Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
-
başka yeri kazananları kazandırmışlar , ben bunların adaletine de yapacağı işe de ....... bizim gene olmadı
-
@iibfli_keynes Bunun bilinçli yapıldığını düşünüyorum. Meclis içinde benzer durum oldu.
Bir kurumu kazanan 2-3 kurumda da kabul alıyor.
-
Hayirli olsun arkadaslar. Var mi forumdan kazananlar ?
-
Kamu ihaleyi kazanan arkadaş da listede ne ilginç !
-
8.mağlubiyet Farklı isimler görsek keşke
-
@shady1 benim olmuş hocam
-
@pawnex hayırlı olsun
-
@shady1 Çok teşekkür ederim hocam daha iyisi sizlerin olsun inşallah.
-
Referanssız kazandım diyebilen var mı arkadaşlar cidden merak ediyorum
-
@pawnex, içinde söyledi: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
@shady1 Çok teşekkür ederim hocam daha iyisi sizlerin olsun inşallah.
Eyvallah
-
@buhara kader ortağıyız. 8. Mağlubiyet
-
- mülakatımda olmadı ne hevesim ne hayalim kaldı tepkisizleştim tam bitecek mi derken hep yeniden başladım artık bırakmaya karar verdim ne guya ne vmy ye ne dguy a girmiycem maddi ve manevi çok zorluklar çektim 3 senem geçti gitmiş olduğum mulakatlara arkadaşlarımdan aldığım takım elbiselerle heveslerle hayallerle gelecek umuduyla yuva kurmaya umuduyla gittim hiç biri olmadı artık diyecek bişeyim kalmadı eskiden tepki verirdim ne deyim diyecek bişeyim yok..
-
@samet06 2017 puanıyla 10 mülakat. 8 mağlubiyet, 1 -sanırım- iptal. Kalan 1 ve sadece gelmeyecek yerden tek bir yedek. Ama 3-4 yeri kazanan kişiler.
İnşalah mutlu sona ulaşırsın
-
Ben buna girmedim ama forumdan takip ettim sizleri biraz. Olumsuzlara üzüldüm hayirlisi olsun. Ne desek anlamsiz. . .
@coopdefood bizim 9oldu dostum vazgeçmek yok olacak elbet bir gün .
-
Bir tane de asil olsun artık ya
-
Şükürler olsun Yarabbim olmuş yaa
-
Bu kurumun yazılısıni 225 kişi kazanınca mülakata gitmemeyi düşündüm.Kyk müfettişliği ve merkez göç mulakatlarina gitmedigim gibi.Sirf sınavı iyi sırada kazandığım için şansımı deneyeyim dedim mulakattan ciktiktan sonra da buraya yazdım.Herhangi bir referansim yoktu beni forumda bilenler bilir.Bundan önce 2017 puanıyla 6 mulakattan elendim 2sine de elenme şansı fazla diye girmedim.Uzuntunuzu anlıyorum arkadaşlar daha önce defalarca bu duyguları yaşadım.İnşallah daha iyi yerler sizlerin olur
-
@texas sınavı kazanan 215 imiş pardon.
-
bu tuğba yeğen kim arkadaşlar cidden artık merak ediyorum şahsen tanışma şansım olsa da bu kişiden bi imza alabilsek ünlü birisi olsa gerek pas geçmediği sınav yok
-
@coopdefood sadece bu yıl 10 saatlik yola 8 kez ankaraya gittim. Orada yaptığım masraflar, harcanılarin paralar hesaplayamam bile. Hadi onu geçtim biz bu sınavlara emek veriyoruz. Günlerce kendimizi toplumdan soyutlayıp ders çalışıyoruz ve sonuç olarak birileri geliyor senin hakkını yiyor ve tüm emeklerin boşa gidiyor. Bugğn ders çalışıyordum ara verdim sınav sonucunu gördüm ve tekrar derse devam ettim. Maalesef sistem böyle ve böyle de olmaya devam edecekz Biz yine çalışacağız sınavlara gireceğiz ve kaybedeceğiz, yine kaybedeceğiz, yine, yine ama en sonunda kazanacağız. Belki kazanamamak bizin için daha hayırlısı belki ileride çok da iyi bir meslek kazanacağız. Belki de iyi ki kazanamiyeceğiz. O yüzden süreç senin için her ne kadar zor ilerlese de yılmamanı ve tekrar tekrar çalışmanı tavsiye ederim. Emin ol ki her şeyin en iyisini Allah bilir...