Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
-
@iktisadii34 Çok şükür yaşamaya çalışıyoruz Sen nasılsın?
-
@wtpooh bezdim ben beklemekten hocam kimseden de ses çıkmıyor. Yok mu bi haber gelişme hala kimsede
-
Çevre ve Şehircilik Bakanının seçimden sonra değişeceği kesinleşti...Eğer seçime kadar açıklanmassa bu iş daha da uzar gider....
-
@emo0632 hocam bakanın değişeceği kesin derken??
-
bakan milletvekili oldu hocam..yeni sistemde milletvekili olan bakan olamıyor..
-
@emo0632 hocam ben bakan olacakların milletvekilliği düşecek diye biliyorum..yani mvekili olan bakan olamayacak diye bi kaide yok diye biliyorum ama doğrusu senin dediğinse durum sıkıntılı
-
Sonuclarin açıklanmasini isteyenler, celal önal a mail yolu ile ulasalim derim. Istemeyenlere ve uğraşmayanlara çok sözüm var da söylemeyeceğim.
-
@emo0632 olabilir ama vekilliği düşer
-
@genclerbirlikli olabilir haklısın ama kimse meclisteki çoğunluğunu kaybetmek istemez...bence bu yüzden bakanların hepsi dışardan atanacak..
-
@emo0632 hocam istek ayrı yasa ayrı. Ben belki sınavlarda mülakatlarda gelir diye düzeltme ihtiyacı duydum
-
temmuzdaki sözleşmeli alımlarını açıkladılar...
-
@başmüfettiş ben varım hocam bir şey yapmamaktan iyidir
-
@emo0632 darısı bize hocam ne çok bekledi bu arkadaşlar yazık ya sevindim onların adına
-
@iktisadii34 sözleşmeliymiş bi de bu kadar beklettikleri kadrolu bile degil gerisini sen düşün
-
@başmüfettiş doğru diyorsun hocam ama umarım bizi yanıltır...
-
@başmüfettiş, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
Sonuclarin açıklanmasini isteyenler, celal önal a mail yolu ile ulasalim derim. Istemeyenlere ve uğraşmayanlara çok sözüm var da söylemeyeceğim.
Bir şeyler yapmayalım mı arkadaşlar
-
Herkes birbirinde bir şey yapmasını bekliyor sanırım ama memlekette çok ses çıkaran kişiler sevilmediği için normal karşılıyorum.
Bu hafta geçti de haftaya ben bir mail atarım. Daha etkili olsun ortak mail atalım derseniz tabi daha iyi olur. Ortak bir şey yazar altına isimlerimizi ekler birimiz yollarız. -
@karacaayt ortak metin uygun gibi. Diğer arkadaslar ne düşünüyor
-
@karacaayt ortak metin daha mantıklı sürece kesinlikle etkisi olacaktır
-
@sorgusuzsualsiz , @iktisadii34 , @BaşMüfettiş Arkadaşlar aşağıdaki metni hazırladım. Uygun görürseniz bana isimlerinizi ve mail adreslerinizi özelden atın veya ben size atıyım gönderelim maili. Diğer arkadaşların da katılımını beklerim.
Sayın Celal Önal;
Bizler 23 – 26 Ocak 2018 tarihlerinde yapılan müfettiş yardımcılığına giren adaylarız.
Bildiğiniz gibi yapılan mülakata sınavının ardından 4 ay kadar geçmesine rağmen mülakat sonuçlarına dair hiçbir açıklama yapılmadı. Bu durum sonuçları heyecanla bekleyen bizler için oldukça yıpratıcı bir hale dönüştü. Bu konu ile ilgili telefonla bakanlığa ulaştığımızda sağlıklı bir bilgi alamadığımız için size mail atmayı uygun gördük.
Celal Bey, sonuçlarının açıklanması ile ilgili gelinen son durum ve tahmini de olsa ne zaman açıklanacağına dair kısa bir bilgilendirme yapmanız bizleri çok mutlu edecektir. Umarız size herhangi bir rahatsızlık vermemişizdir.
Saygılarımızla;
İsimler