2017 Enerji Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (33 Kişi)
-
Mülakat Muhsin Yazıcıoğlu caddesinde mı yapıldı arkadaşlar?
-
@sprhk bölüm sbky 15 dkka vardı heralde tamda bilmiyorum
-
@bcd, içinde söyledi: 2017 Enerji Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (33 Kişi)
@gizo11 kardeşim alanla ilgili genel sorular sordular Bş belediyesinin belediyeden farkı maliye politikası cumhurbaşkanlığı seçilme şartları gibi genel olarak bu soruların içindende kısa cevaplı sorular sonra kurumla ilgilli genel sorular kaç uyeden olusur kim denetler diğer ust kurullarla ilişkisi gbi.sorular kolay gibi görünüyor ancak bilginide öçüyorlardı arka planda bence. Kurumu takdir ettim güzel bir mülakat oldu adayları sıkboğaz etmeyen yumuşak yaklaşımları var ve birçok soru soruyorlar iki soru sorup çık demiyorlar mülakat komisyonunda bayan üyelerin olması çok iyi olmuş ülakattan önce sizin heyecanınızı yatıştıran iki kişi var öngör7üsme gibi biraz daha sizin hakkınızda bilgi almaya çalışıyor
Yönetim bilimi siyaset bilimi türk dış politikası konularından da soru geldi mi hocam
-
@paretooptimal yok kardeşim gelmedi
-
Kurum sanırım kpss de ilk 100 içinde olan adaylara mülakat yaptığının farkında. Keşke her kurum bu bilinçle hareket ederek, potansiyeli olan insanlara en azından potansiyeline yönelik konulardan soru sorarak saygısını gösterse. Mülakat, adaylar içerisinde en uygun olanını, en liyakatli olanı seçme olarak gerçekleşse.
-
Açıkcası sınav komisyonuna hayran kaldım.samimi bir ortam yarattılar.sorularda genel olarak güzeldi.herkese başarılar
-
@oruçreis hocam sorular zorlayıcı mıydı? kaç dakika sürdü mülakatınız?
-
@sprhk Zor değildi kardeşim.idare hukukundan bolca soru geldi ama hepside hakim olunabilecek konulardı.en uç sorular;
-yönetişim
-bürokratik oliğarşiBunlarda görüldüğü gibi uçuk sorular denemez.bölümüm kamu yönetimi
-
@sprhk Dakika tutmadım ama en az20 dkyı bulmuştur.bizimle ilgili sohbette uzun tutuluyor
-
@oruçreis geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı olsun. peki girmeyen oldu mu mülakata acaba?
-
@sprhk dün bir arkadaş girmemiş.bugunde ilk sıradaki arkadaş yoktu.
-
@oruçreis dün bu saatlerde açıklanan rekabeti kazanan bir arkadaş var ilk gün girecek olanlardan eğer girdiyse mülakata, çekilmek için dilekçe verirse seviniriz.
-
mülakata bugün girdim bende. en az 30 soru sordular. bölüm iktisattı ama muhasebe hukuk maliye ne varsa sorulabilecek sordular. bütçe süreci, karşılaştırmalı üstünlükler teorisi, para pol araçları, arbitiraj, cari açık, bilanço ve muhasebeyle ilgili bir dünya şey, şirket türleri aklıma gelenler. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@sprhk geçmiş olsun hocam.fire var mı
-
@oruçreis saolasın. hocam dün 1.sıradan girmeyen arkadaş da bugün girdi sabah 6 kişi vardı fire yok sanırım.
-
@paretowilfredo hocam var mıdır mülakatın açıklanma tarihine ilişkin duyum ya da tahmin?
-
Yeni yeni fark ediyorum soruları düşündükçe ne kadar çeldirici soru sormuşlar cevap verirken iki üç kere düşünmek lazım bu kurumda
-
26 Mayıs tarihinde biten bir önceki alımın mülakat sonuçları 27 temmuz da açıklanmış . Şimdiden beklentiye girmemek lazım anlaşılan
-
Mülakat güzel bir şekilde yapıldı bence inşallah seçilecek kişilerde adil bir şekilde seçilir diger kurumların hiç degilse bazı mufettişliklerle üst kurulların mülakat sonuçlarını dikkate alırlarsa işsiz olanlara biraz öncelik tanırlarsa bu mülakata giren herkes kazançlı çıkabilir
-
ne zaman açıklanır acaba, duyumu olan var mı?