Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
-
@iibfli_keynes Ben de
-
@buhara @iibfli_keynes insallah acıklanır bu hafta
-
@gazi3 Sınav sonuçları 1'er hafta arayla açıklanmıştı. Bu da öyle olsa güzel olur
-
@buhara aynen bende o yüzden bugunlerde bekliyorum hocam ama arkadaslar görevden almalar falan oldu yazınca o da süreci uzatır gibi geldi
-
Arkadaşlar merak ettiğim bişey var mülakat sırasında tarih coğrafya vb sorular sorulan oldu mu ?
-
@coopdefood bana sorulmamıştı hocam
-
@birmagdur cevap verme zahmetinde bulundugun için teşekkür ederim bana zarf dışına çıkılıp tarih sordular cok garibime gitti var mı başka sorulan diye merak ettim
-
@coopdefood bana cumhurbaşkanlarımızı sırasıyla sormuşlardı, kenan evren'i atlamıştım da gülmüşlerdi:)
-
@coopdefood Zarf dışı soru bana da soruldu ama tarih coğrafya değildi hocam.
-
Umarım bugün açıklanır artık
-
@pawnex insallah hocam bekliyoruz ama hiç bir bilgi de gelmiyor ki
-
@gazi3 valla bugünden çok umutluyum niye bende bilmiyorum
-
Bu hafta biraz arayıp bastırmak lazım sanırım yoksa geleceği yok
-
@pawnex ben aradım ama envai çeşit yere aktarıyorlar hiçbişey öğrenemedim
-
acaba çarşamba ya da perşembe mi açıklanacak ?
-
@iibfli_keynes olabilir hocam hep cuma olurdu bayram arefesinde son iş günü olabilir mantıklı
-
Spor denetçiliği seçimden önce açıklanmayacak demişler arayanlara , sanırım bizimki de seçim sonrasına kalacak . Geç olsun güç olmasın sorun değil ama insan merakta kalıyor tabiki doğal olarak.
-
@iibfli_keynes hocam bakanlığın geleceği belirsiz olduğu için onu ayrı düşünmek lazım,sgm kyk gibi tüzel kişiliği var bakanlık kapansada sgm açık kalacaktır o yüzden seçim öncesi açıklanma ihtimali yüksek bence hayırlısı olsun bakalım
-
acaba genel müdüre twit falan mı atsak bayram öncesi insafa gelir açıklarlar belki
-
@pawnex fena bir fikir değil hocam. Arada rahatsız etmeden sonuç almak çok uzun sürüyor malesef.