Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
-
@karacaayt bunu bireysel göndersek nasi olur ?
-
@karacaayt eline sağlık hocam
-
@shady1, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
@karacaayt bunu bireysel göndersek nasi olur ?
Hepimiz tek tek atalım mı diyorsun. Öyle diyorsan Celal Beye aynı mailli bir çok kere atmak kaba olmaz mı? Bir mail atmak bu aşamada en mantıklısı. Tabi çok kişi olursak mail altına isim yazan daha etkili olur.
-
Arkadaşlar maili daha göndermedim. Bana isminizi ve mail adresinizi atın veya benden talep edin ben göndereyim ismimi ve mail adresimi. Değerlendirmeniz için yarın da bekler çarşamba günü atarım maili. Çok kişi olursa daha etkili olur ama kimse göndermek zorunda değil. Tabi ben de tek olarak mail atarsam cevap gelirse burada gelen cevabı söylemek zorunda değilim.
-
@karacaayt isim verecek kisi emin ol 3 ü gecmez
-
@karacaayt bunun kabalikla ne ilgisi var ? Aksine farkindalik oluşturur.
-
@shady1 Önce usulünce bir adet mail atmak daha uygun olur. Eğer cevap gelmez ise duruma farkındalık olması açısından sizin dediğiniz olabilir. İnsanlarında işi gücü var fazla bunaltmamak gerekir. Bu benim fikrim size şunu yapın bunu yapmayın diyemem. İsteyen kendi atsın isteyen benim atacağım maile katılsın.
-
Hala kimsede bi gelişme yok mu arkadaşlar??
-
İçimden bir ses kurban bayramından önceki hafta cuma günü açıklanacak diyor. ️
-
@sorgusuzsualsiz kurban bayramı mı.. hocam naptın sen 🤯
-
Bana da ağustosta açıklancak gibi geliyo ne de olsa 7. Aya gircez ağustosta yeter bu kadar
-
@hayırlısııııııı beklemeye alıştık ne de olsa ağustosu da bekleriz de mi
-
Çevre 5 tane gvs formu istedi ya her sene 1 tanesini işleme koyup 5 senede bitirmeyi planliyomuş.
Sonra da canları ne zaman isterse o zaman aciklayacaklarmis. Belki yok biz vazgeçtik de diyebilirlermiş .
Hülasasi beklemeyin arkadaşlar bunlardan hayir yok. -
temmuz sonrasına kaldığımızı düşünüyorum.. yakın tarihte açıklanması çok zor görünüyor..
-
@emo0632 Seçim sonrası yeni kabine oluşturulacak. Bakan göreve başlayacak. Bir sürü iş yükü arasında bizim atama onay için bakana sunulacak. İyimser olursam en az 1 ay kesinn . normalde en az 2 ay derim.
-
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bölünmüyor, aynı isimle devam ediyor bu süreçte en azından olumlu diyebileceğimiz bir haber
-
Arkadaşlar mehmet özhaseki değişti mi milletvekili olacak diye yazanlar vardı diye soruyorum
-
@hayırlısııııııı kendisi yeni dönemde milletvekili oldu zaten. Bakan olup olmayacağı meçhul.istifa edip tekrar bakan olma ihtimali var ama bu c.başkanın kararı olacaktır
-
Düşününce, yemin törenine kadar Sayın Özhaseki halen bakan. Keşke bi umut dicem ama.......
-
Böyle bi ilan mi vardi ya noldu bu is yalan oldu heralde. Ilan 8 ay önce gelmis hala sonuc yok ortada. Bürokrasinin alasi bu kurumda sanirim.