Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
-
@aliveli, içinde söyledi: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
@shady1 üzgünüm ancak yanlışınız var. Üst kurul uzman veya murakıpları zaten başlı başına bir teftiş kurulu gibi çalışıyor. Kamunun klasik memur tanımına en uzak kurumları üst kurullardır. Gerek yurt içi gerek yurt dışı sürekli hareket halindedirler. Kendinizi en fazla geliştireceğiniz yerlerden birisidir ancak saygı konusunda haklılık payınız var. Üst kurul personeli er geç özel sektörden devam eder kamuda ilerlemek isteyen biri üst kurullardan uzak durabilir.
Siz hangi kurumdasınız hocam
-
@reddneck bir üst kurul diyelim
-
@aliveli hocam kamuda ayni maaslar oma sozum yok ama bir bankada uzman ile müfettiş arasind inanilmaz fark var.
Paylaşimim tamamen gözlemlerime dayaniyor. Müfettiş olan , üst kurul uzmani olan arkadaslarim da var onlardam biliyorum.
Burada uzmanligi kucumseme, teftisi yuceltme gibi amacim yok sadece iki meslegin cok farkli oldugunu anlatmaya calistim ve uygulamada teftise insanlarin gösterdiği ayrıcalığı paylaştım.
Yani burada tamamen kişisel beklentiler öne çikiyo arkadaslar iyi karar verin baska insanlara da engel olmayin. Biribirimizi bizden baska tam olarak kimse bizi anlamiyor biliyorsunuz.
-
@aliveli benim iki fatkli üst kurulda calisan uzman arkadaslarim var hepsi de memur gibi calisiyor hocam. Yurt ici veya disi hateket yok. Hatta cikmak icin ugrasan var . Sizin kurum farkli olabilir.
-
@shady1 btk, rekabet, epdk uzman kadroları teftişe gider müfettiş kadrosu yoktur. BDDK murakıp uzmanı için haklı olabilirsiniz. SPK için de bildiğim kadarıyla asıl işi yapan mesleki personel uzman sıfatlı. Bu yüzden bakanlık uzmanı ve üst kurul uzmanı arasında benzeyen tek şey ismidir.
-
Asillerden 1 kişi Teiaş Müf Yard kazandı.
Toplamda asillerde;
-3 vdk
-1 kik
-1 yasama uzm yard
-1 göç uzman yard
-1 teiaş müf yard
-1 tcdd müf yard var. -
@luthor 1 de kültür bakanlığı stj kontrolör var
-
@genclerbirlikli hocam onu vdk diye yazdım orayıda kazanmış
-
@luthor vdkci sgmyi tercih edebilir de kültürdeki tercih etmeyebilir ince bi fark var işte burada
-
@genclerbirlikli O anlamda değil hocam o arkadaş aynı zamanda vdk kazanmış ben liste yaparken vdk diye kaydetmiştim
-
@luthor anladım hocam, baya bi yedeğin yüzü güler inş. Sgmnin yedekleri de winner asilleri de
-
@genclerbirlikli Sgm çok kişiyi sevindirecek gibi:D
-
@luthor sen tercihini belirledin mi? BTK mı SGM mi?
-
@tony-soprano Ben btk seçicem de ben yedeğim hocam
-
Tamam hocam senin yedek sıran bizim için asil gibi. Çok asil yerde yedeksin teşekkür ederim tüm yedekler namına
-
@luthor bana da öyle geliyor
-
@tony-soprano Ne demek hocam:)ne kadar çok kişi a grubundan atanıp kurtulursa o kadar iyi
-
Arkadaşlar lütfen tercihlerimizi evrak tesliminden önce yapalım. Evrak tesliminden sonra yapılan feragatlerde boşalan asil yerine yedekten ikame yapılmayacağını söyledi insan kaynakları. Tabi kadronun boş kalmaması için daha sonra da ikame söz konusu olabileceğini ve bu kararı üst merciin alabileceğini de ekledi. Lütfen, evrağımı teslim edip daha sonra tercihimi yaparım mantığıyla hareket etmeyelim.
-
@tony-soprano evet hocam bana da aynisi soylendi asil arkadaslar lutfen gerekli onemi gosterilim.
-
@luthor, içinde söyledi: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
@tony-soprano Ben btk seçicem de ben yedeğim hocam
Kaçıncı yedeksin hocam