2017 Enerji Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (33 Kişi)
-
@bcd hocam teşekkürler ederim cevabınız için. İnanın umudum yeniden yeşerdi hayırlı olsun tekrardan biraz daha kendimi geliştirmem gerekiyor demek ki.
-
@beyaz02 haklısın kardeşim ben iki yıldır çabaladımbazı insanlar yüzümüze birilerinin onayı olmadan olmaz dayın olmadan olmaz dedi ama aldırmadım hepimizde kpss de ilk sıralardayız mülakata giren herkes iyiydi evet referans malesef canımızı yakıyor ben kazandım bitti değil allah sizede bizede o yerlere gelmeyi nasip etsinde bizbu yanlışa engel olalım inşallah.gerçekten bizim idaremizde hak yemez denilecek adamlarda vardır oyle olmasa Anadolunun köylerinden onca insan bugun iyi mevkilerde olmazdı
-
@paretooptimal allah gönlüne göre versin kardeşim hayırlısıyla tabi
-
@bcd amin hocam mesleğinizde başarılar dilerim şimdiden.
-
Rekabet kurumunu kazanan biri burda da listede. Üst kurul begendiremiyoruz arkadaşlara.
-
@genclerbirlikli o arkadaş benim, epdk mülakatından çıktıktan sonra rekabet sonuçları belli oldu. bilip bilmeden sallamayalım.
-
@dumbass hayırlı uğurlu olsun o zaman, sözümü geri alıyorum
-
@genclerbirlikli Sende geçen seneki halimi görüyorum. Ben de o tip durumlara kafayı fena takmıştım. Zamanla insan önemsememeye başlıyor
-
@odtüsbky :)) gençlerbirliklilik bunu gerektiriyor galiba , umarım ben de önemsememeye başlarım
-
Başka bir kurumu Kazandığını öğrendikten sonra diğer kurumu arayıp feragat edebilir insanlar ama kimse o inceliği göstermiyor, gösteren de görmedik henüz...
-
vallaha kafam allak bullak genelde aynı kişiler kurumları kazanıyor, bu arkadaşların tüm kurumlarda referansı olması için çok geniş bir bürokrat çevreye ihtiyacı var yani çok zor bir ihtimal, buradan şunu çıkarıyorum şahsen referans olayı her kurumda etkili olmuyor ya da çok az bir kota var..
-
@keymarsh göreceksiniz 1. yedek arkadaşa hayırlı olsun
-
@dumbass dostum direk sana söylemedim bunu ama bazı kurumlar yedek koymuyor ve kontejanlar boş kalıyor... vmy, sgk müf. gibi... benim demek istediğim kazandığını öğrendikten sonra feragati vermesi değil...
Keşke rekabeti öğrenir öğrenmez kurumu arayıp feragat ettiğinizi bildirseydiniz de 1. Yedek direk listede olsaydı ve başka biri yedek olsaydı.. belki bunun gibi az alımlı ilanlarda etkisi olmaz ama çok alımlı ilanlarda olacaktır...
Misal bu zamana kadar açıklanan ilanları kazananlardan SGK Denetmenliğe giripte feragat eden var mı acaba?
-
Arkadaşlar bu tür kurumlara referanssız girdim diyenlere sakın ama sakın inanmayın. Üst kurulda referanssız girmeyi geçtim. Bu tür kurullarda referanslar havada çarpışır.
-
@paca08 :))) katılıyorum
-
@paca08 kardeş o zaman bu arkadaşların ailesi bakanlar kurulu çoğu listede isimleri var
-
@25torsteinn Hocam buralar üst kurul buralara öyle herkesi almıyorlar. Gerçekler bu bazı mülakatlarda listeler akşamdan sabaha değişiyor. Bunu öyle kafadan atmıyorum. Bir bildiğimiz var elbet.
-
@paca08 hocam yüzyüze olsa hadi inkar etti diyelim de forumda kim neden ben referanssızım desin ki ? cevap vermesede olur yalan söylemesi mantıklı gelmedi bana
-
@paca08 BTK da aynı mı Hocam ?
-
@paca08 vallaha benim bugün bu referans olayına karşı önyargılarım kırılacaktı ki yine şüpheye soktun