2017 Enerji Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (33 Kişi)
-
@baumol, içinde söyledi: 2017 Enerji Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (33 Kişi)
@paca08 BTK da aynı mı Hocam ?
Hocam BTK'a referanssız girmen ne bileyim ya belki bir iki kişi oda belki. Git istersen BTK'da çalışan birine sor. Zaten önemli ve daha önce fetöcülerin toplandığı kurum. Artık seçmeden adam almazlar.
-
@paca08 Yemin ederim beynim karıncalanıyor. Boşuna mı yaptım ben derece Hocam ? Sitemim size değil yanlış anlamayın.
-
@paca08 neyin ısrarı bu ? sakın ha sakın inanmayınmış. Ne geçecek elinize insanları buna yönlendirince. Referanslı adamların da işi gücü yok burda anonim hesaplarla sizi kandırmaya çalışıyorlar ben referanssız girdim diyerek
-
Ben EPDK'ı referanssız kazandım diyen arkadaş en kötü il milletvekili ile ne bileyim il başkanı ile görüşmüştür. Kaldıki böyle yerlere öyle her milletvekilinin referansı dahi yetmez. Referanslar çarpışır kardeşim. İki kere iki dörtse buda aynen böyledir.
-
@baumol Hocam bende derece yaptım ama gerçekler bu. Sana tavsiyem mülakata falan kalırsan bu gerçekleri bilerek git. Guy mülakatlarına kalanlar bile artık mülakat öncesinde en az 2 3 referansa gidiyor. Ancak EPDK'da mülakata kalanlar çok yüksek puanlarla kaldı. Onu kazananlar zaten belli seviyede olacaktır. Yani çokta haketmeden kazandılar diyemem. Mülakatların amacını burada bilmeyen yoktur. Benim tezime karşı çıkanlar kuruma girdiklerinde gözleriyle görecekler. Ben ondan dolayıda bu mülakat sistemine hep karşı olacağım. Bu arada ben EPDK mülakatına kalamadım. Yani bunları sinirle yazmıyorum.
-
@paca08 ben o guy mülakatını referanssız kazandım. hiç referans yok diye bir şey demiyor kimse ama bu kadar abartmayın olayları. şurada yalan söylemem için de bir sebebim yok. sizin gibi torpilsiz olmaz diye kendini koşullandırmış adamlar 2-3 referans geziyordur doğrudur. Ama siz bu kadar inanırken kim bilir kaç referansınız var ki hala sınav kovalıyorsunuz...
-
@paretooptimal Tamam hocam sen inan ve üst kurul mülakatlarına referanssız gir. Kazandığın zamanda direk sohbetten yaz bana Guy mülakatlarına bile herkes referans kovalıyor. O kdr arkadaşım var orada. Son mülakatlarda özellikle bu durum gittikçe arttı. Diyorumya bir ya da iki kişi girmiş olabilir. O da zaten ancak GUY mülakatında olabilir. Çünkü 2000 kişi alıyor veya 1000 kişi alıyor. Ancak 10, 20, 30 kişi alan üst kurullarda olaylar değişir. Sayıştay, Hakim ve Savcılıkta en basitinden üst derece araştırılırsın. Buralara da girebilir misin ? Girerim dersen buyur gir tutan yok.
-
@paca08 iftira atmak bu kadar kolay mı senin için? muhatap olmayayım diyorum da insan duramıyor. Sonra "kazananlar neden kazandım demiyor" diyorsunuz, neden desinler. kafanda kurduğun gibi bir dünya yok, inan. milletin de motivasyonunu düşürüyorsun.
-
@dumbass Ya ne iftirası hocam. Ben yazıyorum buraya belki bir ya da iki kişi girmiştir. Ancak inanmıyorum hiç referanssız girdim diyenlere. Size kalsa kimse referans aramamış. Aklım almıyor üst kurul mülakatını kazananlar referanssız kazanmış valla bravo. Zaten en başta referans istiyor. Nasıl referanssız kazanmış oluyorsun bana bunu açıklar mısın ?
-
@paca08 hocam referans dediğiniz o mu ona bilgi alınıcak kişi deniliyor yasal birşey. torpil denen şey gizli dönen. Yaz demişler neden boş bırakalım birçok kişi oraya okuldan hocasını arkadaşını akrabasını vs yazıyor. bakan mv falan değil. öyle yapan varsa da helal olsun diyorum
-
@paretooptimal Hocam tamam ben haksızım siz haklısınız. Ben açık ve net söylüyorum. Üst kurulda mülakata referanssız giden olabilir. Ancak kazananların bir çoğu referansa sahiptir. Gizli veya açık. Buradaki eskilerde bunu çok iyi bilir. İsteyene bunu yüzyüze de anlatabilirim. Bir sürü sınava giriyoruz. İlla bir yerde karşılaşırız.
-
@paca08 özelden yazmaya ne gerek var. Buradan söylüyoruz işte üst kurul mülakatını referanssız kazandık diye? Ne yapmamız lazım sizi inandırmak için. Kendi beyninizde referanssız olmaz diye bir dünya kurup referanslarınız sayesinde girdiğiniz kurumlarda vicdanınızı rahatlatıyorsunuz herhalde. Günahınızı almak istemiyorum ama referanssız da başarabilirdiniz, 2 3 referansla gezen kişilerden biri sizseniz ömür boyu rahatlatamazsınız o vicdanı. Ha yok ben referanssız kazandım diyorsanız bizzat siz referanssız kazanabilindiğinin örneği olursunuz. Yok ben daha kazanamadım diyorsanız bu kadar her şeyn uzmanı gibi konuşmanızın özgüveni nerden geliyor derler adama
-
@paca08 troll müsün yoksa laf cambazlığı yaptığını mı sanıyorsun anlamadım ama oraya yazdığım iki isim; biri üniversiteden hocam biri de babamın ilkokul arkadaşı. babam işçi emeklisi, küçük bir ilçede yaşıyorlar. çevremiz falan yoktu yani. ayrıca bu yazdığım isimler girdiğim hiçbir mülakatta aranmadı.
-
@beyaz02 Hocam bak ya yazdıklarımı okumuyorsun ya da okuduğunu anlamıyorsun. Ben bir iki kişi girmiş olabilir diyorum. Ancak kazananların çoğu referanslıdır. Kuruma girince göreceksin ya. Bu kadar emin konuşuyorsak var bir sebebi. Kardeşim ben zaten 96 almışım bir yığın mülakattan elendim. Referansım olsa elenmezdim herhalde. Sen ya yalan söylüyorsun ya da çok safsın. Tamam girenlerin hepsi referanssız girdi. Mülakatta zaten modern yapılıyor. Normalde mülakatlarda davranış bilimlerinden akademisyenler olurdu. Senin komisyonunda var mıydı ? Yoksa eğer mülakat neden yapılır ? Boş atıyorum doğrudur. EPDK'da mülakata girdin değil mi? Yakında oraya girenler nasıl giriyor öğreniriz. Araştırmayı severim elbet bunuda öğrenirim.
-
@paca08 kardeş çalışma hevesimizi kırdın neyse bildigin ne varsa sende kalsın çalışmaya yeni başlayan arkadaşlar falan vardır bu tarz durumları aklına koyup hedef seçmeleri çok zor olacaktır biliyorsanda sende kalsın kimsenin mebalini almaya gerek yok herkes kendini biliyor listelerde ortada burada çoğu mülakatı geçen arkadaş var madem referansları çok sağlam birine kullanırlar her mülakata aynı adam koşturmaz yani sen inanabilirsin ama ben çok inandırıcı bulmadım, yinede görüşlerini paylaştığın için saol , sayfadaki herkese iyi geceler Allaha emanet olun..
-
ortada bir türkiye gerçeği varken bunu(ref) tartışmanız çok garip olmuş saygıdeğer arkadaşlarım:)
-
@paca08 amacım yeni hazırlanan arkadaşları referanssız olmuyormuş gibi korkutup kaçırmamanız ya da milleti gereksiz yere referans arayışına sokmamanız. Sanırım burayı okuyorlarsa konuşmalardan sonra kendileri karar verebilirler, herkesin yazdıkları ortada. Siz araştırmalarınıza devam edin hatta o kadar çok araştırın ki foruma girip bizlere anlatacak zamanınız olmasın
-
Arkadaşlar kimsenin hevesi kırılmasın 4 yıldır sınavlara giriyorum. 4 yıldır tüm mülakatlara girmesemde süreçleri takip ediyorum. Ben 4 yıldır minimum 88-90'lı puanlardayım. İnanmayan varsa versin numarasını özelden atayım puanlarımı. Benim kimseden çekincem yok. Her şeyim ortadadır. Ne insanlar gördük, görmeye de devam edeceğiz. Ben bu mülakata girmedim ama Hakimlik ve Savcılık mülakatı 5 dakika sürüyor. Hatta artık 6 şarlı gruplarla mülakata alıyorlar. Düşünün koskoca Hakimlik ve Savcılık mülakatında oluyor bu. Sen bir insanı 5 dakikada nasıl çözersin. Sayıştay mülakatında da aynıları oldu. Bu gibi mesleklerde böyle oluyorsa gerisini siz düşünün.
-
@beyaz02 Ya hocam ben sana şunu diyeyim Öğretmenlikte dahi referans dönüyorsa biz burada boşuna tartışıyoruz. Neden öğretmenlikte dahi diyorum çünkü alımlar 20 bin-30 bin civarında oluyor. Orada bile referans dönüyor. Üst kurulda dönmez mi. Bu arada yeni başlayanlar benim rakibim değil ki neden onları korkutayım. Ben zaten puanımı almışım amacım ne olabilir ? Yalan söylesem ne kazanırım ? Benim düşüncem bu düşüncelerimi engelleyebilir misin ? Ancak araştırıcam buraya da yazacağım.
-
@paca08 kardeş yanlış konuşuyorsun ancak bilmeyen insan bukadar emin konuşabilir bencede. Ben guyu kazanamadım EPDK yı kazandım ben geçen sene sgk denetmen yardımcılığınıda kazanamadım kimseye gitmedim inadına gitmedim senin gibi çok konuşan gördüm hiçbirine aldırmadım. Böyle yerlere girmek için enaz milletvekili tanıdık gerekiyormuş çevremde doğru düzgün bir memur yok. mülakata bile girmemissin atıp tutma gir kazan ondan sonra o kurumda referansla iş yapılıyorsa çık bangır bangır bağır. gidip referans bulursun bak ben referansla girdim dersin ozman herkes sana inanır ama bilmeden görmeden yok bir iki tane olabilir felan deme referans arayanıda olanı da allahy bildiği gibi yapsın