2017 Enerji Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (33 Kişi)
-
tek merak eden ben miyim sonuçlar ne zaman açıklanır diye?
-
@sprhk herkes merak ediyor da bilgisi olan yok
-
Yarin açıklanır mi acaba? Yok mu arayan soran duyumu olan
-
Açıklanmış arkadaşlar
-
İİBF den referanssız girdim o listeye diyen bir yiğit çıkarmı acaba?
Yüksek puanım var mülakat çok iyi geçti listede yokum ne diyeyim ki. Hakkıyla kazananlara hayırlı olsun
-
@oruçreis sizin sonuç nedir hocam
-
@paretooptimal yedeğim hocam.
-
@paretooptimal BTK da aynı olucak. Düzenleyici ve denetleyici kurumlarda 10 kişiden 1 kişi referanssız oluyor. Kimseyi tenzih etmiyorum. Ayıplamıyorum. Sadece durum tespiti benimkisi.
-
@baumol Halkımızla bir yerlere gelelim diyoruz düştüğümüz duruma bakın ya yazık gerçekten
-
@baumol ki ayrıca inanmıyorum artık bir şeyleri dayatma olduğunu hocam. 36 kişi girdi mülakata bir çok kişinin referansı vardır diye düşünüyorum.
-
@baumol bu tespit kendi fikriniz mi hocam yoksa geçmiş yıllardan kazanan tanıdıklarınızdan yola çıkarak mı söylediniz.
-
@paretooptimal Tamamen kendi tespitim Hocam
-
Ben böyle adaletin
-
@paretooptimal hocam bu rakamlari neye göre veriyosunuz zan altında birakmayin kimseyi
-
Ülkenin gerçeklerine göre veriyor neye göre verecek.
-
@shady1 kendi fikrim dayanağı yok hocam keşke biri şu torpil olayının kökünü kazısa da her sınavda aynı şüpheye düşmesek. Her yerde aynı şeyler yazıyor artık düşünmemek elde değil. Hakkıyla kazanlara hayırlı olsun dedim zaten siz kendinizi bilirsiniz ona göre üzerinize alının veya alınmayın.
-
@shady1 neyse hocam kusura bakmasın kimse üzüntüden yazdım. Ben referanssız girdim diyen bir kişide çıkmadı daha ama olsun iyi düşünelim iyi olsun..
-
@paretooptimal hakkiyla kazandi kazanmadigi bir kenara geçen rtuk sonuclarinda kimse demedi ben kazandim falan sanki sucmus gibi kazandim demek cesaret edemediler yazmaya..
-
kardeş ben kazandım bir sorun var buraya bir türlü yazamadım referanssız kazandım benim gibi başka insanlarında olduğuna inanıyorum
-
Çok yakın bir arkadaşım ilk sıralardan kazandı bugün. Torpil yaptırmadığına da eminim. Kazanamayan arkadaşlara da Allah en kısa sürede nasip etsin aynı üzüntüyü yaşıyoruz hepimiz. Sadece torpilliler kazanıyor diye arkadaşları ümitsizliğe düşürmeyelim. Sizlerde hakkınızla bir yerlere gelebilme çabanızdan vazgeçmeyin emeklerinizin karşılığını alırsınız umarım