Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
-
Nereden çalışmayı düşünüyosunuz spor bölümüne arkadaşlar açıkçası diğer derslerden daha zor geçicekmiş gibi duruyo
-
Spor genel müdürlüğünün ama sayfasında ali kısımda mevzuat yaziyor orada kanunlar var tabi testte güncel sorularda olabilir onları içermiyor kanunlar.
-
Ana sayfasının alt kısmında olacak yanlış yazmişım
-
@fiscaldrag hocam yazdıklarınızı görünce karalar bağlamak geldi içimden, hakkımızda hayırlısı diyerek genel geçer bi dilekte bulunmak en faydalı olanı olcak sanırım
-
@harristodaro Allah yardımcınız olsun. Bir hayli zaman geçmiş bu soruların üzerinden, inşallah bu kez daha iç açıcı sorular olur
-
Dostlar bu sınavda da renkli çıktı alınması gerektiği yazıyor sınav ilanında, bilginiz olsun vakit varken
-
arkadaşlar arayıp soran eden yada bilen var mı ya bu spor kısmı bizi yakacak bak üstelik yarısı da değil 12/20 si sıkıntılı bu gerçekten ingilizceden fena.. neler soracaklar ne tarz sorular olur genel spordan kasıt ne tenis topunun çapını yada golf topunun üzerindeki delik sayısını sormasınlar:( lütfen yardım son günler
-
@kazm Hocam geçmiş ilanlara baktım kimse sorulardan bahsetmemiş.Ancak bir ilanda spor bölümünün altına şunu yazmışlar
Yukarıda Sporla ilgili belirtilen bilgilerin büyük bir bölümüne, www.gsgm.gov.tr sitesinden ve www.gsgm.gov.tr/sayfalar/birimler07/birimler_09/strateji/index.htm ?İstatistikler? sayfasından ulaşabilirsiniz.
Bu site eski sitesi sanırım ama yeni sitede de istatistikler bölümü var.Ama ordada hep kaç madalya almışız,olimpiyat tarihleri falan yazılmış.Pek işe yarar gibi durmuyor isterseniz bir bakın.Bence en mantıklisı 3289 sayılı kanun var sgmnin teskilat yapısı ve görevleri hakkında kanun ona bakıp internettende sporla ilgili bilgilere falan bakmak.
-
http://gsb.gov.tr/Public/Edit/files/201310/2013MufettisYardimciligiGirisSinaviBrosuru.pdf
Buda 2013 alımında sınav broşürü.Broşürde spor bölümüne biraz daha ayrıntılı yer verilmiş.Belki işe yarar.
-
@luthor eyw hocam sağolasın ama site açılmıyor kanunlara bi bakalım biz
-
@kazm Bu site eski zaten hocam.Yeni sitedede aynı bilgiler mecvut.
-
Spordan patlamayz inşallah.. Sabah Ankara'da sis olmasa bari yoksa sınava gelemyiz
-
@buhara barajı geçemiycem gibi geliyor inş gençlerbirliği ile soru gelir amin
-
@genclerbirlikli hahah ulenn ya kahkaha attım resmen
-
@kazm sınava saatler kala bunu dilemekten başka yapabileceğim bi şey yok
-
@genclerbirlikli valla hocam bence spordan zorlamayacaklar(kadın adaylar zorlanacaktır illa ki kız kardeşime sordum mesela vole ne dedim peleyle karıştırdı geçmiş yıllarda sormuşlar mesela bunu:)) ama benim korkum hukuk veya muhasebeden gol yiyebiliriz..
-
Spor kısmını da mülakatta tercih sebebi diyeydiniz ya , Ümitsiz bir şekilde 6 saat yol geleğim
-
@timbergen yok hocam herhangi bir kısmın tercih sebebi olacağını sanmam kırmayın ümitlerinizi:) bende o civarda bir mesafeden geleceğim daha yola çıkmadım
-
@kazm, içinde söyledi: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
cağını sanmam kırmayın üm
Hocam yanlış yazmışım öyle olmadığı için kırıyorum ümidimi diğer türlü acaba derdim , şimdi spordan 60 imkansız geliyor
Yapabilenlere de şaşırır ayrıca da tebrik ederim
-
@timbergen imkansız diye bir şey yok, olacak