2017 Enerji Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (33 Kişi)
-
@eemengineer muhtemelen az daha yüksek kapatır. Yds her zaman düşüren bir etki yaratıyor.
-
@eemengineer Mühendis değilim ama kendi branşınızdaki ilk 100 kaç puana denk geliyorsa oralarda kapatır. Benim p2 puanım 88 civarlarında sizin branşlara baktığımda 86. sıraya denk geliyor. Yani ilk 32 çağrıldığına göre 90 a yakın kapatacak gibi. Ancak belli olmaz bu işler herkes şansını denesin. Sonrasında pişman olmaktan daha iyidir.
-
@burcuburcu tesekkurler
-
@paca08 haklisiniz, yani en yuksek 32 basvuracak degil ya.
-
@eemengineer Yani öyle hocam biri başvuramaz edemez. Ne bileyim Ankarayı istemeyen olur. Bir sürü sebep olabilir ve bu sebepler kişiden kişiye değişebilir. O nedenle en iyisi başvuruyu yapıp beklemek.
-
@paca08 şimdi bölüm bazlı sıralamayıda yaptım ama sadece 6 kişi eksildi hocam önümden
-
@kizilderili Ne kadar eksilse kardır hocam
-
kurumların aynı anda ilana çıkması kötü oldu. keşke araya zaman girse, yüksek puanlılar yerleşse önümüz açılsa.
-
@paca08 @eemengineer @burcuburcu Arkadaşlar öncelikle herkese başarılar dilerim. Dİl puanının olmaması çok büyük bir handikap bizler için fakat bu sınava da sadece 2017 kpsslilerin başvuracak olması önemli bir şans. Benim de P2 branş sıralamam 77 fakat benimde sıra geleceğine yönelik inancım çok az. Umarım gitmeyi düşünmeyen başvurmaz.
-
@eemengineer @burcuburcu RTÜk 'ün son alımdaki puan sıralaması hala web sitelerinde var. Sadece 2017 ler başvurdu ve 60 YDS istendi. Orayada 32 kişi çağrıldı 84.88 e kadar düştü puan. Yabancı dil istenmemesi çok kötü oldu puanı olanlar için. O yüzden 90 ın altına düşmesi çok zor malesef
-
@cereyanmuhendisi sıralama 77 ise gelme ihtimali var neden gelmesin. Siz yinede başvurun hatta mülakatada ufaktan hazırlanmaya başlayın ne olur ne olmaz
-
88, 56 civarına gelir mi ki, bi ihtimal : /
Gelmez gibi sanki -
Arkadaslar listenin ne zaman aciklanacagi belli mi ?
-
@magduriibfli değil, ilanda yazmıyordu
-
@magduriibfli haftaya açıklanır
-
87,9 ile başvurdum.
Başvuru numaram 2317.
Başvuru sayısı çok fazla,tahminim 92 ile kapatır -
@conmaynard hangi alandan basvurdunuz?
-
@eemengineer p32 kamu yönetimi
-
@conmaynard 2317 kisi de çokmuş, artik hakkimizda hayirlisi.
-
@eemengineer @conmaynard Ben de ilk başvuranlardanım . Açıldıktan sonra sistem hemen başvurmuştum. Başvuru sıram 1123 yani bence o sadece numara 2317.sıra değildir herhalde