Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
-
arkadaşlar whatsapp grubu kurabilir misiniz kazananlar ?
-
Hayirlisiyla luthor u da şuraya göndersek iyi olur
-
Çok şükür sonunda oldu kazanan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Kazanamayan arkadaşlar illaki üzüldüler bu duyguyu çok yaşamış biri olarak sadece Allah sabrını versin diyorum
-
@shady1 ahahah arada bakıp efkarlaniyorum
-
@luthor kik olmuşken biye buraya girdi acaba. Kik e gitmiştir yedek cagirmadilar bildiğim kadarıyla
-
arkadaşlar 2 kik 1 yasama uzmanı 1 merkez göç 1 tcdd müfettişlik ve bu saydıklarımdan 5 farklı kişi de sgk mülakatına girecek ve 1 kişi de teişa girecek ve başka sınavlara da bakmadım. Umarım tüm yedeklerin yüzü güler
-
@luthor olursa haber edersin
-
@accosator etmem mi davullu zurnalı
-
@luthor hocam kik listesinde eren elmalı yok baktım da
-
@genclerbirlikli Yanlis bakmisimdir hocam kusura bakmasin arkadas gunahini almis olduk
-
@paretowilfredo hocam bugün yayımlanan khk ile sgm bakanlığa bağlandı ve müfettişler de bakanlık müfettişi oldular. Bunun sonucunda çalışma koşullarında maddi manevi ne gibi değişiklikler olur bilginiz var mı acaba?
-
@gazili Bir değişiklik yok dostum. Özlük hakları konusunda bir farklılık olmayacak unvan değişimi olmayacağından. İş bölümünün nasıl yapılacağını bilemeyeceğimizden, iş temposunun nasıl olacağını kestirmek kolay değil dostum.
-
@genclerbirlikli hocam kik listesine nereden ulaşabiliriz ben bulamadım da
-
ARkadaşlar sgm müfettişliği hakkında detaylı bir bilgiye ulaşılamıyor internetten özellikle turnelerin nasıl olduğu hakkında bilgiye sahip olan var mı? BTK uzm. ve Sgm müf. İkisinden birinden feragat edeceğim yedek arkadaşlara duyurayım
-
SGM' den feragat et kardeşim. Çoluk çocuk duacın oluruz
-
@reddneck turneleri konusunda çok bilgim yok hocam kurumu ararsanız sizi bir müfettişle görüştürebilirler sanırım
Ancak üst kurulda uzmanlık kazanmışsanız eğer hem rahatlık bakımından (kıyafet zorunluluğu bile en basitinden) hem de gelecek bakımından elinizde çok büyük bir fırsat var demektir. Maaşlar konusunda da bir muamma var bir düzenleme yapılırsa üzülebilirsiniz iyi düşünmek lazım -
@stiglitzzz, içinde söyledi: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
@reddneck turneleri konusunda çok bilgim yok hocam kurumu ararsanız sizi bir müfettişle görüştürebilirler sanırım
Ancak üst kurulda uzmanlık kazanmışsanız eğer hem rahatlık bakımından (kıyafet zorunluluğu bile en basitinden) hem de gelecek bakımından elinizde çok büyük bir fırsat var demektir. Maaşlar konusunda da bir muamma var bir düzenleme yapılırsa üzülebilirsiniz iyi düşünmek lazım
Teşekkür ederim değerli bilgilerin icin -
@reddneck kıyafet zorunluluğu olmaması büyük rahatlık valla. Sgmde bu sıcakta takımla gezersin( ki biz pişiyoruz yeminle) btkda ise yaz kış rahat kot t shirt kazak gezersin
-
Sen sgm de misin başkan
-
@reddneck değilim de teftiş meslekleri genelde dediğim gibi olur