaj atmışsın, forumdan da yazmışsın ben de ona binaen cevap verdim. Bana burada atarlı atarlı laf yetiştireceğine sen buyur kime istiyorsan en atarlısından twitini at.
-
@karacaayt burda hepimizin amaci ayni. Herkes açıklanmasını istiyo. Bi seyler yapalim diye fikir sunuyoruz destek olmayi gectim , yok o oyle olmaz boyle olur diyosunuz. Tamam sen gel twit at biz de gelelim mail atalim. Hep birlikte uğraşalım. Niye olayi bu noktaya yasiyosunuz onu anlamadim .
-
Arkadaşlar bu söylediklerim belki canınızı sıkacak ama şuan seçim dönemindeyiz ve kimse alımlarla ilgili kılını kıpırdatmak istemiyor. Yani biz twitte atsak mail de atsak hatta bizzat telefonla bile ulaşsak kimse bize neden açıklanmadığını ve ne zaman açıklanacağını söylemeyecek. Şuan içerde neler olup bittiğini bilmemek biz dışardakiler için çok can sıkıcı. Ama biraz daha sakin, sabırlı ve profesyonel düşünmeye çalışın. Zaten bu seneki kpss yaklaştı. Açıkcası ben sonuçları beklerken bir yandan da çalışıyorum. Yarın öbür gün açıklandıktan sonra kazanamama durumunda beklediğimiz 3 ay boşa gitmiş olacak. Sistemi başından yanlış yaparak devam ettiriyorlar önce kimlerin kazandığını söyleyip sonra soruşturma aşamasına geçilmeliydi. Bizi bu kadar madur etmelerinin hesabını soracağımız bir yer yok. O yüzden hem birbirinizin kalbini kırmayın hem de vaktinizi beklemekle harcamayın
-
Herkes aylarca beklemekten fazlasıyla yoruldu, bezdi ve gergin... seçimlerin bürokrasi işleyişine bu derece ket vurduğunu düşünmek ve inanmak istemiyorum..Kısa zamanda açıklanmasını ümit ediyorum...
-
Yahu burda bi şey paylaşıyoruz. Siz olmayan şeylerden tahmin yürütüyosunuz sürekli.Çevre ve şehircilik bakanlığı bölünüyormuş.Şehircilik Bk. Yerel yönetimler Bk. diye.beklememizin sebebini somut nedenlerden arasanız bi de..